- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Çok geçmis olsun kimdi bahsettiginix halaniz miÇok sağol kaptanım durumu çokiyi değil %1 şans verdi doktor uyandırmışlar ilacı kesip hala uyuyor dedi vücuda verdiği hsar belli değil hala yatalak olabilir diyor.
Canım teşekkür ederimE Elif Tolga tebrikler canim 69 un diplerini siyirmak üzeresin
Hedef60kgolmak ve 60kiloyum başlangiciniz hayirli olsun kuzlar .Spor yaptiniz mi simdi lesli yspacagim ben walk walk walk etiketliyemedigim diger tum arkadaslar baslangiciniz iyi gelsin size kizlarla yaris yapslim dedigimiz icin onlari ayri etiketledim umarim yanlis anlasilma olmaz
Haydi bacim haydi otur otur şiştik basenlerimiz satürnün halkalarina döndü 1 hafta dikkat ettim +300gram almisim hareketsiz olmuyor bu is bi yerden başlamak lazimCanım teşekkür ederim
Ben de leslie yapayım o zaman
Afiyet olsun kaptanim yumurta diyetine mi başladın24 Şubat menü
Sabah
3 yumurta 1 kaşık yulaflı omlet
3 domates
Akşam
1 muz
Zipzip-
Selam canim hepimiz öyleyiz bu aralarSelam kızlar ben de sabah tartıldım
70.0 çıktım, ben de başlamak istiyorum artık ama sürekli başlayıp bırakıyorum sanki
canım afiyet olsun. ama sanki 6 yumurta çok fazla olmuş. dokunmasın sonra24 Şubat menü
Sabah
3 domates
Akşam
1 muz
Zipzip-
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinbenim bugün karışık ve kötü oldu kızlar. bir yerlere gitmek zorunda kaldım. karbo ikram edilince de yedim.
sabah 11.20
omlet+ 1 dilim siyez ekmeği
öğlen 13.00
avucumdan az börek, 2-3 yk irmik helvası (az şekerli)
ara 2 kare bitter, 1 minik kurabiye
akşam 19.15
1 karnıyarık, 1 kase basmati pilavı, 1 kase cacık, jalepino biber turşusu
ara 20.00
3 yk az şekerli tarçınlı un helvası, 1/2 çb kefir
şimdi yeşil çay içiyorum.
öğlenki başsağlığı ziyaretiydi. akşamki de komşumuz vefat etmiş. alzemier hastasıydı hastanedeydi. başka bir komşumuz helva kavurmuş onun için. tabi bunlar bahane değil kesinlikle ama olan oldu. önümüze bakacağız.
Şükür sporu biraz bosladim bakalım günlük 10 bin adım bende etki etmiyor ne yazık ki tekrardan 20 bin adımları görmem lazım ki 6 larda zorlanmayayim inşallah hep beraber verecegizE Elif Tolga tebrikler canim 69 un diplerini siyirmak üzeresin
Hedef60kgolmak ve 60kiloyum başlangiciniz hayirli olsun kuzlar .Spor yaptiniz mi simdi lesli yspacagim ben walk walk walk etiketliyemedigim diger tum arkadaslar baslangiciniz iyi gelsin size kizlarla yaris yapslim dedigimiz icin onlari ayri etiketledim umarim yanlis anlasilma olmaz
Ilk defa duydum bu sözü yarim yarim dört yesin cuk diye oturmuṣ ben toplamiyorum 1 oglum var o da zaten ergen oldugu icin silip süpürüyorÇocukların arkasını toplayan var mı benim gibi
Analar dert yesin yarım yarım dört yesin dedikleri bu galiba
G Goklerce ben de oyleyim bir yildir -4 kilo +4 kilo gidip grliyor diyet serüvenim ama bir yerden baslamazsak 70 olacak 75Selam kızlar ben de sabah tartıldım
70.0 çıktım, ben de başlamak istiyorum artık ama sürekli başlayıp bırakıyorum sanki
amin canım saolasın.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Yarin daha güzel bir menuyle gelirsin canim
Satürn halkasıHaydi bacim haydi otur otur şiştik basenlerimiz satürnün halkalarina döndü 1 hafta dikkat ettim +300gram almisim hareketsiz olmuyor bu is bi yerden başlamak lazim
Canım afiyet olsun Allah kabul etsinbenim bugün karışık ve kötü oldu kızlar. bir yerlere gitmek zorunda kaldım. karbo ikram edilince de yedim.
sabah 11.20
omlet+ 1 dilim siyez ekmeği
öğlen 13.00
avucumdan az börek, 2-3 yk irmik helvası (az şekerli)
ara 2 kare bitter, 1 minik kurabiye
akşam 19.15
1 karnıyarık, 1 kase basmati pilavı, 1 kase cacık, jalepino biber turşusu
ara 20.00
3 yk az şekerli tarçınlı un helvası, 1/2 çb kefir
şimdi yeşil çay içiyorum.
öğlenki başsağlığı ziyaretiydi. akşamki de komşumuz vefat etmiş. alzemier hastasıydı hastanedeydi. başka bir komşumuz helva kavurmuş onun için. tabi bunlar bahane değil kesinlikle ama olan oldu. önümüze bakacağız.
Canım el kadar çocuklar bile ne yiyeceklerini seçiyorlar, seçerek yemek bizim de hakkımız değil miÇocukların arkasını toplayan var mı benim gibi
Analar dert yesin yarım yarım dört yesin dedikleri bu galiba
Estegfurullah ben kiloya sadece kilo olarak bakmıyorum psikolojik bir savaş kilo vermekG Goklerce ben de oyleyim bir yildir -4 kilo +4 kilo gidip grliyor diyet serüvenim ama bir yerden baslamazsak 70 olacak 75o yarin hic gelmiyor bugün bu an tam sirasi E Elif Tolga kadar motive edici konusmalar yazamasam da gel başla hadi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?