- 9 Temmuz 2024
- 1.539
- 9.779
- 73
- 24
Bence yapabilirsin bugünVaaaayparti yapma fikri çık aklımdan
Evet canım beyaz dutun kurusu. İnşallah şifa olur.Beyaz dut dimi canım yapiyim
Regl ve wc etkilemiştir canım, cumartesiye gider inşallah. Gitmezse de bu süreçte buna takılmana gerek yok.Günaydın kızlar biz yine hastaneye . Erkenden kilo bildirimi yapiyim cumartesi 85.80
Bugün 86.30 reglinin 5.günü ve 2gündür bağırsakların çalışmıyor oyüzden çok takılmıyorum cumartesiye kadar azda olsa eksi olur diye düşünüyorum. Şu regli bitsede oruca başlasam
Afiyet olsun canım, keyfiniz bol olsun. Bazen çocuklarımız bizimle bazı anlar paylaşmak istiyor, oğlum da sürekli ben ona tatlı yapıp kendim yemiyorum diye, bence birazcık yemelisin kendine bu kadar katı davranma, bu yaptığın sağlıksız olabilir diye ikna etmeye çalışıyor. Kendince bana kıyamıyor kuzucum.arke Ellssa Boncuk2307
Aslında mutluyumm çünkü cumartesi baya bi yedik kocamla kızımla parti yaptık kızım parti yapalim anne dedi kıyamadım salona koca sehpayı donattık yedik içtik güldük eğlendik güzeldii pazar tartıldım 70.6 olmuşum tabiiki ödemdi ogüne göre çok iyi gitmiş gramın ama cumartesiye bağlarsakta
Cumartesi 69.8 di
Bugün 69.9
+100gram
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.Bende kilo bildirimimi yapayım kızlar. Ama ben dün tartıldım onu belirteyim. Çünkü dört buçukta dersten çıkıyorum. Bugün hastaneye de uğrayacağım evde yemek var diye. İyice gecikecegim. O yüzden dün tartıldım.
Geçen cumartesi 77.20
Dün ki tartım 76.35
Fark-850 gram
Ellssa arke Boncuk2307
İnşallah o günler de gelecek canım, hep beraber hedef kilomuza ulaşsak nasip olsun.Arkadaşlar bu 4. Defadır 78 kilo civariyim. (Aralıkta bu kilodan düşüp çıktığımi saymıyorum.)
2018-2022-2023 ve 2025 . Tam 4 defadır.
Yani 78 kiloyum resmen...
2018-2022 arası 68-69a dustum ve bu kiloya takıldım bir türlü aşağı inemedim diyordum.
O da bir nimetmiş !
Hadi bakalım yine o günleri iple çekiyorum. 68 olup 67e ne zaman düşeceğim diye bekleyeceğim günler sizi seviyorum
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.Kizz tartildim da atmayı unuttum ya buraya
Cumartesi 103.5
Bugün 102.7
Fark -800 gr çok şükür
Ellssa Boncuk2307 arke
insan bi bozunca gerisi geliyor resmen dimi hemide korkuyoruz ya verdiklerimizi alırsak diye insanın aklı da çıkıyor da pis boğaz işte duramıyoruz ama yaza doğru toplaşırız gene bi inşallahAllah korsun kaptanım içini ferah tut inşallah sadece normal bir kas veya fıtık ağrısıdır. İnşallah mr sonuçların da güzel çıkar dualarımız seninle
Valla çiçeğim benim de kimseye kızmaya hakkım yok aşırı derecede çıktım diyet kafasından verdiklerimi geri alacağım. Spor yapamıyorum zaten çok etkiliyor oruç. Menüler güzel aslında ama sahura kadar bekleyince ister istemez acıkıyorum kör olası boğazımı tutamıyorum maalesef. Her ramazan böyle oluyor kendime de sinir oluyorum
Sağol canım benimAayyy demee çok geçmiş olsun
teşekkür ederim papatyam, fena bir şeymiş hakkaten, bütün gün yatıyorum.arkecim çokk geçmiş olsun nassıl bir hastalık bu ya çocuk yetişkin demiyor herkesi kırıp geçiriyor dinlen bol bol olur mu
Sağol canım benim, evde o çaydan yok eşime gelirken aldırayım. Dediğin gibi ne bulursam doldurdum mideye bakalım. Sabah sirkeli sarımsaklı limonlu biberli (yazarken yoruluyor insan) kelle paça içtim (asla içmem normalde, hastalık neler yaptırıyor).Ahh canım çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen . Ekinezya çayıda iyi deniyor . Midelerimiz çöplüğe döndü. Ben açıkçası ilaçlardan hiç fayda görmedimumarım sana yarar. Sen takviye yap bol bol.
