- 18 Mart 2018
- 30.705
- 122.097
- 598
- 35
Cümlemizi canımRabbim şifa versin canım.
Ne sıkıntın varsa gidersin.
Rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyorum ama Rabbim darda bırakmasın.
Allah kabul etsin canımBen bugün oruçluydum süper bir rakam gördüm yarın için o rakam biraz zor ama yinede umut verdi
Yerim ben onun ağzını, burnunu
Kayınvalidemle 19 sene beraber yaşadık, aldım hayır duasını, onların ( anne, babaların) duasının kıymetini çok gördüm hamdolsun.İyi sabretmissin maşallah, kolay değil beş yıl.Kayinvalidenle kaç yıl? Hayır duasını almissindir inşallah.
Bu arada bizden buyuktun gibi hatırlıyorum ama emin olamadımabla diyecektim de
Onlarınki can bizimki patlıcan
Hayırlı olsun canım ben de bakıyorum kim acaba diye
Ne diyeyim ki
Maşallah, tebrik ederim
Teşekkür ederim canım senin yazdıklarının etkisi büyük bilesin
Oy maşallah, süpersintebrik ederim
Arada 1 haftalik fark varAyy bugünkü kilom senin bi öncekiymiş
Hayırlı olsun cnm bnm bugünden itibaren 60lara koşuyoruz hadi
Çok geçmiş olsun canim benim.Cümlemizi canım
1,5 ay önce omurilik iltihabı kaynaklı felç geçirdim, 1 ay hastanede yattım, ordan direk rehabilitasyon merkezine geldim, 2 hafta oldu geleli, hamdolsun yürümeye başladım, ben iyiyim, haftaya burdan da çıkacağım, kalbimiz, dualarımız sizinle, sizler de iyi olun
Olur tabi ki canimAyy başladınız mı ne güzel.
Ben tartilmadim uyuyakaldım bugün
Yarın eklesem olur mu?
Olur tabiAyy başladınız mı ne güzel.
Ben tartilmadim uyuyakaldım bugün
Yarın eklesem olur mu?
Geçmiş olsunGünaydınlar bugün kuzene giğdeceğim yengem hastanede yoğun bakımda beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu uyutuyorlar hala bugün yokum orada kalacam yarın gelirim.
Hadi başlayalım durmak yokZincirKirma neredesin canım kayboldun yine
Amin kuzum, hepimize gelmiş geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canim benim.
Allah razı olsun
Arada 1 haftalik fark var
Ensendeyim yakaliycam seni
Baya olmuş girmeyeli,daha önce etiketlemistim nerdesin diye ama girmemiş, inşallah iyidirHaberim yok canim en son ne zaman geldi bir bakayim
Ben de aynı fikirdeyim, menü yazmak içime sinmiyorYarisma devam etsin ama sadece kilo verme seklinde yapabiliriz
Spor hesaplamak menu takibi yapmak icin hic gücüm yok gibi hissediyorum
Oy maşallah, ne güzel ablam en güzelini yapmışsınKayınvalidemle 19 sene beraber yaşadık, aldım hayır duasını, onların ( anne, babaların) duasının kıymetini çok gördüm hamdolsun.
48 yaşındayım canım, nasıl istersen öyle hitap edebilirsin
Evet menü yazmayalım uzun bir süre bence sadece kilo takibi olsun moral destek içinBaya olmuş girmeyeli,daha önce etiketlemistim nerdesin diye ama girmemiş, inşallah iyidir
Ben de aynı fikirdeyim, menü yazmak içime sinmiyor
Oy maşallah, ne güzel ablam en güzelini yapmışsın
Sağol canımOlur tabi ki canim
Teşekkür ederimOlur tabi
Ah ah durmayalım. Sadece canım içimde olması yetiyor ruhen.Hadi başlayalım durmak yok
Aynen menü işi çok içime sinmiyor. Ama sporları yazalım. Bı liste olmasada birbirimizi teşvik ederiz hemde rutine dönmek iyidir.Evet menü yazmayalım uzun bir süre bence sadece kilo takibi olsun moral destek için
Gecmis olsunCümlemizi canım
1,5 ay önce omurilik iltihabı kaynaklı felç geçirdim, 1 ay hastanede yattım, ordan direk rehabilitasyon merkezine geldim, 2 hafta oldu geleli, hamdolsun yürümeye başladım, ben iyiyim, haftaya burdan da çıkacağım, kalbimiz, dualarımız sizinle, sizler de iyi olun
tamam canım olur. kilo verme şeklinde olsun.Yarisma devam etsin ama sadece kilo verme seklinde yapabiliriz
Spor hesaplamak menu takibi yapmak icin hic gücüm yok gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?