Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok güzel menü canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun canım
Güzel canım, akşamı erken kapatmissin şahane
Afiyet olsun canim akşam yemeğin enfes disarda pide iskender gibi kalorili seylerdense köfte tercih etmek mantikli .Yalniz bu kirsmit köfteler bol kaşarli oluyor eger oyleyse baya bir kalori almissindir aman ha dikkat
Evet canım aslında kalori olarak fazla ama dedim en azından karbonhidrat az olsun, kaşarlı değildi üstünde mantarlı sos vardı ama o sosun içinde krema vardı tabi çok kalorili sonrasında tatlı yemedim sadece çay içtim bu bile benim için büyük bir adım
Gayet güzel menu canım afiyet olsun

Selam kızlar, kadınlar gününüz kutlu olsun bugün karışık ve kötü bir gün oluyor menü açısından, sabah kahvaltı yapamadım dişçiye gideceğim için bir poğaça yedim şimdi akşama kadar birşey yemeyecegim ama akşama misafirim var muhtemelen yanında birşeyler yerim o sebeple akşam yemeği yemem misafirle yerim

Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi, harika bence

Canım öğlene kadar yemedim hicbirsey
1 tabak yeşil fasulye komposto ve yarım peynirli börek. İş yerinde menü buydu. Arkadaşlar çekirdek almış ondan yedim biraz. Elimde sıcak su içiyorum. Kahve Yanı lokum bile yemedim

Tebrikler canım böyle devam.Tabiki yanındayım benden kurtuluş yok

Yanimda kal,yanimda kal. Düslerin yetmez ki bana

Ahhh partnerim benimde karisik oldu sorma sigara böregi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…