Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim sağolun
Geçmiş olsun canım
Sağol canim
Afiyet olsun canim❤

Afiyet olsun canim Allah kabul etsin❤

Gecmis olsun canim katilmak istersen bugun bildirim yapabilirsin

Günaydın canim❤
Sağol kaptanim birazdan yapacagim
Ferritin 3 çok düşük insanin kolu kalkmaz bence hemen müdahele et bir an önce bu düşüklük tüm hayat standardini etkiliyordur
Allah kabul etsin canım. Bende Ramazan'a kadar tutayım diyorum. 23 de ramazan

Çok geçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın
Sağol cznim iyiyim çok şükür regl agrisi ve üşütme birlesti yattim ben de ne yapayim
Simdi iyiyim canim m8de bulantisi eklem sirt agrisi garip birseydi regl agrisi da birlesti o yuzden 2 gun hep dinlendim herseyi ihmsl ettim ev isler diyet okul ama dinlendim şükür bugün bildirim yapacagim

Bende yattım bugün canım
İdrar yolu enfeksiyonu oldum bende. Anneme gidip yattım biraz. Şimdi süpür sil yaptım ama hiç canım bişey istemiyor.

Bende yattım bugün canım
İdrar yolu enfeksiyonu oldum bende. Anneme gidip yattım biraz. Şimdi süpür sil yaptım ama hiç canım bişey istemiyor.
Gecmis olsun canim bendede var idy hatta artik kroniklesti küçüklugumddn beri .su gerçekten herseyin şifasi düzenli su ictigimd3 bircok hastaligim iyilesiyor tsvsiyem bol bol maydanoz ye ve su iç canim

İyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla
geçmiş olsun. bizim eve bir girdi hepimizi dolaştı 2 ler defa 1 ayda ancak bitti

İyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla
Geçmis olsun canim Allah şifa versin kuzularina

Leylakcım canikom deniz ben hadikonusalim 9. takımdan almışsın biraz hayırdır nasıl oldu tekrar eriyen birlikte demek
Aaa denizcim hoşgeldin canım nasilsin inşallah buraya geliş sebebin sadece muhabbet etmek icindiryoksa sende mi fistiklik müessesesinden findikliga düştûn

Aaa denizcim hoşgeldin canım nasilsin inşallah buraya geliş sebebin sadece muhabbet etmek icindiryoksa sende mi fistiklik müessesesinden findikliga düştûn
keşke fıstık olsa baya ceviz oldum en irisinden 76.5 kiloyum elhamdulillah 2. yi doğurunca bahanem oldu bu sefer inşallah kalıcı verebilirim çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…