ayyy hem de nasıl aydın hiç sorma. çok şükürGözün aydın canım benim
Hosgeldiniz son yaşanan deprem olaylarindan sonra ara verdik paylaşımlara ne zaman tekrar başlarız bilmiyorumMerhabalarr bende doğum kilolarımı vermek istiyorum grubunuz çok eğlenceli görünüyor motive ve devamlılık amaçlı bende aranıza katılmak isterim mümkün mü acaba
Sağol canım benimcanım ne kusuru ya aşkolsun, anlat ki ruhun biraz ferahlasın
ayrıca eğer küçücük bir hakkım varsa da helal olsun, inşallah o yardımlar yerini buluyordur diye düşünüyorum hep
kuzum eşinle daha önceki problemlerini bilmiyorum anlatırsan da seve seve dinleriz ama önümüzdeki 1-2 ay kendinizi toparlamaya çalışın sonrasında kesin adımlar atın böylesi daha sağlıklı olur sanki
yalnız bırakıyor demişsin beni, belki psikolojik olarak kaçmaya çalışıyor olabilir, herkesin acıyı yaşama şekli farklı farklı oluyor, kimi yemeye veriyor kendini kimi yemeden içmeden kesiliyor kimi hiç susmamak istiyor kimi asla konuşmuyor
biraz birbirinizi anlamaya çalışıp birlikte acınızı yaşayın sonrasında en doğru kararı verirsiniz zaten
Eşimle sorunlar hep vardı. Beni kabullenmiyor.@Toprak_ Kokusu canim benim. Kaç gündür okuyorum ama yazacak birşey bulamıyorum. Ne yazsam yanlış mı olur diyorum.
Eşinle sorunlarınız deprem ile başlamamış sanırım onceside varr. İns sakince oturup hallledersiniz.
Seni korkularını o kadar iyi anlıyorum ki. Biz burda sallantı bile hissetmedik hissedenler olmuş ama ben hissetmedim. Ona rağmen kaç gün çocuklarla birlikte yattık psikolojik olarak olurda bişey olursa yetişiyim diye. Evden korkman giremeyen normal.
Buraya yazmaktan çekinme canim hep dinliyorum okuyorum bişey yazma gücü bulamıyorum bazen
Çocuklar için susuyorum.@Toprak_ Kokusu yaşadıklarıniz çok zor canım.Rabbim yardımcınız olsun. Yazık çocuklar zaten depremi yaşayıp psikolojik olarak çok etkilendi.Bir de sizin kavgalarınız yıpratır onları. Yazıktır kardeşim. Şu durum bitsin. Sakinleşin. Sonra karar verirsiniz. Rabbim sana da ferahlık versin. Çok etkilenmişsin ki etkilenmemek elde değil.Anliyorum seni.Ama önce çocukları düşün
Haklısın canım. Katılıyorum sanaYavaş yavaş toplanmamiz lazım aslında bu şekilde devam etmek çok sağlıklı değil bence en azından diyet spor derken ekrandan ve sosyal medyadan uzak oluyor insan
Tatlım iyiyim
Allah yardımcın olsun. Canım özür dileyerek soruyorum hep karıştıririm şimdi daha bir bulanık zihnim. Nerede yaşıyorsun? Çok şükür çocuklarınla guvendeymişsin. 1999 depreminde ben de çocuklarımla yalnızdım bir eş musveddesi vardı ama içi boş tabi ki. Seni çok iyi anlıyorum.Hayırlı kandiller
Sağol canım benim
Eşimle sorunlar hep vardı. Beni kabullenmiyor.
Hele ki böyle büyük bi felakette yalnız olmak daha da zor. Depremi yalnız yasadim. Eşim çalışıyordu. Komşum kapıyı caldida indirdi bizi. Nefes dahi alamadım , elllerim uyustu, kalbim dışarı firlayacakmis gibi oldum. Çok büyük bi depremdi.
Allah sizlerden de komsumuzdan da bin kere razı olsun.
Çocuklar için susuyorum.
Allah razı olsun canım
Sen de bitanem. Öperim gül yüzünden.Hep iyi ol elhanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?