Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

dua oku canım rahatlarsın. deprem duasını da oku mutlaka.

Afiyet olsun canım
Çok zor zamanlar geçiriyoruz.Psikolojimiz yerinde değil.imkanin varsa bir uzmandan yardım almanı öneririm.Rabbim alnımıza ne yazdıysa o.Dua et bolbol.rabbim korusun.Ama ne olur artık sağlıklı beslenmeye dikkat ve bırakma

canım servet şekerlemenin benimkisi. hepsiburada da indirimdeyken almıştım. fiyatı yüksek normalde. hatta şimdi çok çok artmış maalesef ben uygun bir fiyata almıştım.

canım servet şekerlemenin benimkisi. hepsiburada da indirimdeyken almıştım. fiyatı yüksek normalde. hatta şimdi çok çok artmış maalesef ben uygun bir fiyata almıştım.
Seyidoglu nün var canım dediğini göremedim

Afiyet olsun canım

Değil mi ama. Düğünler doğum günleri tatiller... pişmanlıklar keşkeler .. Hiç bir şey nasıl zayıfladın çok güzel olmuşsundan lezzetli değil
kesinlikle... insanın kendine güveni geliyor
Seyidoglu nün var canım dediğini göremedim
nete servet şekerleme diye yaz çıkıyor. kendi sitesi de var. ama hepsiburadada indirim yapıyor. mesela şu an % 35 indirimi var.

Filitre kahveye de olur mu acaba? Hindistan cevizi yağı ekleniyor aslında ama yağ yakma mantığını anlayamadım
Canım türk kahvesi lifli ya bi de mineralleri var o yüzden daha tok tutuyor ama dene tabi gerçekten fark ediyor canım kaçırdıysan sabit geliyosun hatta 100 200 gidiyor dikkat edersen de daha veriyorsun

Allah kabul etsin canım

E Elif Tolga
7 mart sali menum
Kahvaltı yok

12.00
Yarım paket Altınbaşak
1 bardak granül kahve

14.30
1 muz

16.00
1 kase yulafli Sütlü muzlu lapa

17.30
Bir buçuk kandil simidi ve 2 hurma

19.30
1 kase etli çorba
2 kaşık şehzade kebabı
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı

20.30
Kuzenimin doğum günü vardı yarım dilim pasta

Bugün kandil simidi ve pasta olmadı biliyorum ama cumaya kadar insallah toparlarım

Afiyet olsun. Ben d bugun pasta aldim. daha yemedim. Yarın insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…