- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
dua oku canım rahatlarsın. deprem duasını da oku mutlaka.Sabah yok
Öğlen mercimek çorbası gibi ama yoğurtlu bı çorba ne olduğundan emin değilim. Fırın tavuk 1 kaşık pilav
Akşam bol salata makarna
Bugün hem çay hem kahve içtim.
Günlük 6 bin adım atıyorum
Henüz ayrıca spor olayına gecemedim. Bu ara aç kalmaktan korkuyorum onu fark ettim. Bı yandan da kütle büyütabi k olunca enkazdan çıkmak zor oluyor onu düşünüyorum. Bı yandan hepimiz birgün öleceğiz boşver diyorum. Kafamla çok konuşuyorum ama hepsi boş
Uyku vakti geldi biraz gerginim. Eşim işte çocuklarla uyumak korkutuyor beni
Bir yerden başlamalısın.Yaz geliyor unutma istediğini yiyen istediğini giyemez.Canım sen yakıtın içine su katmissin motoru bozdu çalışmıyor
Allah'ım bahanelerime bak. Aklım sadece midem de demiyorum da
ahahahhahaTam bu mesajdan 1 dk önce sekersiz 21 yapalim mi yazmissin lokmanin pismanligi ile mi yazdin
valla aynen öyle oluyorBir yerden başlamalısın.Yaz geliyor unutma istediğini yiyen istediğini giyemez.
Afiyet olsun canımSabah yok
Öğlen mercimek çorbası gibi ama yoğurtlu bı çorba ne olduğundan emin değilim. Fırın tavuk 1 kaşık pilav
Akşam bol salata makarna
Bugün hem çay hem kahve içtim.
Günlük 6 bin adım atıyorum
Henüz ayrıca spor olayına gecemedim. Bu ara aç kalmaktan korkuyorum onu fark ettim. Bı yandan da kütle büyük olunca enkazdan çıkmak zor oluyor onu düşünüyorum. Bı yandan hepimiz birgün öleceğiz boşver diyorum. Kafamla çok konuşuyorum ama hepsi boş
Uyku vakti geldi biraz gerginim. Eşim işte çocuklarla uyumak korkutuyor beni
Değil mi ama. Düğünler doğum günleri tatiller... pişmanlıklar keşkeler .. Hiç bir şey nasıl zayıfladın çok güzel olmuşsundan lezzetli değilvalla aynen öyle oluyor
canım servet şekerlemenin benimkisi. hepsiburada da indirimdeyken almıştım. fiyatı yüksek normalde. hatta şimdi çok çok artmış maalesefben uygun bir fiyata almıştım.
Seyidoglu nün var canım dediğini göremedimcanım servet şekerlemenin benimkisi. hepsiburada da indirimdeyken almıştım. fiyatı yüksek normalde. hatta şimdi çok çok artmış maalesefben uygun bir fiyata almıştım.
Afiyet olsun canım07 Mart 2023 2. gün
sahur 03.00
15 çiğ fındık
saat 04.00
2 küçük yumurtadan soğanlı füme etli peynirli omlet
yaklaşık 3 ceviz
bol yeşillik, kapya ve domates
iftar 19.20
hamsi tava
turp otu salatası, taze soğan, domates
2 dilim ekşimaya siyez ekmeği
hurma sulu şekersiz tahin helvası
sahurdan itibaren yatana kadar 2 lt ye yakın su
kesinlikle... insanın kendine güveni geliyorDeğil mi ama. Düğünler doğum günleri tatiller... pişmanlıklar keşkeler .. Hiç bir şey nasıl zayıfladın çok güzel olmuşsundan lezzetli değil
nete servet şekerleme diye yaz çıkıyor. kendi sitesi de var. ama hepsiburadada indirim yapıyor. mesela şu an % 35 indirimi var.Seyidoglu nün var canım dediğini göremedim
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı:10.00
1haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
2 dilim glutensiz ekmek
Ara:12 çiğ badem
Akşam:17.00
Nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Su:2 litre
Spor:6400 adım
Canım türk kahvesi lifli ya bi de mineralleri var o yüzden daha tok tutuyor ama dene tabiFilitre kahveye de olur mu acaba? Hindistan cevizi yağı ekleniyor aslında ama yağ yakma mantığını anlayamadım
Allah kabul etsin canım07 Mart 2023 2. gün
sahur 03.00
15 çiğ fındık
saat 04.00
2 küçük yumurtadan soğanlı füme etli peynirli omlet
yaklaşık 3 ceviz
bol yeşillik, kapya ve domates
iftar 19.20
hamsi tava
turp otu salatası, taze soğan, domates
2 dilim ekşimaya siyez ekmeği
hurma sulu şekersiz tahin helvası
sahurdan itibaren yatana kadar 2 lt ye yakın su
Güzeeellkesinlikle... insanın kendine güveni geliyor
nete servet şekerleme diye yaz çıkıyor. kendi sitesi de var. ama hepsiburadada indirim yapıyor. mesela şu an % 35 indirimi var.
Hadi cizkekim, kim tutar seniKızlarcım 2000 kalori civarı yedim ama dünden 100-200 gr daha eksi gelecek,sevgiler
Afiyet olsun. Ben d bugun pasta aldim.E Elif Tolga
7 mart sali menum
Kahvaltı yok
12.00
Yarım paket Altınbaşak
1 bardak granül kahve
14.30
1 muz
16.00
1 kase yulafli Sütlü muzlu lapa
17.30
Bir buçuk kandil simidi ve 2 hurma
19.30
1 kase etli çorba
2 kaşık şehzade kebabı
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
20.30
Kuzenimin doğum günü vardı yarım dilim pasta
Bugün kandil simidi ve pasta olmadı biliyorum ama cumaya kadar insallah toparlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?