• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa üzüldüm canim ama dün dünde kaldi sil at kafandan bisver ki devami gelmesin. Bugun nasil gecti ?
ehh işte kuzum yaa tam randımanlı değilim ne yazık ki :(

Son öğün gronola ve süt idi saat 16.00'da.Adimim 10000,bir saat yürüdüm ama Leslie yapınca daha çok terliyorum.Yarin öğleden sonra misafirliğe gideceğim 1000 zip hedefi koyuyorum kendime.Yapabilirsem bir de Leslie yoksa yememekle gitmiyor bu yağlar🥺 Jasminium84 Jasminium84 çalışıyor musun bilmiyorum ama var mısın su üç gün Leslie yapalım?
Zipzip- Zipzip- @Poldelya
canım ben çok seviyorum leslie yapmayı ama inan hiç vaktim olmuyor sabah 5.30da uyanıyorum zaten akşam 23.00da yatıyorum ama uyanık olduğum zamanlar 1 sn sabit duramıyorum :(

Tünaydın 🥰
Hiç şaşmaz kandil geceleri o gözler hep erken kapanir😅yillardir kendimi gözlemledim başka zaman faltaṣi olan gözlerim o gunlerde saat 10 der demez kapaniyor😅simdi seytan hep bizimle ugrasiyor diyecem de o da diyecek kendi tembelligini üstüme yıkma😅
Yok canım beni bırak 24 saat uyurum da beni bırakan yok 🤣
Neden çay icmiyorsun
Kan ilacı içiyorum ya. Çay kahve emilimi azaltıyor.

Kızlar selamlar. Deprem felaketi sonrası zihnen de bedenen de çok yoruldum. Hele bir de dört gözle beklediğim kaptanlığın göbeğinde bu olay yaşanınca elim bir türlü gitmedi buralara gelmeye. Ama artık normalleşmemin zamanının geldiğini hissediyorum. Cuma gün tartı fotoğrafıyla geleyim mi aranıza?

Kızlar selamlar. Deprem felaketi sonrası zihnen de bedenen de çok yoruldum. Hele bir de dört gözle beklediğim kaptanlığın göbeğinde bu olay yaşanınca elim bir türlü gitmedi buralara gelmeye. Ama artık normalleşmemin zamanının geldiğini hissediyorum. Cuma gün tartı fotoğrafıyla geleyim mi aranıza?
Selam canim bizde yeni başladık sayılır cuma yeniden Masterfite baslayacagiz sende katıl 🥰

canım ben çok seviyorum leslie yapmayı ama inan hiç vaktim olmuyor sabah 5.30da uyanıyorum zaten akşam 23.00da yatıyorum ama uyanık olduğum zamanlar 1 sn sabit duramıyorum :KK43:
Allah can sağlığı versin kuzularımıza ama 2 çocuk çalışan anaya çokmuş caniko kendimiz kaşınmışız😂 ben daha çalışmaya başlamadım bi de üstelik biri daha bebe ama 2 s totom koltuk görmüyor

Gel benim dombilikuşum :KK36:

masterfit ne ola ki 🤔
Kırmızı ve Mavi olmak üzere iki takim oluşturuyoruz,Kırmızı kaptan en cok kilo veren oluyor ve mavi takim kaptanini seçiyor.Sonra takimlara sırayla uye seciliyor,
Pazartesi avantajini kazanan kaptan üye değişikliği yapiyor
Cuma gunude en cok kiloyu veren ekip kazanıyor
Her cuma yeniden takimlari olusturuyoruz 😊😊

Allah can sağlığı versin kuzularımıza ama 2 çocuk çalışan anaya çokmuş caniko kendimiz kaşınmışız😂 ben daha çalışmaya başlamadım bi de üstelik biri daha bebe ama 2 s totom koltuk görmüyor
amiiinnnn, Allah sağlıklı uzun ömürler versin çocuklarımıza ama canımızı çıkarttıkları bir gerçek :KK70:

yemin ederim işyerinde dinleniyorum resmen, en azından sıcak kahve içebiliyorum :KK70:

evde ne zaman ayy azıcık oturayım bi kahve içeyim desem kahveyi koyduğum anda ya birinin canı birşeyler yemek ister ya diğerinin çişi kakası gelir onları halledene kadar benim kahve olur buz :KK70:

Kırmızı ve Mavi olmak üzere iki takim oluşturuyoruz,Kırmızı kaptan en cok kilo veren oluyor ve mavi takim kaptanini seçiyor.Sonra takimlara sırayla uye seciliyor,
Pazartesi avantajini kazanan kaptan üye değişikliği yapiyor
Cuma gunude en cok kiloyu veren ekip kazanıyor
Her cuma yeniden takimlari olusturuyoruz 😊😊
Kaptanım ben çok özledim masterfiti.🙏😍😘❤️

IMG-20230307-WA0009.webp

Back
X