Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynı durumu kızım 3 defa yaşadı, hep sezeryanla doğum yaptı, hastaneden çıktığı günden beri eve kalabalık misafir geldi, ne yatıp dinlenebildi ne bebeğe düzgün bakabildi

Sağolsun bir akraba düşünceli davranmış gelmemiş, benim sadece bacaklar deyil göğüs altından aşağısı felç oldu, haliyle wc de sorun
Biraz his geldi ama yine de eskisi gibi deyil, hissettiğim an wc ye gitmeliyim, yoksa kaçırabiliyorum . Aslında ne kadar farklı ve yaşamayanın bilemeyeceği sıkıntılar varmış.

Hastanede tam 1 ay kaldım, rehabilitasyon merkezindeyim, geleli 2 hafta oldu, 1 haftam kaldı, çıktıktan sonra da terapi merkezine gideceğim haftada 3 gün, ne kadar süre devam eder bilmiyorum, hamdolsun Rabbime kısa sürede ayağa kalktım

Ah canım,çok zor , Allah yar ve yardimcimiz olsun
Sen de basarabilirsin.
Ahh nerde inşallah diyelim. Mart sonu hedef 75 kaptanım olur mu sence?
Canim cordisim

Balpeteğim sen iyileş önce beraber vereceğiz.afiyet şifa olsun
Öncelik iyileşmek zaten ama kilo alınca dizlere binen yük çoğalıyor, bi plan yapmalıyım eve çıkınca, burda pek uygulayamıyorum

Yahu ne güzel apa grubuna başvuru yaptım ve kabul edildiydim, hastalanınca iptal etmek zorunda kaldım

Ne çektiğini biliyorsun artık, daha dikkatli ol, aklında olsun hemen temiz havaya çık ve biraz yoğurt ye.

Benim elti de beraber otururken bana hırs yaptı, güya banyo hiç temizlenmiyormuş, çok kirlenmiş, domestoz ve bir ilacı karıştırıp temizlemeye kalktı, burda banyolar minicik, senin gibi oldu, öksürmekten ciğerleri söküldü, yine peşinde ben dolandım aman düzelsin diye
Oysa her banyo yapacağım zaman temizlik ilaçlarını getirip banyonun önüne koyardı yıkanıp çıkmak yok, temizleyip çık diye, o zamanlar ben haftada 1 kendisi hergün yıkanırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…