• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oy canım ya😔insan nasıl üzülüyor 😔 kedilerle ilgili pek tecrübem yok ilk kez duydum, olecekse bile insan(yani kedi) bı yalar yahu yazık yavruya☹️

Ellerine sağlık Elif'im🤗 kilo olarak bakınca grubun en fitiyim diyeceğim ama benden bir metre önden giden göbüşüm ,yanlardan ve sırttan kat kat olan yağlarım "yok daha neler"diyor😅
İkili eşleştirme yapacak miyiz?vücut kitle indeksinw göre mi eslessek acaba?
Yaa o kadar kilon yok canim🙈🙈🙈
Vki için herkesin boyunu yazmasi gerekiyor ya da göstergelerini güncellemeleri 🙈

Bugünkü menüyü yazayım
Sabah
Yok

Öğle
Bir tabak etli kurutulmuş taze fasulye yemeği
Bir tane Yulaf lavaş (kendim yaptım)

Ara
Çok ince bir dilim yaş pasta

Akşam
Airyfry da yağsız patates kızartması
Yoğurt
Bir tane tavuk but

Ara
Üç tane hurma

Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım🤗

Değişik bi açıdan bakıcam, senin kendine yük almaman lazım yeni çıktın hastaneden lütfen
Yani kızma ama iyi olmuş.Sürekli dinlenmen gerekirken 2 saatte bir uyanacağın uğraş buluyorsun anlamadım ki
Niye kızayım tatlım, var bundada bir hayır. Hafta sonuna denk gelseydi oğlanlarla dönüşümlü bakardık, onlar sabahçı olunca bakım bana kaldı. Doğum, veteriner ve temizlik onlara aitti 🙂.
Benim en büyük motivasyonum kedinin hamile olmasıydı, terapilerde yorulduysan biraz dinlen diyen terapiste bile devam edelim kedim hamile yetişmem lazım diyordum 😁.
Hastanedeki terapist lütfen bu moral, motivasyon ve iyi düşüncelerinizi devam ettirin, çok önemli diyordu 😁.
Hamdolsun ben iyiyim, kedim de beni beklemiş, yavrularında dünyada nasibi yokmuş 😔

Oy canım ya😔insan nasıl üzülüyor 😔 kedilerle ilgili pek tecrübem yok ilk kez duydum, olecekse bile insan(yani kedi) bı yalar yahu yazık yavruya☹️

Ellerine sağlık Elif'im🤗 kilo olarak bakınca grubun en fitiyim diyeceğim ama benden bir metre önden giden göbüşüm ,yanlardan ve sırttan kat kat olan yağlarım "yok daha neler"diyor😅
İkili eşleştirme yapacak miyiz?vücut kitle indeksinw göre mi eslessek acaba?
Az önce netten okuduğuma göre, anne güçsüz olanla ilgilenmeyip, güçlü olanları hayatta tutmak için çabalıyormuş

İyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Orucluydum yine kazalarimi tutuyorum 6 gün kaldı
Sahur
İki yumurta iki havuç
İftar
İki lahmacun iki bardak ayran bir kase domates çorbası bol salata
Bir avuç kadar cekirdek yedim iftardan sonra bir litre su içtim sahura kadar iki litre tamamlayacagim.cunku uyumuyorum

İyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Orucluydum yine kazalarimi tutuyorum 6 gün kaldı
Sahur
İki yumurta iki havuç
İftar
İki lahmacun iki bardak ayran bir kase domates çorbası bol salata
Bir avuç kadar cekirdek yedim iftardan sonra bir litre su içtim sahura kadar iki litre tamamlayacagim.cunku uyumuyorum
Allah kabul etsin canım

Merhaba kizlar persembe gecesinden beri rahatsizdim bugun tartilamadim .Mesajlari da okuyamadim gruplar olustu mu bilmiyorum tartilmadigim icin dahil olamam herhalde Zipzip- Zipzip- kaptsnim ben buralarda takilip yarisma baslayacaksa haftaya da dahil olabilirim
Geçmiş olsun canım

Merhaba kizlar persembe gecesinden beri rahatsizdim bugun tartilamadim .Mesajlari da okuyamadim gruplar olustu mu bilmiyorum tartilmadigim icin dahil olamam herhalde Zipzip- Zipzip- kaptsnim ben buralarda takilip yarisma baslayacaksa haftaya da dahil olabilirim
Geçmiş olsun canım

Back