• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Guzel eksi tebrik ederim canim ❤

Başlangıcın hayırlı olsun canim❤

Günaydın canim ❤
Sağol canımm

Teşekkürler canım ❤️ yeni başlangıcın hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda istedigin kiloya ulaşırsın 💙
Senin de hayırlı olsun canım 😍 inşallah birlikte ulaşıcaz 😍

Ayy bugünkü kilom senin bi öncekiymiş 🤭
Hayırlı olsun cnm bnm bugünden itibaren 60lara koşuyoruz hadi 😘

Herkese merhabalar ❤️ enerjim çok düşük. Geldim belki azcık kendime gelirim. Bugün menü paylaşmaya başlıyorum. Yarın kilo bildirimi yapacağım. ❤️❤️❤️
Hoşgeldin tatlım 😍 başlayalım tabi kiii

60kiloyum 60kiloyum senin de hayırlı olsun başlangıcın bitanem 😘
If iyi oluyor bana, bi de 4 öğün gitsem oy oy :KK73:

Çok geçmiş olsun canim. 🙏🙏🙏 Yarın güzel haberlerle gel İnşallah 🙏❤️❤️❤️

Yeniden aramizdasin diyebilir miyiz o zaman😍inşallah hallolmustur problemlerin🤲🤲🤗

Bugün temiz bı başlangıç yaptım, eşim okuldan gelince yürüyüşe de çıkacağım inşallah.Desteklerin için çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰

Geçmiş olsun canım🤲

Ne kadar birlikte yaşadınız?gıcık oldum kadina

Oy kuzum ya 😔

😔😔Esin deprem anında sukunetini koruyabiliyor mu? Eve çıkabildi mi tekrar,aşağıda misin?Dediğin gibi yuksek olunca daha bı çok sallanır😔
Bugünler de geçecek inşallah canım benim,Rabbim kolaylastirsin🤲Zaman alacak,zor olacak ama geçecek inşallah.

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin 🤲🏻

Çok teşekkürler hanımlar sağolun

Agri kesici kullaniyormusun, dinlen canim bol bol kendini yorma
Sabah akşam veriyorlar, arada dinlenme molası veriyorlar sağolsunlar, bazen program çok yoğun oluyor, dinlenme akşama kalıyor, o zaman da arayanlara dönüyorum, bugün 14:30 dan sonra rahatım, gelip bacakları yukarı kaldıracağım ❤️

Back