- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Detoks günü olmuş miss gibi 3 litre su tukettiysen yarına güzel bir eksi gelir inşallah24 Şubat menü
Sabah
3 yumurta 1 kaşık yulaflı omlet
3 domates
Akşam
3 yumurta 1 kaşık yulaflı omlet
1 muz
@Zipzip-
2 çocuklu ben ama artık tabaklarindaki yemekleri toplamiyorum çöp kovası olmadığı kafama vura vura öğreniyorumÇocukların arkasını toplayan var mı benim gibi
Analar dert yesin yarım yarım dört yesin dedikleri bu galiba
Bikaç saat önce sırtım çok şiddetli ağrıdı, şöyle kiGecmis olsun
Onceden bi belirtisi oldumu
Yoksa anidenmi oldu
Insallqh daha da iyi olursunuz
İnşallah bir an önce iyilesirsin tamamen sağlığına kavuşursunBikaç saat önce sırtım çok şiddetli ağrıdı, şöyle ki
Gece 2 de sırt ağrısı ile kalktım, sabah 6 da ayaklarımın içinde sanki rüzgar esiyor gibiydi, kalkıp sıcak su alıyım dedim, 5,6 adım atabildim, baktım ilerleyemeyeceğim geri dönüp yattım, sabah 10 da kalkamadım
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesinbenim bugün karışık ve kötü oldu kızlar. bir yerlere gitmek zorunda kaldım. karbo ikram edilince de yedim.
sabah 11.20
omlet+ 1 dilim siyez ekmeği
öğlen 13.00
avucumdan az börek, 2-3 yk irmik helvası (az şekerli)
ara 2 kare bitter, 1 minik kurabiye
akşam 19.15
1 karnıyarık, 1 kase basmati pilavı, 1 kase cacık, jalepino biber turşusu
ara 20.00
3 yk az şekerli tarçınlı un helvası, 1/2 çb kefir
şimdi yeşil çay içiyorum.
öğlenki başsağlığı ziyaretiydi. akşamki de komşumuz vefat etmiş. alzemier hastasıydı hastanedeydi. başka bir komşumuz helva kavurmuş onun için. tabi bunlar bahane değil kesinlikle ama olan oldu. önümüze bakacağız.
Üzülme canim belki anlik bir olaydir ilyilesme egrisi hep yukariya dogru hareket etmeyebilir bazen durur bazen geriye gider ama sen cabaladikca adim adim yukari dogru ivme kazanacak yani daha iyi olacaksin Allahin izniyleBikaç saat önce sırtım çok şiddetli ağrıdı, şöyle ki
Gece 2 de sırt ağrısı ile kalktım, sabah 6 da ayaklarımın içinde sanki rüzgar esiyor gibiydi, kalkıp sıcak su alıyım dedim, 5,6 adım atabildim, baktım ilerleyemeyeceğim geri dönüp yattım, sabah 10 da kalkamadım
amin canım saolasınBaşınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin
Amin canım, çoğu gitti azı kaldı, hala bacaklarımda ısı hissi yok, ağrı çok, bunlarda geçecek inanıyorum, en sıkıntılı dönemi atlattım hamdolsunİnşallah bir an önce iyilesirsin tamamen sağlığına kavuşursun
Sana ağır geliyorum rakibimsin diyebenim bugün karışık ve kötü oldu kızlar. bir yerlere gitmek zorunda kaldım. karbo ikram edilince de yedim.
sabah 11.20
omlet+ 1 dilim siyez ekmeği
öğlen 13.00
avucumdan az börek, 2-3 yk irmik helvası (az şekerli)
ara 2 kare bitter, 1 minik kurabiye
akşam 19.15
1 karnıyarık, 1 kase basmati pilavı, 1 kase cacık, jalepino biber turşusu
ara 20.00
3 yk az şekerli tarçınlı un helvası, 1/2 çb kefir
şimdi yeşil çay içiyorum.
öğlenki başsağlığı ziyaretiydi. akşamki de komşumuz vefat etmiş. alzemier hastasıydı hastanedeydi. başka bir komşumuz helva kavurmuş onun için. tabi bunlar bahane değil kesinlikle ama olan oldu. önümüze bakacağız.
