• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

diyette
1 .yilim kutlu olsun😬
Screenshot_2023-03-02-20-04-04-39_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

evet hamilelere ve emziren annelere pek önerilmiyor.
İki üç gün arayla icihorum.bi çay bardağina demleyip fincana suzuyorum,üzerini de suyla doldurup seyreltiyorum🥴
Çok sağol canım 😍
Evet evet türk kahvesine pişirmeden önce çay kaşığı ucuyla tarçın koyuyorsun,fincana da hindistan cevizi yağı koyuyorsun kahveyi dökmeden önce yarım çay kaşığı kadar :KK66:
Filitre kahveye de olur mu acaba? Hindistan cevizi yağı ekleniyor aslında ama yağ yakma mantığını anlayamadım🙈
Devam o zaman kahveye,çok sağol canımcım bude esktradan olcak çekilen bir diş vardı kapanmamış yıllar önceden kalan doku koncak bölgeye kesecekler gene :KK200:
Allah kolaylık versin diş işi zor😔
Sezeryan dogum yaptiysan zip icin kendini zorlama canim 😊

Günaydın ablacim gecmis olsun🥰

Hosgeldin canim 🥰
Sezeryen canım.İkinci doğumundan 2 ay sonra başlamıştım ama bunda bekledim biraz.3,5 ay yeterli mi acaba
Aslinda masterfit de güzel tabi ama ben cocuklardan wcye zor gidiyorum, kızım annemde kaldi dün, arada annem destek oluyor da rahatliyorum. Esim de uzakta biliyosunuz, e ben simdi masterfitte duzenli menu yazamamis olucam, saatler birbirine karisiyor, kalori hesabi bazen hic yapamiyorum. E bazen de cikolataya ona buna saldiriyorum. Masterfite uygun olmuyor menu. Kilo vermem de duruyor/ya da yavasliyor, gibi gibi.
Yine de aranizda olmak isterim, o yuzden sari ya da yesil diyorum😀 sacma bi konusma yaptim.yine. O kadar cok yorgunum ki anlatamam. Bedenim, ruhum tabi ki de sikayetci degilim, cok sukur Allahıma. Yorgunum iste 🌼🌼
Allah kolaylık versin 🤲🤲🤲
Ben alintiladiktan sonra yüz bin yıl geçmiş tabi uazana kadar😅
ehh işte kuzum yaa tam randımanlı değilim ne yazık ki :KK43:

canım ben çok seviyorum leslie yapmayı ama inan hiç vaktim olmuyor sabah 5.30da uyanıyorum zaten akşam 23.00da yatıyorum ama uyanık olduğum zamanlar 1 sn sabit duramıyorum :KK43:
Sürekli hareketliymissin Leslie sayılır işte🤗
Kızlar selamlar. Deprem felaketi sonrası zihnen de bedenen de çok yoruldum. Hele bir de dört gözle beklediğim kaptanlığın göbeğinde bu olay yaşanınca elim bir türlü gitmedi buralara gelmeye. Ama artık normalleşmemin zamanının geldiğini hissediyorum. Cuma gün tartı fotoğrafıyla geleyim mi aranıza?
Hoş geldin canım ben de kaç kere etiketledim,merak ettim.Donmene sevindim hayırlı olsun başlangıcın🥰
Bozdun mu olsun devam et yaptığın her gün kar❤️
Yok dün bozmamistim ama zorlanmistim.Sanirim sabahki yediğim tatlı gün boyu beni uzak tutuyor,bugün onun farkına vardım.Bugun kahvaltının hemen sonrasında fıstık ezmeli pestil yedim,gün içinde çok iyi tuttu ama Attardan aldım içinde şeker illaki vardır.
merhaba kızlarrr nasılsınız? bugün orucum Allah kabul etsin 🤲🏻🧿
Allah kabul etsin 🤲

07 Mart 2023 2. gün

sahur 03.00
15 çiğ fındık

saat 04.00
2 küçük yumurtadan soğanlı füme etli peynirli omlet
yaklaşık 3 ceviz
bol yeşillik, kapya ve domates

iftar 19.20
hamsi tava
turp otu salatası, taze soğan, domates
2 dilim ekşimaya siyez ekmeği
hurma sulu şekersiz tahin helvası

sahurdan itibaren yatana kadar 2 lt ye yakın su

İki üç gün arayla icihorum.bi çay bardağina demleyip fincana suzuyorum,üzerini de suyla doldurup seyreltiyorum🥴

Filitre kahveye de olur mu acaba? Hindistan cevizi yağı ekleniyor aslında ama yağ yakma mantığını anlayamadım🙈

Sezeryen canım.İkinci doğumundan 2 ay sonra başlamıştım ama bunda bekledim biraz.3,5 ay yeterli mi acaba

Hoş geldin canım ben de kaç kere etiketledim,merak ettim.Donmene sevindim hayırlı olsun başlangıcın🥰

Yok dün bozmamistim ama zorlanmistim.Sanirim sabahki yediğim tatlı gün boyu beni uzak tutuyor,bugün onun farkına vardım.Bugun kahvaltının hemen sonrasında fıstık ezmeli pestil yedim,gün içinde çok iyi tuttu ama Attardan aldım içinde şeker illaki vardır.

