Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mutlaka bişey yapmam lazım

Biraz daha iyiyim canım. Ama artık çıkamam eve heralde
Geçmiş olsun bu artçilar 1 yil sürecekmiş belki şiddeti bu kadar olmaz ama sallanacak sürekli.Bir an önce bölgeye prefabrik yspilar kontrynerlar yapilmali çünkü çadirda da hayat sürmez .Inşallah hersey yoluna girer

Canım Maraştan Adana'ya doğru stres kırığı olabilir diyor uzmanlar. Bir süre daha eve girmeseniz iyi olur. Sonuçta bu sadece şahsi tercihin değil. Girmeyin diyorlar
Giremiyorum girmek istemiyorum gidecek yer yok.
Bina kaç katlı?Çok yüksek gerçekten,eşin nasıl cesaret ediyor?Akşamki depremlerden sonra ne yaptınız,tekrar çok geçmiş olsun
Bina11 katlı altta iki kat dükkan var. Ben 8. Kattayim altta 2 kat var 10 kat yükseklikteyim.
Eşim evde çocuklarla arabadayix. Büyük oğlumun karın ağrısı ishali var eve cikardi aklım onda
10 kat çok fazla yaa
Çatlaklar büyüyor mu Allah korusun canım yaa
İlk depremde azdı ikincide daha fazlalasti ve çatlaklar büyüdü. Şu ankini bilmiyorum.
İnşallah, sanırım evi hasarlı ve yikilana prefabrik veriliyor tam bilgim yok

İyiye gitmen olağanüstü güzel. 41 kere maşallah. Canının kıymetini bil. Dr böyle dedi de yat. Misafiri takma. Rahatsız olan gider. Sen keyfine bak. Kendine değer ver kuzucum.

İnşallah canım. Sağlıkla olsun. Geçmiş olsun.,

Canının kıymetini bil sadece,gelen misafirde 10 dakşka oturup gitsin bir zahmet.

Olur mu öyle sey, tedavi surecindesin. Sagligina uygun sekilde otur kesinlikle.

Çok geçmiş olsun canım, hasta ziyareti aslında dediğin gibi olmasa ya da çok kısa olsa daha iyi, hastayı çok yoruyor...ben sezaryen olduktan sonra da çok gelen olmuştu inan çok kötü ya insan hiç rahat olamıyor
Canım çok geçmiş olsun, gerçekten yüksekmiş bina...ailen hangi şehirde en azından çocuklarla gidebilecegin başka bir yer var mı

Sağol canım amin.
Aynı sehirdeyiz onlar da çıkıp kardeşim gilin müstakil iki katlı evindeler. Kalabalıklar
Halam gilin evi yıkıma girecek hasarlı onlarda oğluyla ordalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…