- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı sallanır bacım yapacak bişey yokHer gün ayrı bahane![]()
Salı sallanır bacım yapacak bişey yok
Yarın çarşafa dolanacak şimdiden hazır ol
Bir kac renk vardi baktim renkler bitmiyor yarida bıraktım
İki üç gün arayla icihorum.bi çay bardağina demleyip fincana suzuyorum,üzerini de suyla doldurup seyreltiyorumevet hamilelere ve emziren annelere pek önerilmiyor.
Filitre kahveye de olur mu acaba? Hindistan cevizi yağı ekleniyor aslında ama yağ yakma mantığını anlayamadımÇok sağol canım
Evet evet türk kahvesine pişirmeden önce çay kaşığı ucuyla tarçın koyuyorsun,fincana da hindistan cevizi yağı koyuyorsun kahveyi dökmeden önce yarım çay kaşığı kadar![]()
Allah kolaylık versin diş işi zorDevam o zaman kahveye,çok sağol canımcım bude esktradan olcak çekilen bir diş vardı kapanmamış yıllar önceden kalan doku koncak bölgeye kesecekler gene![]()
Sezeryen canım.İkinci doğumundan 2 ay sonra başlamıştım ama bunda bekledim biraz.3,5 ay yeterli mi acabaSezeryan dogum yaptiysan zip icin kendini zorlama canim
Günaydın ablacim gecmis olsun
Hosgeldin canim![]()
Allah kolaylık versinAslinda masterfit de güzel tabi ama ben cocuklardan wcye zor gidiyorum, kızım annemde kaldi dün, arada annem destek oluyor da rahatliyorum. Esim de uzakta biliyosunuz, e ben simdi masterfitte duzenli menu yazamamis olucam, saatler birbirine karisiyor, kalori hesabi bazen hic yapamiyorum. E bazen de cikolataya ona buna saldiriyorum. Masterfite uygun olmuyor menu. Kilo vermem de duruyor/ya da yavasliyor, gibi gibi.
Yine de aranizda olmak isterim, o yuzden sari ya da yesil diyorumsacma bi konusma yaptim.yine. O kadar cok yorgunum ki anlatamam. Bedenim, ruhum tabi ki de sikayetci degilim, cok sukur Allahıma. Yorgunum iste
![]()
Ben alintiladiktan sonra yüz bin yıl geçmiş tabi uazana kadargünaydın![]()
Sürekli hareketliymissin Leslie sayılır işteehh işte kuzum yaa tam randımanlı değilim ne yazık ki
canım ben çok seviyorum leslie yapmayı ama inan hiç vaktim olmuyor sabah 5.30da uyanıyorum zaten akşam 23.00da yatıyorum ama uyanık olduğum zamanlar 1 sn sabit duramıyorum![]()
Hoş geldin canım ben de kaç kere etiketledim,merak ettim.Donmene sevindim hayırlı olsun başlangıcınKızlar selamlar. Deprem felaketi sonrası zihnen de bedenen de çok yoruldum. Hele bir de dört gözle beklediğim kaptanlığın göbeğinde bu olay yaşanınca elim bir türlü gitmedi buralara gelmeye. Ama artık normalleşmemin zamanının geldiğini hissediyorum. Cuma gün tartı fotoğrafıyla geleyim mi aranıza?
Yok dün bozmamistim ama zorlanmistim.Sanirim sabahki yediğim tatlı gün boyu beni uzak tutuyor,bugün onun farkına vardım.Bugun kahvaltının hemen sonrasında fıstık ezmeli pestil yedim,gün içinde çok iyi tuttu ama Attardan aldım içinde şeker illaki vardır.Bozdun mu olsun devam et yaptığın her gün kar![]()
Allah kabul etsinmerhaba kızlarrr nasılsınız? bugün orucum Allah kabul etsin![]()
AhahahahOrtalığı kızdırma![]()
AhahahahaBir kac renk vardi baktim renkler bitmiyor yarida bıraktım![]()
Amin, sağ olİki üç gün arayla icihorum.bi çay bardağina demleyip fincana suzuyorum,üzerini de suyla doldurup seyreltiyorum
Filitre kahveye de olur mu acaba? Hindistan cevizi yağı ekleniyor aslında ama yağ yakma mantığını anlayamadım
Allah kolaylık versin diş işi zor
Sezeryen canım.İkinci doğumundan 2 ay sonra başlamıştım ama bunda bekledim biraz.3,5 ay yeterli mi acaba
Allah kolaylık versin
Ben alintiladiktan sonra yüz bin yıl geçmiş tabi uazana kadar
Sürekli hareketliymissin Leslie sayılır işte
Hoş geldin canım ben de kaç kere etiketledim,merak ettim.Donmene sevindim hayırlı olsun başlangıcın
Yok dün bozmamistim ama zorlanmistim.Sanirim sabahki yediğim tatlı gün boyu beni uzak tutuyor,bugün onun farkına vardım.Bugun kahvaltının hemen sonrasında fıstık ezmeli pestil yedim,gün içinde çok iyi tuttu ama Attardan aldım içinde şeker illaki vardır.
