Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet hamilelere ve emziren annelere pek önerilmiyor.
İki üç gün arayla icihorum.bi çay bardağina demleyip fincana suzuyorum,üzerini de suyla doldurup seyreltiyorum
Filitre kahveye de olur mu acaba? Hindistan cevizi yağı ekleniyor aslında ama yağ yakma mantığını anlayamadım
Devam o zaman kahveye,çok sağol canımcım bude esktradan olcak çekilen bir diş vardı kapanmamış yıllar önceden kalan doku koncak bölgeye kesecekler gene
Allah kolaylık versin diş işi zor
Sezeryan dogum yaptiysan zip icin kendini zorlama canim

Günaydın ablacim gecmis olsun

Hosgeldin canim
Sezeryen canım.İkinci doğumundan 2 ay sonra başlamıştım ama bunda bekledim biraz.3,5 ay yeterli mi acaba
Allah kolaylık versin
Ben alintiladiktan sonra yüz bin yıl geçmiş tabi uazana kadar
Sürekli hareketliymissin Leslie sayılır işte
Hoş geldin canım ben de kaç kere etiketledim,merak ettim.Donmene sevindim hayırlı olsun başlangıcın
Bozdun mu olsun devam et yaptığın her gün kar
Yok dün bozmamistim ama zorlanmistim.Sanirim sabahki yediğim tatlı gün boyu beni uzak tutuyor,bugün onun farkına vardım.Bugun kahvaltının hemen sonrasında fıstık ezmeli pestil yedim,gün içinde çok iyi tuttu ama Attardan aldım içinde şeker illaki vardır.
merhaba kızlarrr nasılsınız? bugün orucum Allah kabul etsin
Allah kabul etsin

07 Mart 2023 2. gün

sahur 03.00
15 çiğ fındık

saat 04.00
2 küçük yumurtadan soğanlı füme etli peynirli omlet
yaklaşık 3 ceviz
bol yeşillik, kapya ve domates

iftar 19.20
hamsi tava
turp otu salatası, taze soğan, domates
2 dilim ekşimaya siyez ekmeği
hurma sulu şekersiz tahin helvası

sahurdan itibaren yatana kadar 2 lt ye yakın su

Amin, sağ ol

Anladim canim o zaman 1000 ile değilde düşük sayilarla başla sonra artırırsin

Şekersiz tahin helvası minerden aldın nerden nerden
Anladim canim o zaman 1000 ile değilde düşük sayilarla başla sonra artırırsin
Canım 1000 tek seferde değil zaten en son ziplamayi bıraktığında 300 falan atliyordum tek seferde Şimdi 50 mi olur 100 mu bilmiyorum toplamda 1000

Kahvaltı 8.30
kasarli tost, zeytin,yeşillik, 2 fıstık ezmeli pestil

Ara 12.00
Filitre kahve

Akşam 16.00 öncesi (misafirlik)
5 mercimek köftesi yanına bol yeşillik ve soğan piyazi, 1 börek, 1 kurabiye

17.00 kahve
21.00 kefir

1,5 lt su(dışarda olunca çok icemedim,sabahtan da Dr a falan gitmiştim.)
Zipzip- Cordelia Jasminium84
Adimim da 4000 olmuşyatana kadar dişe dokunur bir artış olursa yazarım yine

Şekersiz tahin helvası minerden aldın nerden nerden

Canım 1000 tek seferde değil zaten en son ziplamayi bıraktığında 300 falan atliyordum tek seferde Şimdi 50 mi olur 100 mu bilmiyorum toplamda 1000
canım servet şekerlemenin benimkisi. hepsiburada da indirimdeyken almıştım. fiyatı yüksek normalde. hatta şimdi çok çok artmış maalesef ben uygun bir fiyata almıştım.

Selam kızlar bu akşam disardaydim şimdi eve geçiyorum, menü yazayım hemen, şekersiz ikinci gün

11.00 sütlü kahve
13.30
2 yumurta ile omlet, pernir, 3 zeytin, salatalık, 1 kase sebze çorbası, 2 dilim ekmek, 1 TK bal

16.00 sade kahve

18.30 kiremitte mantarlı köfte, salata, 6 dilim patates,ayran

Şu:1.5 lt anca
Adım: 7982 Zipzip- Beyaz leylak Cordelia

Sabah yok
Öğlen mercimek çorbası gibi ama yoğurtlu bı çorba ne olduğundan emin değilim. Fırın tavuk 1 kaşık pilav
Akşam bol salata makarna
Bugün hem çay hem kahve içtim.
Günlük 6 bin adım atıyorum
Henüz ayrıca spor olayına gecemedim. Bu ara aç kalmaktan korkuyorum onu fark ettim. Bı yandan da kütle büyük olunca enkazdan çıkmak zor oluyor onu düşünüyorum. Bı yandan hepimiz birgün öleceğiz boşver diyorum. Kafamla çok konuşuyorum ama hepsi boş
Uyku vakti geldi biraz gerginim. Eşim işte çocuklarla uyumak korkutuyor beni

Afiyet olsun canim akşam yemeğin enfes disarda pide iskender gibi kalorili seylerdense köfte tercih etmek mantikli .Yalniz bu kirsmit köfteler bol kaşarli oluyor eger oyleyse baya bir kalori almissindir aman ha dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…