- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Teşekkür ederim sağolunGeçmiş olsun canım
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Sağol kaptanim birazdan yapacagimAfiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin❤
Gecmis olsun canim katilmak istersen bugun bildirim yapabilirsin
Günaydın canim❤
Ferritin 3 çok düşük insanin kolu kalkmaz bence hemen müdahele et bir an önce bu düşüklük tüm hayat standardini etkiliyordurGünaydın
Sabah kalkıp çocuklara kahvaltı hazırladım. Büyüğü gönderdim kursa küçüğü birazdan ben goturcem.
Acayip aç hissediyorum. Ama kendimi frenlemek adına yemiyorum.
Son zamanlarda kanım çok düştü. Ferritin 3.3
Cayi azalttım kahveyi bırakmam gerek. Kahve değil de çayı çok severim
Sağol cznim iyiyim çok şükür regl agrisi ve üşütme birlesti yattim ben de ne yapayimAllah kabul etsin canım. Bende Ramazan'a kadar tutayım diyorum. 23 de ramazan
Çok geçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın
Simdi iyiyim canim m8de bulantisi eklem sirt agrisi garip birseydi regl agrisi da birlesti o yuzden 2 gun hep dinlendim herseyi ihmsl ettim ev isler diyet okul ama dinlendim şükür bugün bildirim yapacagimEvet bunu biliyordm ne aci insan üzülüyor ama Anne saglikli olanlara odaklaniyor ki yetebilmek icin sanrm gücsüz olani zaten gözden cikarmis oluyor direk ne aci
Hadi hayirli olsun baslangicin canim
Yaa gecmis olsun neyin var leylak bence iyiysen bugun yarin da tartilip katilabillrsn tabi kaptan ne der bilmiyormZipzip-
tombik çıtırlarGünaydın MasterFit in güzel çıtır tatlı hatunları
Bende yattım bugün canımTeşekkür ederim sağolun
Sağol canim
Sağol kaptanim birazdan yapacagim
Ferritin 3 çok düşük insanin kolu kalkmaz bence hemen müdahele et bir an önce bu düşüklük tüm hayat standardini etkiliyordur
Sağol cznim iyiyim çok şükür regl agrisi ve üşütme birlesti yattim ben de ne yapayim
Simdi iyiyim canim m8de bulantisi eklem sirt agrisi garip birseydi regl agrisi da birlesti o yuzden 2 gun hep dinlendim herseyi ihmsl ettim ev isler diyet okul ama dinlendim şükür bugün bildirim yapacagim
geçmiş olsun canım. idrar yolları fena yapıyor insanıBende yattım bugün canım
İdrar yolu enfeksiyonu oldum bende. Anneme gidip yattım biraz. Şimdi süpür sil yaptım ama hiç canım bişey istemiyor.
Geçmiş olsun canım.Bol bol su iç daha çabuk iyilesirsinBende yattım bugün canım
İdrar yolu enfeksiyonu oldum bende. Anneme gidip yattım biraz. Şimdi süpür sil yaptım ama hiç canım bişey istemiyor.
Sagol canimBeyaz leylak sana da geçmiş olsun canım. demir çok önemli
Gecmis olsun canim bendede var idy hatta artik kroniklesti küçüklugumddn beri .su gerçekten herseyin şifasi düzenli su ictigimd3 bircok hastaligim iyilesiyor tsvsiyem bol bol maydanoz ye ve su iç canimBende yattım bugün canım
Ekliyorum canim listeye
Gecmis olsun canimBende yattım bugün canım
1 |
| 81.3 |
2 | @FitSebastianCheesecake | 77.0 |
3 | S Suskunkardelen | 64.7 |
4 |
| 72.2 |
5 |
| 65.2 |
6 |
| 67.5 |
7 | M Meryem1306 | 92.0 |
8 |
| 74.5 |
9 | E Elif Tolga | 69.9 |
10 | I Ilyusa | 77.0 |
11 |
| 76.5 |
12 |
| 85.35 |
13 |
| 81.6 |
14 | G Goklerce | 70.9 |
15 |
| 97.6 |
16 |
| 90.1 |
17 |
| 79.7 |
Gecmis olsun canimİyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla
Leylakcım canikom deniz ben hadikonusalim 9. takımdan
geçmiş olsun. bizim eve bir girdi hepimizi dolaştı 2 ler defa 1 ayda ancak bittiİyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla
Geçmis olsun canim Allah şifa versin kuzularinaİyi akşamlar arkadaşlar iki çocuğun ikiside hasta o yüzden gelemiyorum biri ishal biri durmadan kusuyor ateş var bir yandan benim de burun falan tıkandı yine salgın var galiba okullarda bıktım bu sene valla
Aaa denizcim hoşgeldin canımLeylakcım canikom deniz ben hadikonusalim 9. takımdanalmışsın biraz hayırdır nasıl oldu tekrar eriyen birlikte demek
Biraz degil neredeyse 20 kilo aldim karaya vuran balinalar gibi oldum DenizLeylakcım canikom deniz ben hadikonusalim 9. takımdanalmışsın biraz hayırdır nasıl oldu tekrar eriyen birlikte demek
keşke fıstık olsa baya ceviz oldum en irisindenAaa denizcim hoşgeldin canımnasilsin inşallah buraya geliş sebebin sadece muhabbet etmek icindir yoksa sende mi fistiklik müessesesinden findikliga düştûn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?