Allah kabul etsin![]()
Amin canım.merhaba kızlarrr nasılsınız? bugün orucum Allah kabul etsin![]()
Anladim canim o zaman 1000 ile değilde düşük sayilarla başla sonra artırırsinİki üç gün arayla icihorum.bi çay bardağina demleyip fincana suzuyorum,üzerini de suyla doldurup seyreltiyorum
Filitre kahveye de olur mu acaba? Hindistan cevizi yağı ekleniyor aslında ama yağ yakma mantığını anlayamadım
Allah kolaylık versin diş işi zor
Sezeryen canım.İkinci doğumundan 2 ay sonra başlamıştım ama bunda bekledim biraz.3,5 ay yeterli mi acaba
Allah kolaylık versin
Ben alintiladiktan sonra yüz bin yıl geçmiş tabi uazana kadar
Sürekli hareketliymissin Leslie sayılır işte
Hoş geldin canım ben de kaç kere etiketledim,merak ettim.Donmene sevindim hayırlı olsun başlangıcın
Yok dün bozmamistim ama zorlanmistim.Sanirim sabahki yediğim tatlı gün boyu beni uzak tutuyor,bugün onun farkına vardım.Bugun kahvaltının hemen sonrasında fıstık ezmeli pestil yedim,gün içinde çok iyi tuttu ama Attardan aldım içinde şeker illaki vardır.
Allah kabul etsin![]()
Şekersiz tahin helvası mi07 Mart 2023 2. gün
sahur 03.00
15 çiğ fındık
saat 04.00
2 küçük yumurtadan soğanlı füme etli peynirli omlet
yaklaşık 3 ceviz
bol yeşillik, kapya ve domates
iftar 19.20
hamsi tava
turp otu salatası, taze soğan, domates
2 dilim ekşimaya siyez ekmeği
hurma sulu şekersiz tahin helvası
sahurdan itibaren yatana kadar 2 lt ye yakın su
Canım 1000 tek seferde değil zatenAnladim canim o zaman 1000 ile değilde düşük sayilarla başla sonra artırırsin![]()
canım servet şekerlemenin benimkisi. hepsiburada da indirimdeyken almıştım. fiyatı yüksek normalde. hatta şimdi çok çok artmış maalesefŞekersiz tahin helvası minerden aldın nerden nerden
Canım 1000 tek seferde değil zatenen son ziplamayi bıraktığında 300 falan atliyordum tek seferde Şimdi 50 mi olur 100 mu bilmiyorum
toplamda 1000
![]()
Canım sen yakıtın içine su katmissin motoru bozdu çalışmıyorEki Görüntüle 3214528
Burdaki mesajı bana açıklaMthn83
Beraber dedin uçalım dedin.Uçmayı geçtim emekle bari ya![]()
Afiyet olsun canim akşam yemeğin enfesSelam kızlar bu akşam disardaydim şimdi eve geçiyorum, menü yazayım hemen, şekersiz ikinci gün
11.00 sütlü kahve
13.30
2 yumurta ile omlet, pernir, 3 zeytin, salatalık, 1 kase sebze çorbası, 2 dilim ekmek, 1 TK bal
16.00 sade kahve
18.30 kiremitte mantarlı köfte, salata, 6 dilim patates,ayran
Şu:1.5 lt anca
Adım: 7982Zipzip-
Beyaz leylak
Cordelia