• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Rabbim tevekkulunu artırsın,maşallah ne güzel bakıyorsun🤗

Hayvanlar açısından mantıklı elbet ☺️

Sabit kalman bile çok iyi ablam , zamanla hareketin arttikca eksiye de geçersin inşallah 🤗

Allah kabul etsin 🤗

Günaydın canım 🥰🥰

Ben hem kahveci hem cayciyim🥴 kahve içtiğim boraslikat fincanda(300 ml) su içmeyi çözüm olarak buldum. Suyu daha rahat icebildigimi fark ettim.İnce belli bardakta içiyorsam bile çayı, şişeden bardağa döküp döküp yudumla.Bwlki ise yarar
İnşallah canım ❤️❤️❤️

Evet bunu biliyordm ne aci insan üzülüyor ama Anne saglikli olanlara odaklaniyor ki yetebilmek icin sanrm gücsüz olani zaten gözden cikarmis oluyor direk ne aci

😍🤗

Hadi hayirli olsun baslangicin canim

Yaa gecmis olsun neyin var leylak bence iyiysen bugun yarin da tartilip katilabillrsn tabi kaptan ne der bilmiyorm Zipzip- Zipzip-
Demekki yaşamayacağını anladı, bağlanmak da istemedi 😔

Günaydın kizlarr 🌷🌷🌷
Günaydın canim❤
Günaydin kizlar 😍 limonlu maydonozlu suyumu iciyorum suanda
Günaydın canim ❤
Âman dikkat et canım. Annede ki kansızlık bebeğin gelişimine etki ediyor. Tek başına sana değil senden gelecek yeni nesilede etkisi var. Kadın olmak zor.
Kansızlık depresyon ve kilo sürecinde de sorun yaratıyor.
Ben kendime bile bakamıyorum diyorum bazen 🙄
Dikkat ediyorum canim eylulde kan verdim degerlerim cok düşüktü simdi normal seviyeye geldi kan ilacını biraktim ama 1 ay sonra tekrar kan verip baktiracagim 🤗
selam kızlar,
Herkes iyidir umarım. Ben de yavaştan şöyle kenarda köşede takılmaya başlayayım. Havasından suyundan belki bir motive gelir :KK43:
Selam canim hosgeldin ❤
Günaydın kızlar
dün üç beş kurabiye börek tatlı vs yedim:KK75: ama alışcam inşallah dikkat etme düzenine. şimdi sabah sabah yediklerimi yazıp asabınızı bozmayım🫣
Günaydın canim❤
Günaydın MasterFit in güzel çıtır tatlı hatunları 🤍🤍🤍🤍❤️❤️❤️
Günaydın kaptanim ❤
Günaydın canlarım.aslinda 6 da kalktım günaydın demeyi unutmuşum. Cordelia Cordelia balım ikili gruplar yapacakmiyiz?
Günaydın canim❤
Bugün tartilacaktim
Ama kim takım kaptanı falan bilmiyorum

Muhteşem ojelerimi ve ben :KK43:
4 Mart cumartesi kilom 67.5
Zipzip- Zipzip-
Takim kaptani secmedik bu hafta 🤗
Hayırlı sabahlar kızlar
Bugün tekrar tartıldım 83,400
Dünden beri 700 gr gitmiş
Havaya girmiyorum çünkü ödem çok oluyor
Hayirli sabahlar gezegenim❤

Herkes rakip seçsin mi ben mi yapayım?
Canım ikili yarış olacaksa beni dahil etme olur mu? Henüz kendimi menu yazacak adım yazacak ya da bunların takibini yapacak havada hissetmiyorum
Kendi kilo kontrolümü yapabilmek adına yarışmak istiyorum sadece 🙈

Derseniz ki bu şekilde olmaz ben de sizi takip ederim kendimi tam anlamıyla hazır hissettiğimde dahil olurum size ❤😍

Canım ikili yarış olacaksa beni dahil etme olur mu? Henüz kendimi menu yazacak adım yazacak ya da bunların takibini yapacak havada hissetmiyorum
Kendi kilo kontrolümü yapabilmek adına yarışmak istiyorum sadece 🙈

Derseniz ki bu şekilde olmaz ben de sizi takip ederim kendimi tam anlamıyla hazır hissettiğimde dahil olurum size ❤😍
Valla ben ikili takıma yazarım. 🧛‍♀️ Biz hazırız seni yazmaya🙈

Back