Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

geçmiş olsun canım Allah şifa versin. sende belirtileri nasıl başladı?
Sağol canım.Bilindik etkileri yoktu.gluten hassasiyeti var diye düşünüp gittim dra.ekmek makarna yediğimde şişkinlik kabızlık baş ağrısı falan oluyordu.bunu ekmek yemeyi bıraktığım zamanlarda farkettim.duzeliyordum çünkü.

Canımmmmmm nasılsın tatlım
İyiyim, geçen hafta desteği bıraktım, yalnız yürüyorum, hafta sonları eve gidiyorum.
Bugün bisiklete binerken sağ dizim büküldü, bisikletin önüne çöktüm .
Yan tarafta bisiklet süren kadın yardım etti de kalktım. Umarım dosyama işlemezler, artık eve çıkmak istiyorum.
Yarın programlar yoğun, inşallah bi aksilik daha yaşamam.

Aslında eve çıksam akıllı durmam, bu hafta biraz yoruldum ama burda da sıkıldım.

Bir de biz hasta ziyaretine önem veriyoruz, olması gerekense anlayış göstermekmiş, bir misafirim geldi, sağolsunlar tüm işi onlar yaptı ama misafir var diye ayaklarımı yukarı kaldırıp oturamadım yada uzanamadım, ayaklarım, bacaklarım hem şişti hem ağrıdı, sırtım, belim ağrıdı. Onlar gider gitmez ayakları yükseğe koyup oturdum ama ağrıyı da çektim

Ballı lokma tatlılarım Dr. Yüksek ihtimalle çölyak olduğumu söyledi. endoskopi ve biyopsi istedi.ekmek hayatımdan kendiliğinden çıktı.Hala şoktayım.beklemiyordum.
Geçmiş olsun canım, ben çok yiyorum yaa, burda iki sefer ferro sanol veriyorlar, çok iştahım açıldı

Basın sağ olsun canım,haber var mi beklenenlerden?
Biraz zaman alacak ama inşallah toparlayacaksin
Günlerdir düşünüyorum senin yerine ,eşinin yerine koyuyorum kendimi ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum.Rabbim kolaylastirsin Yardım noktasında da tabiki kullanacaksınız, bunun ihtiyaç sahibi olmakla alakası yok.Kaldi ki öyle olsun,ne var bunda Onca insan zengin yatıp fakir kalktılar, mühim olan canınızın sağ olması.Rabbim eşine anlayış nasip etsin
1 haftadır alerjim coştu. yoğun üzüntü ve stres sonucu karaciğer yorulduğu için alerji, egzema, sedef coşarmış spreyimi sıktım.
Geçmiş olsun canım
Önem vermen gereken sağlığın, misafire saygısızlık gibi düşünme Rahatsız oluyorsan ayaklarının üzerini bir örtüyle ortebilirsin.Hamileyken başkalarının yanında uzatmam gerektiğinde öyle yapıyordum,illaki cekiniyoruz ama önemli olan sağlığın lütfen unutma

Hafta sonu görmemiştim,bildirim yapacağımızı yeni gördüm.
Sabah 66.6 çıkmıştım(hala her sabah tartiliyorum) 65.6yi görmüştüm geçen hafta ama üç gündür deli gibi yiyorumsırf yemiş olmak için.Bu iki hafta bastirdigim duygular kendini yemeyle ortaya çıkardı galiba

Hasarsiz çıktı şükür. Duvar çatlakları var kolonlarda bişey çıkmamış.
Bunu yeni gördüm. Çok şükür,içini biraz daha rahatlatır inşallah gerçi deprem olmaya devam ettikçe çok da mümkün defil gibi.Aksamki depremler burdan bile hissedildi

Ah yaa ilk aklıma sen geliyorsun deprem olunca. Keşke şehir değiştirebilirseniz

Canım evinize hasar tespiti yapildimi. Girmeyin diyorlar zaten ah yaa.
Girmeyin demekte kolay çocuklarla rabbim yardimciniz olsun.
Evet yapıldı hasarsız çıktı duvar çatlakları var.
Amin canim
Amin sağol canım benim
Bunu yeni gördüm. Çok şükür,içini biraz daha rahatlatır inşallah gerçi deprem olmaya devam ettikçe çok da mümkün defil gibi.Aksamki depremler burdan bile hissedildi
Valla canım içim rahat etmiyor sallandikca hasar alıyor. Bide artık bünyem kaldırmıyor.10. kat yükseklikteyim. Beşik gibi duvarilarin kaydığını görüyorum ya çok kotu

Bina kaç katlı?Çok yüksek gerçekten,eşin nasıl cesaret ediyor?Akşamki depremlerden sonra ne yaptınız,tekrar çok geçmiş olsun

10 kat çok fazla yaa
Çatlaklar büyüyor mu Allah korusun canım yaa

Canım acele etmesen yaa büyük olay atlattın
Eve çıkınca birden düzelmicek ki bak kurallara uyman lazım
Şükürler olsun ki yürüyebiliyorsun ve bu mucize
1 ay daha ver kendine ve kilo almamaya çalış çünkü biliyorsun dizine yük
Bir hobi bul cnm ya da en basiti uyu,çok yemekten iyidir

İyi akşamlar kızlar depremden bu yana sosyal medyalari çok kullanasim gelmiyor sanırım diyet hiç yapasım yok bi süre bildirim yapabilecegimi sanmıyorum bugün biliyorum yapılacakmis sanırım mümkünse hazır hissettiğimde yeniden aranızda olurum Rabbim toprağa sakinlik versin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…