en iyisi deliliğe vurmak yoksa kafayı yicezamiiinnnn, Allah sağlıklı uzun ömürler versin çocuklarımıza ama canımızı çıkarttıkları bir gerçek
yemin ederim işyerinde dinleniyorum resmen, en azından sıcak kahve içebiliyorum
evde ne zaman ayy azıcık oturayım bi kahve içeyim desem kahveyi koyduğum anda ya birinin canı birşeyler yemek ister ya diğerinin çişi kakası gelir onları halledene kadar benim kahve olur buz
Umarım yaralar hızla sarılır zaman her şeye çare olur. Ne zaman istiyorsan gel canım biz de yavaş yavaş başlamaya çalışıyoruz. normale dönmek çok kolay değil.Kızlar selamlar. Deprem felaketi sonrası zihnen de bedenen de çok yoruldum. Hele bir de dört gözle beklediğim kaptanlığın göbeğinde bu olay yaşanınca elim bir türlü gitmedi buralara gelmeye. Ama artık normalleşmemin zamanının geldiğini hissediyorum. Cuma gün tartı fotoğrafıyla geleyim mi aranıza?
Seviyorum seni canım
Bak bu dogruGeldi bahar ayları
Kızlar herkese günaydın,Zipzip- ben aranıza dönmek istiyorum ama yeni kurallar nasıl? Tartımı sabah çektim.Eki Görüntüle 3214174
Bozdun mu olsun devam et yaptığın her gün karBen de varım şekersizde demiştim amabugün zorlandım
Afiyet olsun canım,ben icemedim bugün.Emzirirken çok içmemek lazım galiba
sabahtan uyanır uyanmaz troit ilacıyla beraber başlıyor su içme serüvenim öğleye kadar bir buçuk litreye yakın içiyorum su şişesi sürekli elimin altında oluyor öyle olunca içmesi daha rahat oluyorGuzel menu afiyet olsun 3.5 litre suyu nasil ictin ya ben 2 yspinca zafer kazanmis kumandan gibi hissediyorum kendimiyulaf lavaş kendin mi yaptin hazir mi satiliyor?
geçmiş olsun canımGümaydınlr hanımlar bugün dişe gidecem gene işlem yapılacak 2'de randevum kesecekler gene
Her gün ayrı bahaneBugün korkudan şistimartı gelebilirim
Geçmiş olsun canım bizim burada da hissedenler olmuş. İnşallah bir daha yaşamayız.Bugün korkudan şistimartı gelebilirim
Ne dediiiiHer gün ayrı bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?