Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

en iyisi deliliğe vurmak yoksa kafayı yicez

Umarım yaralar hızla sarılır zaman her şeye çare olur. Ne zaman istiyorsan gel canım biz de yavaş yavaş başlamaya çalışıyoruz. normale dönmek çok kolay değil.

Guzel menu afiyet olsun 3.5 litre suyu nasil ictin ya ben 2 yspinca zafer kazanmis kumandan gibi hissediyorum kendimiyulaf lavaş kendin mi yaptin hazir mi satiliyor?
sabahtan uyanır uyanmaz troit ilacıyla beraber başlıyor su içme serüvenim öğleye kadar bir buçuk litreye yakın içiyorum su şişesi sürekli elimin altında oluyor öyle olunca içmesi daha rahat oluyor
yulaf lavaşa gelince kendim yapıyorum tarifi şöyle çok basit bir su bardağı yulaf ezmesine bir su bardağı su ekliyorum azıcıkda tuz blendırdan bızlatıp beş dakika bekletiyorum sonra yağlı kağıt serilmiş tost makinasında iki yüzünüde pişiriyorum beş dakikada hazır oluyor bu ölçüden ben üç tane lavaş çıkarıyorum ama büyüklüğünü ve kalınlığını kendine göre ayarlayabilirsin ayrıca tavada da yapabilirsin tavayı azıcık yağlayıp pişirebilirsin ama tavada yapacaksan kısık ateşte ve biraz sabırla pişmesini bekleyeceksin biraz geç pişiyor ilk başta dağılırmış gibi geliyor ama bekledikçe lavaş kıvamına geliyor tost makinası bana daha kolay ve pratik geliyor

7 mart salı
Sabah 09.00
Soğanlı omlet
1 kaşık kadar muzlu yulaf karışımı be işlerden kalmıştı
1 dilim tam bugday ekmeği

Öğlen 12.30
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt
1 avuç leblebi üzüm

Akşam 17.00
5 kaşık bulgur pilavı
Yarım kepçe çorba

1 litre su su içmeyi unuttum bugün

Zipzip- Pnrrr-12 Cordelia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…