• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

8 mart çarşamba menum
Sabah kahvaltı yok

13 civarı
1 kase yulafli, muzlu ve kuruyemisli lapa

Ara
2 tane bisküvi arası Nutella şekerim düştü galiba bütün evi temizledim ben de dayanamadım yedim :(

19.00
Etli çorba 1 kase
1 tabak makarna
E Elif Tolga
Partnerim hiç beni etiketlemjyorsun
Girmiyor musun yoksa haberin mi yok?

Günaydın kızlarcım 😍
76.1 gördüm bugüüün(-900 gr cumadan) 😍 @60kiloyum @Poldelya @Beyaz leylak
Süper kız. Zaten dün bi sey yememis.gibisin. Corba, kofte, iki kasik fasulye. Digerleri aperatif gibi👍 ben de dün senin tersine;1 lavas tavuk kebap durum, 1 dardanel sandwic, 1 buyuk elmali kurabiye, 3-4 paket kinder cikolata (dikdortgen var ya adini unuttum) 1 bazlama, yani karbonhidrati cok olanlari saydim sadece. Balık kraker bi sürü. Bugun dengelicem güya. Aslinda pisman degilim, vücut istiyor ben napim, iki gun once de tam 100 gram isvec cikolatasi yedim, sutlu findikli. Tek seferde. Bu sekilde tabiki de kilo verememis oluyorum 3-4 gündür. Regl de etkisi var. Tatlilar kesmiyor beni.

tüm yasakları mı :)
gayet tokum tatlım tokluk hormonum yerinde bayağı iyiyim hatta :)
aynen cnm bunda zeytinyağı da var o yüzden glisemik endeksi daha düşük :)
valla çok bğendim kuzum bugün aldım da,tadına da bakayım dedim hehe lifalifin vişne kakao fındıklısı canım
antep fıstıklı beyaz çikoluyu bilmiyorum
Tüm yasaklari nasil cignersin kız

Süper kız. Zaten dün bi sey yememis.gibisin. Corba, kofte, iki kasik fasulye. Digerleri aperatif gibi👍 ben de dün senin tersine;1 lavas tavuk kebap durum, 1 dardanel sandwic, 1 buyuk elmali kurabiye, 3-4 paket kinder cikolata (dikdortgen var ya adini unuttum) 1 bazlama, yani karbonhidrati cok olanlari saydim sadece. Balık kraker bi sürü. Bugun dengelicem güya. Aslinda pisman degilim, vücut istiyor ben napim, iki gun once de tam 100 gram isvec cikolatasi yedim, sutlu findikli. Tek seferde. Bu sekilde tabiki de kilo verememis oluyorum 3-4 gündür. Regl de etkisi var. Tatlilar kesmiyor beni.
süpersin yaa 😁

Kahvaltı 8.00
1,5 haşlanmış yumurta, 1 çeri domates,3 zeytin, 2 tatlı kaşığı tulum peyniri,yeşillik,bir dilim TB ekmeği.tatli niyetine fındık dolgulu pestil

11.15 yağ yakıcı kahve leblebi üzüm bir avuç

14.00 kefir

16.00 4 YK tavuklu bulgur pilavı,salata, 6 lahana sarma, 2 YK yogurt

20.00kefir
2 lt su,5000 adım @Poldelya Zipzip- Zipzip- Jasminium84 Jasminium84
hiç iyi bir rakip olamadım ben sana canım yaa affet lütfen :(

ne güzel menülerini yazıyorsun ben onu bile yapamadım bu hafta

tam motive de olamadım ne yazık ki :(

ama kendime geliyorum artık, ne kadar ömrüm kaldı Allah bilir, o yüzden aman nasılsa bir gün öleceğim yiyeyim gitsin kafasından çıkıp ne kadar yaşayacaksam güzel ve sağlıklı yaşamayı tercih ediyorum

Yaa yaslari kac masallah Allah bagislasin canim

Bence güzel regl öncesi menüsü olark afiyet olsun canim
Oğlum 6 yaşında ikizler 1 yaşında canım. Teşekkür ederim canım bugün 1 kilo eksi gördüm tartıda salı günü 1.5 kiloydu eksim ama sanırım reggle öncesi şişkinlik abartılı bir şey yemedim çünkü iki günde senin nasıl gidiyor

hiç iyi bir rakip olamadım ben sana canım yaa affet lütfen :KK43:

ne güzel menülerini yazıyorsun ben onu bile yapamadım bu hafta

tam motive de olamadım ne yazık ki :KK43:

ama kendime geliyorum artık, ne kadar ömrüm kaldı Allah bilir, o yüzden aman nasılsa bir gün öleceğim yiyeyim gitsin kafasından çıkıp ne kadar yaşayacaksam güzel ve sağlıklı yaşamayı tercih ediyorum
ben de henüz menü yazma aşamasına gelemedim. inşallah gelecek haftadan itibaren düşünüyorum. yavaş yavaş alışıcaz inşallah
Sabahtan beri sadece granül kahve içiyorum
Canim neler çekiyor ama yiyemiyorum malesef öğlen yaklaşık 45 dk yürüyüş yapicam sonrasında yerim sanırım ama yiyecegimde kuruyemis falan yemek getirmedim yanıma evden
vücudunu kıtlığa sokmamaya çalış canım. birden saldırma olmasın sonrasında

ben de henüz menü yazma aşamasına gelemedim. inşallah gelecek haftadan itibaren düşünüyorum. yavaş yavaş alışıcaz inşallah
menülerimde de iş yoktu benim bu hafta :( yazmaya utandım :KK17:

alışırız alışırız, masterfit başladığında daha motive oluruz zaten

Back
X