• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım acele etmesen yaa büyük olay atlattın 😔
Eve çıkınca birden düzelmicek ki bak kurallara uyman lazım
Şükürler olsun ki yürüyebiliyorsun ve bu mucize 🙏
1 ay daha ver kendine ve kilo almamaya çalış çünkü biliyorsun dizine yük
Bir hobi bul cnm ya da en basiti uyu,çok yemekten iyidir 🙏
Mutlaka bişey yapmam lazım 🥰

Biraz daha iyiyim canım. Ama artık çıkamam eve heralde
Geçmiş olsun bu artçilar 1 yil sürecekmiş belki şiddeti bu kadar olmaz ama sallanacak sürekli.Bir an önce bölgeye prefabrik yspilar kontrynerlar yapilmali çünkü çadirda da hayat sürmez .Inşallah hersey yoluna girer

Canım Maraştan Adana'ya doğru stres kırığı olabilir diyor uzmanlar. Bir süre daha eve girmeseniz iyi olur. Sonuçta bu sadece şahsi tercihin değil. Girmeyin diyorlar ❤️
Giremiyorum girmek istemiyorum gidecek yer yok.
Bina kaç katlı?Çok yüksek gerçekten,eşin nasıl cesaret ediyor?Akşamki depremlerden sonra ne yaptınız,tekrar çok geçmiş olsun
Bina11 katlı altta iki kat dükkan var. Ben 8. Kattayim altta 2 kat var 10 kat yükseklikteyim.
Eşim evde çocuklarla arabadayix. Büyük oğlumun karın ağrısı ishali var eve cikardi aklım onda
10 kat çok fazla yaa
Çatlaklar büyüyor mu Allah korusun canım yaa 😔
İlk depremde azdı ikincide daha fazlalasti ve çatlaklar büyüdü. Şu ankini bilmiyorum.
Geçmiş olsun bu artçilar 1 yil sürecekmiş belki şiddeti bu kadar olmaz ama sallanacak sürekli.Bir an önce bölgeye prefabrik yspilar kontrynerlar yapilmali çünkü çadirda da hayat sürmez .Inşallah hersey yoluna girer
İnşallah, sanırım evi hasarlı ve yikilana prefabrik veriliyor tam bilgim yok

İyiyim, geçen hafta desteği bıraktım, yalnız yürüyorum, hafta sonları eve gidiyorum.
Bugün bisiklete binerken sağ dizim büküldü, bisikletin önüne çöktüm 😔.
Yan tarafta bisiklet süren kadın yardım etti de kalktım. Umarım dosyama işlemezler, artık eve çıkmak istiyorum.
Yarın programlar yoğun, inşallah bi aksilik daha yaşamam.

Aslında eve çıksam akıllı durmam, bu hafta biraz yoruldum ama burda da sıkıldım.

Bir de biz hasta ziyaretine önem veriyoruz, olması gerekense anlayış göstermekmiş, bir misafirim geldi, sağolsunlar tüm işi onlar yaptı ama misafir var diye ayaklarımı yukarı kaldırıp oturamadım yada uzanamadım, ayaklarım, bacaklarım hem şişti hem ağrıdı, sırtım, belim ağrıdı. Onlar gider gitmez ayakları yükseğe koyup oturdum ama ağrıyı da çektim 😔
İyiye gitmen olağanüstü güzel. 41 kere maşallah. Canının kıymetini bil. Dr böyle dedi de yat. Misafiri takma. Rahatsız olan gider. Sen keyfine bak. Kendine değer ver kuzucum.❤️😘💐💐💐

Yarın dişe gidecem herhalde gene arayacaklar saat verecekler,çok eskiden çekilen 20'lik diş üstten kapanmamış dr öyle demişti,arka taraflardan doku alıp orayı kapatacaklarmış gene yiyecem iğneleri.2 hafta fülan dedi dr kapanır inşallah sünizlere zarar veriyormuş yoksa.
İnşallah canım. Sağlıkla olsun. Geçmiş olsun.,🙏❤️

İyiyim, geçen hafta desteği bıraktım, yalnız yürüyorum, hafta sonları eve gidiyorum.
Yan tarafta bisiklet süren kadın yardım etti de kalktım. Umarım dosyama işlemezler, artık eve çıkmak istiyorum.

Aslında eve çıksam akıllı durmam, bu hafta biraz yoruldum ama burda da sıkıldım.

Bir de biz hasta ziyaretine önem veriyoruz, olması gerekense anlayış göstermekmiş, bir misafirim geldi, sağolsunlar tüm işi onlar yaptı ama misafir var diye ayaklarımı yukarı kaldırıp oturamadım yada uzanamadım, ayaklarım, bacaklarım hem şişti hem ağrıdı, sırtım, belim ağrıdı. Onlar gider gitmez ayakları yükseğe koyup oturdum ama ağrıyı da çektim 😔
Canının kıymetini bil sadece,gelen misafirde 10 dakşka oturup gitsin bir zahmet.

Olur mu öyle sey, tedavi surecindesin. Sagligina uygun sekilde otur kesinlikle.

Çok geçmiş olsun canım, hasta ziyareti aslında dediğin gibi olmasa ya da çok kısa olsa daha iyi, hastayı çok yoruyor...ben sezaryen olduktan sonra da çok gelen olmuştu inan çok kötü ya insan hiç rahat olamıyor
Evet yapıldı hasarsız çıktı duvar çatlakları var.
Amin canim

Amin sağol canım benim

Valla canım içim rahat etmiyor sallandikca hasar alıyor. Bide artık bünyem kaldırmıyor.10. kat yükseklikteyim. Beşik gibi duvarilarin kaydığını görüyorum ya çok kotu
Canım çok geçmiş olsun, gerçekten yüksekmiş bina...ailen hangi şehirde en azından çocuklarla gidebilecegin başka bir yer var mı

Çok geçmiş olsun canım, hasta ziyareti aslında dediğin gibi olmasa ya da çok kısa olsa daha iyi, hastayı çok yoruyor...ben sezaryen olduktan sonra da çok gelen olmuştu inan çok kötü ya insan hiç rahat olamıyor

Canım çok geçmiş olsun, gerçekten yüksekmiş bina...ailen hangi şehirde en azından çocuklarla gidebilecegin başka bir yer var mı
Sağol canım amin.
Aynı sehirdeyiz onlar da çıkıp kardeşim gilin müstakil iki katlı evindeler. Kalabalıklar
Halam gilin evi yıkıma girecek hasarlı onlarda oğluyla ordalar.

Back