• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

8 Mart menüm 1400 kalori

sabah 10.00 1 nesfit bar, yağ yakıcı kahve
öğlen 14.30 8 kaşık bulgur pilavı, kremalı mantar çorbası , 6 köfte , 2 kaşık taze fasülye yemeği
ara 17.00 büyük latte tarçınlı, 10 gr tarçınlı zencefilli kurabiye, vegan protein bar rawberry
akşam 21.00 fırın falafel 90 gr, salata, ayran
ara 22.30 hibiskus + kuşburnu çayı büyük kupada , 10 gr şekersiz granola

2.5 lt su , 10 dk kardiyo : merdiven inip çıkma+ koşu , 14.193 adım (kardiyo içinde) 650 kalori 😎

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

masala çayı içiyorum. çok iyi geldi
İlk defa duydum desem🤭afiyet olsun canım ödem mi atıyor?
Akşam makarna ve ton balığı yedim.
Biraz işlerim var hala yarın daha güzel olur inşallah. Bu aralar pes etmeye musaitim. Normalde alttan alırım bu ara herşeye karşılık veren gıcık bı model oldum biseyler oluyor ama inşallah kırmadan kırılmadan dilimi tutmayı başarırım
İyi geceler
Afiyet olsun canım helimizin dönem dönem böyle gelgitleri oluyor,sen ne güzel farkına da varmissin.Farkina vardığında göre bir çözüm yolu da bulacaksınız inşallah sen de karsindakiler de kırılmadan atlatirsiniz bu süreci🤗🤗
afiyet olsun canım bugünü de atcan mı 😘

hahaha :KK70:

kız 1 paket limonlu beyaz çikolu kurabiye,2 bütün 100 gr et dönerli dürüm ve niceleri olan menünün unutamıyorum :KK70:

hahahahaaaa :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:
Menüye hayran kaldım😅😅

8 Mart menüm 1400 kalori

sabah 10.00 1 nesfit bar, yağ yakıcı kahve
öğlen 14.30 8 kaşık bulgur pilavı, kremalı mantar çorbası , 6 köfte , 2 kaşık taze fasülye yemeği
ara 17.00 büyük latte tarçınlı, 10 gr tarçınlı zencefilli kurabiye, vegan protein bar rawberry
akşam 21.00 fırın falafel 90 gr, salata, ayran
ara 22.30 hibiskus + kuşburnu çayı büyük kupada , 10 gr şekersiz granola

2.5 lt su , 10 dk kardiyo : merdiven inip çıkma+ koşu , 14.193 adım (kardiyo içinde) 650 kalori 😎

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım, kahveyi denedim bugün çok beğendim.Buyuk fincana yapmıştım tokluk hissi hemen fark etti, teşekkür ederim 🤗
Menüm de gayet güzel ama şu akşamki gronola olmasa da olurmuş sanki ne dersin🤭saat geç olduğu için dedim

İlk defa duydum desem🤭afiyet olsun canım ödem mi atıyor?

Afiyet olsun canım helimizin dönem dönem böyle gelgitleri oluyor,sen ne güzel farkına da varmissin.Farkina vardığında göre bir çözüm yolu da bulacaksınız inşallah sen de karsindakiler de kırılmadan atlatirsiniz bu süreci🤗🤗

Menüye hayran kaldım😅😅
terli gülücük niye :D diyete uymuyor mu :)

Afiyet olsun canım, kahveyi denedim bugün çok beğendim.Buyuk fincana yapmıştım tokluk hissi hemen fark etti, teşekkür ederim 🤗
Menüm de gayet güzel ama şu akşamki gronola olmasa da olurmuş sanki ne dersin🤭saat geç olduğu için dedim
teşekkür ediyorum ve çook sevindim :KK200:
canım saat geç de kaç kalori almışım Allah aşkına :) 50 kalori yani ve glisemik indeksi düşük bir ara öğün oldu :) adımları da görmüyorsun aşkol e mi :KK70:

Kahvaltı 8.00
1,5 haşlanmış yumurta, 1 çeri domates,3 zeytin, 2 tatlı kaşığı tulum peyniri,yeşillik,bir dilim TB ekmeği.tatli niyetine fındık dolgulu pestil

