• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

E Elif Tolga tebrikler canim 69 un diplerini siyirmak üzeresin
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve 60kiloyum 60kiloyum başlangiciniz hayirli olsun kuzlar .Spor yaptiniz mi simdi lesli yspacagim ben walk walk walk 🏃‍♀️etiketliyemedigim diger tum arkadaslar baslangiciniz iyi gelsin size kizlarla yaris yapslim dedigimiz icin onlari ayri etiketledim umarim yanlis anlasilma olmaz

Çok sağol kaptanım durumu çokiyi değil %1 şans verdi doktor uyandırmışlar ilacı kesip hala uyuyor dedi vücuda verdiği hsar belli değil hala yatalak olabilir diyor.
Çok geçmis olsun kimdi bahsettiginix halaniz mi

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve 60kiloyum 60kiloyum başlangiciniz hayirli olsun kuzlar .Spor yaptiniz mi simdi lesli yspacagim ben walk walk walk 🏃‍♀️etiketliyemedigim diger tum arkadaslar baslangiciniz iyi gelsin size kizlarla yaris yapslim dedigimiz icin onlari ayri etiketledim umarim yanlis anlasilma olmaz
Canım teşekkür ederim 😍
Ben de leslie yapayım o zaman ;)

Canım teşekkür ederim 😍
Ben de leslie yapayım o zaman :KK66:
Haydi bacim haydi otur otur şiştik basenlerimiz satürnün halkalarina döndü 1 hafta dikkat ettim +300gram almisim hareketsiz olmuyor bu is bi yerden başlamak lazim

benim bugün karışık ve kötü oldu kızlar. bir yerlere gitmek zorunda kaldım. karbo ikram edilince de yedim.

sabah 11.20
omlet+ 1 dilim siyez ekmeği

öğlen 13.00
avucumdan az börek, 2-3 yk irmik helvası (az şekerli)

ara 2 kare bitter, 1 minik kurabiye

akşam 19.15
1 karnıyarık, 1 kase basmati pilavı, 1 kase cacık, jalepino biber turşusu

ara 20.00
3 yk az şekerli tarçınlı un helvası, 1/2 çb kefir

şimdi yeşil çay içiyorum.

öğlenki başsağlığı ziyaretiydi. akşamki de komşumuz vefat etmiş. alzemier hastasıydı hastanedeydi. başka bir komşumuz helva kavurmuş onun için. tabi bunlar bahane değil kesinlikle ama olan oldu. önümüze bakacağız.

benim bugün karışık ve kötü oldu kızlar. bir yerlere gitmek zorunda kaldım. karbo ikram edilince de yedim.

sabah 11.20

öğlen 13.00

akşam 19.15

ara 20.00

öğlenki başsağlığı ziyaretiydi. akşamki de komşumuz vefat etmiş. alzemier hastasıydı hastanedeydi. başka bir komşumuz helva kavurmuş onun için. tabi bunlar bahane değil kesinlikle ama olan oldu. önümüze bakacağız.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin🤲
Yarin daha güzel bir menuyle gelirsin canim🥰

Şükür sporu biraz bosladim bakalım günlük 10 bin adım bende etki etmiyor ne yazık ki tekrardan 20 bin adımları görmem lazım ki 6 larda zorlanmayayim inşallah hep beraber verecegiz

Çocukların arkasını toplayan var mı benim gibi
Analar dert yesin yarım yarım dört yesin dedikleri bu galiba 🙄
Ilk defa duydum bu sözü yarim yarim dört yesin cuk diye oturmuṣ ben toplamiyorum 1 oglum var o da zaten ergen oldugu icin silip süpürüyor😊ama etrafimda çok var öyle kilo alan arkadaş

Selam kızlar ben de sabah tartıldım
70.0 çıktım, ben de başlamak istiyorum artık ama sürekli başlayıp bırakıyorum sanki 🤦
G Goklerce ben de oyleyim bir yildir -4 kilo +4 kilo gidip grliyor diyet serüvenim ama bir yerden baslamazsak 70 olacak 75😔 o yarin hic gelmiyor bugün bu an tam sirasi E Elif Tolga kadar motive edici konusmalar yazamasam da 😃 gel başla hadi bismillah

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin🤲
Yarin daha güzel bir menuyle gelirsin canim🥰
amin canım saolasın.
zaten uzun süredir çok bozuk beslenme düzenim. tabi bugünkü gibi bozuk olmaz ama yavaş yavaş toparlayacağım. bakalım bu hafta en az 1,2 kilo vererek 89 u görmek istiyorum.

Haydi bacim haydi otur otur şiştik basenlerimiz satürnün halkalarina döndü 1 hafta dikkat ettim +300gram almisim hareketsiz olmuyor bu is bi yerden başlamak lazim
Satürn halkası :D

sabah 11.20

öğlen 13.00

akşam 19.15

ara 20.00

Canım afiyet olsun Allah kabul etsin

Çocukların arkasını toplayan var mı benim gibi
Analar dert yesin yarım yarım dört yesin dedikleri bu galiba 🙄
Canım el kadar çocuklar bile ne yiyeceklerini seçiyorlar, seçerek yemek bizim de hakkımız değil mi 😊

G Goklerce ben de oyleyim bir yildir -4 kilo +4 kilo gidip grliyor diyet serüvenim ama bir yerden baslamazsak 70 olacak 75😔 o yarin hic gelmiyor bugün bu an tam sirasi E Elif Tolga kadar motive edici konusmalar yazamasam da 😃 gel başla hadi bismillah
Estegfurullah ben kiloya sadece kilo olarak bakmıyorum psikolojik bir savaş kilo vermek
Obez ve kilolu insanların yüzde 70 fazlasının psikolojik bir yiyici olduğunu düşünüyorum psikolojik savaşta da motive çok önemli bence bu yüzden burada birlikteyiz ben nasıl kilo vermek istiyorsam yada veriyorsam burada ki arkadaşlarinda aynı şekilde basarmasini hatta daha iyisini basarmasini istiyorum.Kendimden örnek 2 yıldır evlilik yüzüğümu kullanmıyordum ve eşim hiç sorun etmemişti bu hafta neden yüzük takmiyorsun kavgası yaptık miss gibi bunun sebebi çok açık eşim bile beni kilolu iken beğenmiyormus bunu anladım zayıflayınca beğenmeye başladığı için dışarıdan da beğeni alacağıma korktu bu bile psikolojik olarak beni etkiledi biliyor musun o yüzden destek olmaya çalışıyorum elimden geldiğince ve doğal olarak buradan destek alıyorum.

Back