Haberim yok canim en son ne zaman geldi bir bakayim
Yarisma devam etsin ama sadece kilo verme seklinde yapabilirizZipzip- bence yarışma devam etsin. Öyle olursa katılanlar olur.
16 şubatta girmis en son siteye
Sağol canımmGuzel eksi tebrik ederim canim ❤
Başlangıcın hayırlı olsun canim❤
Günaydın canim ❤
Senin de hayırlı olsun canımTeşekkürler canımyeni başlangıcın hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda istedigin kiloya ulaşırsın
Ayy bugünkü kilom senin bi öncekiymiş
Hoşgeldin tatlımHerkese merhabalarenerjim çok düşük. Geldim belki azcık kendime gelirim. Bugün menü paylaşmaya başlıyorum. Yarın kilo bildirimi yapacağım.
Çok geçmiş olsun canim.Yarın güzel haberlerle gel İnşallah
Yeniden aramizdasin diyebilir miyiz o zamaninşallah hallolmustur problemlerin
Bugün temiz bı başlangıç yaptım, eşim okuldan gelince yürüyüşe de çıkacağım inşallah.Desteklerin için çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım
Ne kadar birlikte yaşadınız?gıcık oldum kadina
Oy kuzum ya
Esin deprem anında sukunetini koruyabiliyor mu? Eve çıkabildi mi tekrar,aşağıda misin?Dediğin gibi yuksek olunca daha bı çok sallanır
Bugünler de geçecek inşallah canım benim,Rabbim kolaylastirsinZaman alacak,zor olacak ama geçecek inşallah.
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Çok sağol kaptanım durumu çokiyi değil %1 şans verdi doktor uyandırmışlar ilacı kesip hala uyuyor dedi vücuda verdiği hsar belli değil hala yatalak olabilir diyor.Çok geçmiş olsun canim.Yarın güzel haberlerle gel İnşallah
Merhaba kaptanim hosgeldin ❤Herkese merhabalarenerjim çok düşük. Geldim belki azcık kendime gelirim. Bugün menü paylaşmaya başlıyorum. Yarın kilo bildirimi yapacağım.
Allah sifa versin ablacimÇok sağol kaptanım durumu çokiyi değil %1 şans verdi doktor uyandırmışlar ilacı kesip hala uyuyor dedi vücuda verdiği hsar belli değil hala yatalak olabilir diyor.
Çok sağol kuzum,kuzenede deidm herşeye hazırlıklı ol diye.Allah sifa versin ablacim
Hoşbulduk güzel kaptanım. İyi ki varsınMerhaba kaptanim hosgeldin ❤
Allah bilir İnşallah mucize olur. Sen nasılsın tatlımÇok sağol kaptanım durumu çokiyi değil %1 şans verdi doktor uyandırmışlar ilacı kesip hala uyuyor dedi vücuda verdiği hsar belli değil hala yatalak olabilir diyor.
Çok zor ihtimal gibi kaptanım tepksiz şu anda zaten,zaman içinde ne olur elbet bilemeyiz gerçide onu.Allah bilir İnşallah mucize olur. Sen nasılsın tatlım
Sende iyi ki varsın canımHoşbulduk güzel kaptanım. İyi ki varsın
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahÇok zor ihtimal gibi kaptanım tepksiz şu anda zaten,zaman içinde ne olur elbet bilemeyiz gerçide onu.
Ben nsıl olayım moralim bozuldu üzüldüm yaşananlarada
Hayırlı cumalar canımHayirli cumalar kizlar
Sabah akşam veriyorlar, arada dinlenme molası veriyorlar sağolsunlar, bazen program çok yoğun oluyor, dinlenme akşama kalıyor, o zaman da arayanlara dönüyorum, bugün 14:30 dan sonra rahatım, gelip bacakları yukarı kaldıracağımAgri kesici kullaniyormusun, dinlen canim bol bol kendini yorma
Hayırlı olsun canımKizlar nickimi değiştim. Guldeste123
Yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?