Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa masallah ne güzel bisiklet bile sürmeye baslamissin ama bencede kizlarin dedigi gbi caninin kiymetini bil yavastan al misafiri bosver uzan ayaklarni uzat ayip oldugunu düsünen gelmesin. Valla millete ayip olcak düsüncesinden cikmaliyiz bugun variz yarin yok..

Maşallah artık yurumen cokkk güzel canım
Çok haklısın hastaya ziyaret olayini malesef abartiyoruz. Heleki senin durumunda birinin yanında uzun süreli durmak çok saçma. Sonuçta o bacaklarının dinlenmesi lazım. Sen kim gelirse gelsin ayaklarını uzat yükseğe kaldır sağlığına bak canim.

Hastaneden çıktın mi şimdi nasilsin

Ve ben de 5leri görmek istiyorum ama 7lere yaklaştım
Ucundan tut canım inan sonra zor oluyor adapte olmak 73 kiloydayken hadi baslayayim dedim olmadı sonuç 84 kilo oldum 84 kiloda bu böyle olmayacak dedim başladım 69.8 gördüm bugün kafanda başlamak zorundasın diğer türlü olmuyor hep üstüne koya koya gidiyoruz çoğumuz psikolojik yiyiciyiz açıkçası yani ihtiyaç duyduğumuz için değil psikolojik açlık sebebiyle yiyoruz
Üzüldüm ye
Sevindim ye
Strese girdim ye
Canım sıkıldı ye
Bitmiyor sonuç fazla kilo daha da bozulan psikoloji
Artık mantigimi su endekslemeye çalışıyorum
Üzüldüm su iç sevindim su iç strese girdim su iç canım sıkıldı su iç yiyecek misin tamam spor yap ye diyorum kendime sonra yaptığım spor emeğim bosa gitmesin diye yemiyorum

Deprem hepimizi kötü etkiledi canim ne yazık ki ama toparlamamiz lazim sagligimiz için
aynen öyle toparlamamız lazım. dün geceden sonra bugün saçma sapan beslendim.
valla sinir bozucu, üzücü haberlerden dolayı kafam çok dağınık.

Bugün banyoyu detaylı temizleyim dedim.Domestos aşkım mahvetti beni.maske takmamisim.duvar fayanslarini bir güzel köpürttüm.dolaplar lavabo tuvalet.bol domestos. kapının arkasını da sileyim diye kapıyı kapattım.girdim duşa kabine.ama nasıl güzel böyle köpük köpük domestos.evde de yalnızım. Önce gözlerim yanmaya başladı.kisa sürede bir öksürük ama nasıl böyle nefes alamıyorum. gözlerim kararmaya başladı.karsi oda penceresine zor geldim.hala boğazımda kokuyor gibi(12 de oldu bu olay) ciğerim ağrıyor gibi psikolojik de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…