Allah kabul etsin 🤲
Amin, sağ ol😊

Allah kabul etsin 🤲
Anladim canim o zaman 1000 ile değilde düşük sayilarla başla sonra artırırsin😊

07 Mart 2023 2. gün

sahur 03.00
15 çiğ fındık

saat 04.00
2 küçük yumurtadan soğanlı füme etli peynirli omlet
yaklaşık 3 ceviz
bol yeşillik, kapya ve domates

iftar 19.20
hamsi tava
turp otu salatası, taze soğan, domates
2 dilim ekşimaya siyez ekmeği
hurma sulu şekersiz tahin helvası

sahurdan itibaren yatana kadar 2 lt ye yakın su
Şekersiz tahin helvası mi😍nerden aldın nerden nerden😋
Anladim canim o zaman 1000 ile değilde düşük sayilarla başla sonra artırırsin😊
Canım 1000 tek seferde değil zaten🙈 en son ziplamayi bıraktığında 300 falan atliyordum tek seferde Şimdi 50 mi olur 100 mu bilmiyorum 🥴toplamda 1000😅

Kahvaltı 8.30
kasarli tost, zeytin,yeşillik, 2 fıstık ezmeli pestil

Ara 12.00
Filitre kahve

Akşam 16.00 öncesi (misafirlik)
5 mercimek köftesi yanına bol yeşillik ve soğan piyazi, 1 börek, 1 kurabiye

17.00 kahve
21.00 kefir

1,5 lt su(dışarda olunca çok icemedim,sabahtan da Dr a falan gitmiştim.)
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Jasminium84 Jasminium84
Adimim da 4000 olmuş🥺yatana kadar dişe dokunur bir artış olursa yazarım yine

Şekersiz tahin helvası mi😍nerden aldın nerden nerden😋

Canım 1000 tek seferde değil zaten🙈 en son ziplamayi bıraktığında 300 falan atliyordum tek seferde Şimdi 50 mi olur 100 mu bilmiyorum 🥴toplamda 1000😅
canım servet şekerlemenin benimkisi. hepsiburada da indirimdeyken almıştım. fiyatı yüksek normalde. hatta şimdi çok çok artmış maalesef :KK43: ben uygun bir fiyata almıştım.

Selam kızlar bu akşam disardaydim şimdi eve geçiyorum, menü yazayım hemen, şekersiz ikinci gün 💪

11.00 sütlü kahve
13.30
2 yumurta ile omlet, pernir, 3 zeytin, salatalık, 1 kase sebze çorbası, 2 dilim ekmek, 1 TK bal

16.00 sade kahve

18.30 kiremitte mantarlı köfte, salata, 6 dilim patates,ayran

Şu:1.5 lt anca
Adım: 7982 Zipzip- Zipzip- Beyaz leylak Beyaz leylak Cordelia Cordelia

Sabah yok
Öğlen mercimek çorbası gibi ama yoğurtlu bı çorba ne olduğundan emin değilim. Fırın tavuk 1 kaşık pilav
Akşam bol salata makarna
Bugün hem çay hem kahve içtim.
Günlük 6 bin adım atıyorum 👍
Henüz ayrıca spor olayına gecemedim. Bu ara aç kalmaktan korkuyorum onu fark ettim. Bı yandan da kütle büyük olunca enkazdan çıkmak zor oluyor onu düşünüyorum. Bı yandan hepimiz birgün öleceğiz boşver diyorum. Kafamla çok konuşuyorum ama hepsi boş 😔
Uyku vakti geldi biraz gerginim. Eşim işte çocuklarla uyumak korkutuyor beni 😔

Selam kızlar bu akşam disardaydim şimdi eve geçiyorum, menü yazayım hemen, şekersiz ikinci gün 💪

11.00 sütlü kahve
13.30
2 yumurta ile omlet, pernir, 3 zeytin, salatalık, 1 kase sebze çorbası, 2 dilim ekmek, 1 TK bal

16.00 sade kahve

18.30 kiremitte mantarlı köfte, salata, 6 dilim patates,ayran

Şu:1.5 lt anca
Adım: 7982 Zipzip- Zipzip- Beyaz leylak Beyaz leylak Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim akşam yemeğin enfes😋 disarda pide iskender gibi kalorili seylerdense köfte tercih etmek mantikli .Yalniz bu kirsmit köfteler bol kaşarli oluyor eger oyleyse baya bir kalori almissindir aman ha dikkat

Back
X