Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımmm
Teşekkür ederim canım hatunum
Teşekkür ederim ablacımfesang doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı yaşların olsun güzel kardeşim seni seviyoruz
![]()
![]()
Teşekkür ederim canım cordişim
Rica ederim canısı ne demek,sağlıklı yaşların olsunTeşekkür ederim ablacım![]()
Teşekkür ederim canım bu ara yapmıyorum ne yazık ki
Anladim canim ben de bu hafta başladım gorusuruzTeşekkür ederim canım bu ara yapmıyorum ne yazık ki
Nice yillaraTeşekkür ederim canım bu ara yapmıyorum ne yazık ki
Teşekkür ederimNice yillara![]()
bu mesajı 60 kiloyum Allah kabul etsin diye okuyup acaba kilo mu aldı ki diye düşünmem@60kiloyum Allah kabul etsin
Benim dişlerim sızladı okurkenCümleten günaydınlar sol yanak şiş gene operasyon kısmında sorun yok zaten,ağzı açmak için kullandıkları kança gibi şery varya o mahvetti zaten bide parmakla tuttu açtı gecede uyuyamdım hiç 2 hafta dikiş kalacak bakalım.
Organik ürünlerin satıldığı yerlere bı bakayım canım sağ olasınEllerine sağlık kuzum
Dı mı en azından hareketsiz değilim
Afiyet olsun canım ❤
Suyu artırmaya çalış balım, en çok süt yapan şey hem de
Kuzum nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama eşim buradaki organik pazardan elma suyuyla tatlandırılmış tahin helvasi aliyor benim ufak kizim cok seviyor diye, ben de yiyorum arada cok da lezzetli,
Senin yasadigin şehirde de varsa organik pazar bi git dene şansını vardır belki
Oo süper,tebrik ederimMerhaba kizlar
Gunaydinnnn
Bugün tartıda çok güzel bir rakam gördüm hemen yazmak istedim
Geçen cuma 67.7 çıkmıştım
Çarşamba yani bugün 66.7 çıktım yani 1 kg eksik çıktım
Ama cumaya daha 2 gün var ben bildiğim gibi ilerleyecegim inşallah güzel bir eksi görürüm de motivasyon olurum
2 hafta kalacak dikişler duruma görede kaplamalar yapışacak herhalde,bu ayın sonuna doğru biter umarım,beni bitirdi artık çok bunaldım çünkü.Benim dişlerim sızladı okurkenNe zaman bitecek tedavin?
Tedavi demiskengezegenfeza ablacım nasılsın?
Organik ürünlerin satıldığı yerlere bı bakayım canım sağ olasın
Oo süper,tebrik ederim![]()
2 hafta kalacak dikişler duruma görede kaplamalar yapışacak herhalde,bu ayın sonuna doğru biter umarım,beni bitirdi artık çok bunaldım çünkü.
Başka bişi çıkmasın artık.İnşallah canim