Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalarr bende doğum kilolarımı vermek istiyorum grubunuz çok eğlenceli görünüyor motive ve devamlılık amaçlı bende aranıza katılmak isterim mümkün mü acaba
Hosgeldiniz son yaşanan deprem olaylarindan sonra ara verdik paylaşımlara ne zaman tekrar başlarız bilmiyorum

@Toprak_ Kokusu canim benim. Kaç gündür okuyorum ama yazacak birşey bulamıyorum. Ne yazsam yanlış mı olur diyorum.
Eşinle sorunlarınız deprem ile başlamamış sanırım onceside varr. İns sakince oturup hallledersiniz.
Seni korkularını o kadar iyi anlıyorum ki. Biz burda sallantı bile hissetmedik hissedenler olmuş ama ben hissetmedim. Ona rağmen kaç gün çocuklarla birlikte yattık psikolojik olarak olurda bişey olursa yetişiyim diye. Evden korkman giremeyen normal.
Buraya yazmaktan çekinme canim hep dinliyorum okuyorum bişey yazma gücü bulamıyorum bazen

@Toprak_ Kokusu yaşadıklarıniz çok zor canım.Rabbim yardımcınız olsun. Yazık çocuklar zaten depremi yaşayıp psikolojik olarak çok etkilendi.Bir de sizin kavgalarınız yıpratır onları. Yazıktır kardeşim. Şu durum bitsin. Sakinleşin. Sonra karar verirsiniz. Rabbim sana da ferahlık versin. Çok etkilenmişsin ki etkilenmemek elde değil.Anliyorum seni.Ama önce çocukları düşün

Hayırlı kandiller
Sağol canım benim
Eşimle sorunlar hep vardı. Beni kabullenmiyor.
Hele ki böyle büyük bi felakette yalnız olmak daha da zor. Depremi yalnız yasadim. Eşim çalışıyordu. Komşum kapıyı caldida indirdi bizi. Nefes dahi alamadım , elllerim uyustu, kalbim dışarı firlayacakmis gibi oldum. Çok büyük bi depremdi.
Allah sizlerden de komsumuzdan da bin kere razı olsun.
Çocuklar için susuyorum.
Allah razı olsun canım

Allah yardımcın olsun. Canım özür dileyerek soruyorum hep karıştıririm şimdi daha bir bulanık zihnim. Nerede yaşıyorsun? Çok şükür çocuklarınla guvendeymişsin. 1999 depreminde ben de çocuklarımla yalnızdım bir eş musveddesi vardı ama içi boş tabi ki. Seni çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…