11.15 yağ yakıcı kahve leblebi üzüm bir avuç

14.00 kefir

16.00 4 YK tavuklu bulgur pilavı,salata, 6 lahana sarma, 2 YK yogurt

20.00kefir
2 lt su,5000 adım Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Jasminium84 Jasminium84

terli gülücük niye :KK70: diyete uymuyor mu :)
Tüm yasakları çiğnemiş ya ona güldüm😂
teşekkür ediyorum ve çook sevindim :KK200:
canım saat geç de kaç kalori almışım Allah aşkına :) 50 kalori yani ve glisemik indeksi düşük bir ara öğün oldu :) adımları da görmüyorsun aşkol e mi :KK70:
Çiğneme hareketi leptinin salgılanmasını geciktiriyor ondan dedim cancağızım seni düşündüğümden🤗 ayrıca 50 kalori de yoktur 10 Gr demedin mi🥴arada ben de yiyorum ama Antep fıstıklı beyaz cikolu olandan 🤭seninki sadeymis en azindan🥴🥴

Tüm yasakları çiğnemiş ya ona güldüm😂

Çiğneme hareketi leptinin salgılanmasını geciktiriyor ondan dedim cancağızım seni düşündüğümden🤗 ayrıca 50 kalori de yoktur 10 Gr demedin mi🥴arada ben de yiyorum ama Antep fıstıklı beyaz cikolu olandan 🤭seninki sadeymis en azindan🥴🥴
tüm yasakları mı :)
gayet tokum tatlım tokluk hormonum yerinde bayağı iyiyim hatta :)
aynen cnm bunda zeytinyağı da var o yüzden glisemik endeksi daha düşük :)
valla çok bğendim kuzum bugün aldım da,tadına da bakayım dedim hehe lifalifin vişne kakao fındıklısı canım
antep fıstıklı beyaz çikoluyu bilmiyorum

kız 1 paket limonlu beyaz çikolu kurabiye,2 bütün 100 gr et dönerli dürüm ve niceleri olan menünün unutamıyorum :KK70:
bazı insanlar için yemek bir sanattır. bu açıdan sanatımla var olmayı seviyorum:dondurma: ve fakat g.tü göbeği daha fazla salmamak için bi süre insan gibi yemeye çalışcam inşallah çok amin yarebbim :dua:

Benim de dün akşamdan beri ağrıyor,ara ara cenemw vuruyor ağrı🥺ek gıdaya geçince gitmeyi düşünüyordum bakalım dayanabilecekiyim
Aman sakın ihmal etmeyin diş başk bişeymiş diğer dişlerede geçiyor sonra,iyi bir doktor bulun ki grekli tedaviyi ypabilsin uzmanı lazım çünkü,çok geçmişler olsun benimde elma gibi şiş hala yanağım.

Spor yok canım üç çocukla yetişemiyorum maalesef spora :KK43:
Yaa yaslari kac masallah Allah bagislasin canim
8 mart çarşamba menü
Sabah 08.00
Omlet
1 dilim tam bugday ekmeği
2 dilim portakal
Çay

Öğlen 12.00
1 fincan tarçınlı Türk kahvesi
2 hurma
Yarım avuç leblebi
1 havuç
1 kase yoğurt az pekmezi reggle zamanım çok yakın canım tatlı bir şeyler istedi

Akşam 17.00
Fırında tavuk patates soğan vs
Yoğurt

Akşam 8. 00
7 badem
5 Antep fıstığı

3 litre su
Bugün biraz karışık bir menü oldu sanki
Saati takmayı unnuttum
Adım yok
Zipzip- Zipzip- Pnrrr-12 Pnrrr-12 Cordelia Cordelia
Bence güzel regl öncesi menüsü olark afiyet olsun canim

Dünkü menüm 8.3.2023:

9:15 filtre kahve

11:00 yulaf tost yanina yesillik ve 1kk peynir, domates salatalik, 6 yesil zeytin

14:00 trkkahvesi 2 hurma

16:00 nescafe

17:30 150gr antrikot, 1 patates firinda pismis az tereyag kasarla kumpir gbi yaptim, 1 kase cacik biraz Salata

19:30 sodali limonlu yesilcay

3mil leslie yaptm
Adimlar 15.000
Cordelia Cordelia Mavikus_ Mavikus_ Zipzip- Zipzip-

Back
X