Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper kız. Zaten dün bi sey yememis.gibisin. Corba, kofte, iki kasik fasulye. Digerleri aperatif gibi
Son gorulme Salı aksammış
Tüm yasaklari nasil cignersin kıztüm yasakları mı :)
gayet tokum tatlım tokluk hormonum yerinde bayağı iyiyim hatta :)
aynen cnm bunda zeytinyağı da var o yüzden glisemik endeksi daha düşük :)
valla çok bğendim kuzum bugün aldım da,tadına da bakayım dedim hehe lifalifin vişne kakao fındıklısı canım
antep fıstıklı beyaz çikoluyu bilmiyorum
süpersin yaaSüper kız. Zaten dün bi sey yememis.gibisin. Corba, kofte, iki kasik fasulye. Digerleri aperatif gibiben de dün senin tersine;1 lavas tavuk kebap durum, 1 dardanel sandwic, 1 buyuk elmali kurabiye, 3-4 paket kinder cikolata (dikdortgen var ya adini unuttum) 1 bazlama, yani karbonhidrati cok olanlari saydim sadece. Balık kraker bi sürü. Bugun dengelicem güya. Aslinda pisman degilim, vücut istiyor ben napim, iki gun once de tam 100 gram isvec cikolatasi yedim, sutlu findikli. Tek seferde. Bu sekilde tabiki de kilo verememis oluyorum 3-4 gündür. Regl de etkisi var. Tatlilar kesmiyor beni.
. Kalori hesabina bile gerek yok dunkulerin.teşekkür ediyorum ve çook sevindim
canım saat geç de kaç kalori almışım Allah aşkına :) 50 kalori yani ve glisemik indeksi düşük bir ara öğün oldu :) adımları da görmüyorsun aşkol e mi![]()
GünaydinGünaydın![]()
hahahaTüm yasaklari nasil cignersin kız
Cidden ben de begendim aciklamamısüpersin yaa![]()
. Kalori hesabina bile gerek yok dunkulerin.
Günaydin
hiç iyi bir rakip olamadım ben sana canım yaa affet lütfenKahvaltı 8.00
1,5 haşlanmış yumurta, 1 çeri domates,3 zeytin, 2 tatlı kaşığı tulum peyniri,yeşillik,bir dilim TB ekmeği.tatli niyetine fındık dolgulu pestil
11.15 yağ yakıcı kahve leblebi üzüm bir avuç
14.00 kefir
16.00 4 YK tavuklu bulgur pilavı,salata, 6 lahana sarma, 2 YK yogurt
20.00kefir
2 lt su,5000 adım @PoldelyaZipzip-
Jasminium84
Ben foruma girdiği gün olarak pazar gördüm ama pro üye olmadığım için mi gorulmeleri goremiyorumSon gorulme Salı aksammış
Oğlum 6 yaşında ikizler 1 yaşında canım. Teşekkür ederim canım bugün 1 kilo eksi gördüm tartıda salı günü 1.5 kiloydu eksim ama sanırım reggle öncesi şişkinlik abartılı bir şey yemedim çünkü iki günde senin nasıl gidiyorYaa yaslari kac masallah Allah bagislasin canim
Bence güzel regl öncesi menüsü olark afiyet olsun canim
ben de henüz menü yazma aşamasına gelemedim. inşallah gelecek haftadan itibaren düşünüyorum. yavaş yavaş alışıcaz inşallahhiç iyi bir rakip olamadım ben sana canım yaa affet lütfen
ne güzel menülerini yazıyorsun ben onu bile yapamadım bu hafta
tam motive de olamadım ne yazık ki
ama kendime geliyorum artık, ne kadar ömrüm kaldı Allah bilir, o yüzden aman nasılsa bir gün öleceğim yiyeyim gitsin kafasından çıkıp ne kadar yaşayacaksam güzel ve sağlıklı yaşamayı tercih ediyorum
vücudunu kıtlığa sokmamaya çalış canım. birden saldırma olmasın sonrasındaSabahtan beri sadece granül kahve içiyorum
Canim neler çekiyor ama yiyemiyorum malesef öğlen yaklaşık 45 dk yürüyüş yapicam sonrasında yerim sanırım ama yiyecegimde kuruyemis falan yemek getirmedim yanıma evden
menülerimde de iş yoktu benim bu haftaben de henüz menü yazma aşamasına gelemedim. inşallah gelecek haftadan itibaren düşünüyorum. yavaş yavaş alışıcaz inşallah