Tabi ki geçecek abla ben inanıyorum sende inanıyorsun daha seninle yarisacagim ben yeni rakibim sensin bekliyorumAmin canım, çoğu gitti azı kaldı, hala bacaklarımda ısı hissi yok, ağrı çok, bunlarda geçecek inanıyorum, en sıkıntılı dönemi atlattım hamdolsun
Hiç üzülmedim biliyormusun, imtihan dedim, günahlarıma kefaret olsun dedim, bacaklarımın kalınlığından ve diz, ayak ağrısından şikayet ederdim, al hepten kaybettin, değdimi dedim, Rabbimden gelene rıza gösterdim, Rabbim de baktı ki akıllandım, bana tekrar yürümeyi nasip ettiÜzülme canim belki anlik bir olaydir ilyilesme egrisi hep yukariya dogru hareket etmeyebilir bazen durur bazen geriye gider ama sen cabaladikca adim adim yukari dogru ivme kazanacak yani daha iyi olacaksin Allahin izniyle
evet zaten sorunum hayır diyememek. bir de tam yeni başlangıçta oldu ya ondan. karbo çok rahatsız etti bugün beni.Sana ağır geliyorum rakibimsin diye
Bu menü var ya tam böyle miss gibi kilo alma menüsü böreği kurabiyesi un helvası irmik helvası hayır demeyi öğrenmek zorundayız hepimiz öğlen irmik helvası kurabiye börek yediğini bildigin için şekerim var midem bozuk rahatsızım diyerek akşam ki helvayı hayır demeyi bilmek gerekiyor illa hayır için yenilecekse bir tatlı kaşığı alıp kenara çekilmek lazım gündüz ki yediklerini bir yere not edip aksam buna göre kabak yoğurt sadece yoğurt ile gecistirip dengelemek lazım bugün bitti yarına bakalım olmuyor bugünden tutalım bu işin ucunu lütfen yanlış anlama 3 li rakamlarin sinirindasin bundan sonrası seni çok üzer çok yorar bu yüzden buradan dönmek zorundasın kendin için sağlığın için dur demen lazim canım
İnşallah koşmayı da nasip edecek ablaHiç üzülmedim biliyormusun, imtihan dedim, günahlarıma kefaret olsun dedim, bacaklarımın kalınlığından ve diz, ayak ağrısından şikayet ederdim, al hepten kaybettin, değdimi dedim, Rabbimden gelene rıza gösterdim, Rabbim de baktı ki akıllandım, bana tekrar yürümeyi nasip etti
Ben inanıyorum ama sana detoks lazım canım karbonsuz en az karbon alımı ile şöyle bir vücudu arindirman lazım geldi bana diğer durumda insülin direnci konusu beni korkutuyor menülerinde açıkçası çok sık besleniyorsun araları kaldirabilir mısın acaba kendini sıkmadan ne bileyim 2 ana 1 ara gibi tabi kendi düzenini en iyi sen bilirsin ama aşırı karbon ve aşırı şeker tüketimi var gibi geldi banaevet zaten sorunum hayır diyememek. bir de tam yeni başlangıçta oldu ya ondan. karbo çok rahatsız etti bugün beni.
durmayı öğreneceğim inşallah
Süpersin cidden mükemmel daha iyi olacak hele bir iyiles sen tamamenİnşallah canım
Bak sana bugünün adım fotosunu atayım
Eki Görüntüle 3209911
Bak ne kadar fazla, gerçi bisiklettekini de saymış,
Yinede benim için rekor gibi
evet çok karbon tüketimi var son dönemde.Ben inanıyorum ama sana detoks lazım canım karbonsuz en az karbon alımı ile şöyle bir vücudu arindirman lazım geldi bana diğer durumda insülin direnci konusu beni korkutuyor menülerinde açıkçası çok sık besleniyorsun araları kaldirabilir mısın acaba kendini sıkmadan ne bileyim 2 ana 1 ara gibi tabi kendi düzenini en iyi sen bilirsin ama aşırı karbon ve aşırı şeker tüketimi var gibi geldi bana
Ne kadardır diyet yapıyorsun bilmiyorum fakat yediklerinin ne olduğunu makrolarini bildiğini düşünüyorum bu yüzden ilk defa diyet yaptığını dusunmeyerek soruyorum daha önce sana en hızlı ve sağlıklı kilo verdiren yöntem neydi acaba ona mi dönüş yapsanevet çok karbon tüketimi var son dönemde.
ben de reaktif hipoglisemi var. aslında öğlen yemeye başlıyorum. akşama kadar arada 1 küçük ara yapmam gerekiyor. bir de geç yatarsan akşam 1 küçük ara.
Olsun canım düzene koyucaz elbetevet zaten sorunum hayır diyememek. bir de tam yeni başlangıçta oldu ya ondan. karbo çok rahatsız etti bugün beni.
durmayı öğreneceğim inşallah
uzun zamandır doğru düzgün diyet yapmıyorum. öğlen 12 de yersem akşam 19.00-19.30 a kadar tokluk şekerim düşüyor. rahatsız ediyor. o nedenle küçük bir ara yapmam gerekiyor.Ne kadardır diyet yapıyorsun bilmiyorum fakat yediklerinin ne olduğunu makrolarini bildiğini düşünüyorum bu yüzden ilk defa diyet yaptığını dusunmeyerek soruyorum daha önce sana en hızlı ve sağlıklı kilo verdiren yöntem neydi acaba ona mi dönüş yapsan
Öğle yemeğe basliyorsan araya ihtiyaç var mı
Akşam 7 gibi yiyorsan yine araya ihtiyaç var mı
Miss gibi aralıklı oruç çıkar bu menüden karbon alımını öğleye sebze ve protein alımını akşama cekersek az da hareket eklersek nasıl olur sence denenebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?