Öyle valla kuşum yaa, teşekkür ederim.Deme rakibem , geçmiş olsun
Amin canım çok teşekür ederim.
Çok teşekkür ederim boncuk kaptanım.I Ilyusa ablam alıntılayamadım kızına çok geçmiş olsun Rabbim tez zaman da şifa versin.
Sem2024 Uzun süren hastalık bu benim yeğenlerim de iyileşemiyor, üzme kendini ablacım elbet bir yerden sonra geçecek
arke kaptanım sana da çok geçmiş olsun bu nasıl hastalık rabbim beterinden korusun
Benim oğluş da hastalandı kaç gündür gündüz ateşi çok çıkmıyor ama sanki biliyor gece uyurken çıkıyor. Rabbim şifa isteyen arayan herkese şifa versin bu Ramazan-ı şerif hatırına
İnşallah devamı gelir canimRegl ve wc etkilemiştir canım, cumartesiye gider inşallah. Gitmezse de bu süreçte buna takılmana gerek yok.
Afiyet olsun canım, keyfiniz bol olsun. Bazen çocuklarımız bizimle bazı anlar paylaşmak istiyor, oğlum da sürekli ben ona tatlı yapıp kendim yemiyorum diye, bence birazcık yemelisin kendine bu kadar katı davranma, bu yaptığın sağlıksız olabilir diye ikna etmeye çalışıyor. Kendince bana kıyamıyor kuzucum.
Bence yediklerine göre çok iyi bir sonuç bu canım, cumartesi eksiyle gelirsin.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
İnşallah o günler de gelecek canım, hep beraber hedef kilomuza ulaşsak nasip olsun.
I Ilyusa ablam alıntılayamadım kızına çok geçmiş olsun Rabbim tez zaman da şifa versin.
Sem2024 Uzun süren hastalık bu benim yeğenlerim de iyileşemiyor, üzme kendini ablacım elbet bir yerden sonra geçecek
arke kaptanım sana da çok geçmiş olsun bu nasıl hastalık rabbim beterinden korusun
Benim oğluş da hastalandı kaç gündür gündüz ateşi çok çıkmıyor ama sanki biliyor gece uyurken çıkıyor. Rabbim şifa isteyen arayan herkese şifa versin bu Ramazan-ı şerif hatırına
Kizz tartildim da atmayı unuttum ya buraya
Cumartesi 103.5
Bugün 102.7
Fark -800 gr çok şükür
Ellssa Boncuk2307 arke
Yaradı herhalde canım. İnşallah bu şekilde devam eder. Şunu anladim. Herhalde bana meyve gelmiyor. Meyveleri ne zaman hayatimz alsam hep kilo alımı olmuştur.
Offf yumurtali köfte mi dedim sennn, nasıl da severim
Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin tez zamanda teşhis konuşur da tedavini olursun kaptanımHayırlı geceler güzelliklerim
Sizlere güzel şeyler söylemek o kadar çok isterdimki
Cumartesi son yazdığımdan sonra ani bel ağrım nüksetti tekrar. böyle bıçak sokulurcasına korkunç bir ağrı
Hiç içmek istemediğim halde elidee ağrı kesici kas gevşetici ne buldumsa içtim iftardan sonra banamısın demedi.
Pazar gününü hastanede geçirdik. Acilde iğne serum azcık geçer gibi oldu dedim oh iyi geldi. Etkisi geçince daha beter oldum.
Bugün beyin cerrahisindeydim.
Ben alelade kas ağrısı derken muayeneden sonra son geçirdiğim şeylerin devamı dendi. Benböyle kaldım. Doğru ağrım sağ tarafımdaydı
En son sağ tarafıma felç gelmişti. Ondan önceki aort sıkıntısından olabilirmiş.
Perşembe beyin emarım var.
Verdiği ilaçları aldım azcık geçer gibi oldu. Ayakta yazayım dedim hemen.Sizleri çok özledim
Dua edin ne olur.
Ölüm Allah'ın emri, sürünmek istemiyorum
Sağol canım benim
teşekkür ederim papatyam, fena bir şeymiş hakkaten, bütün gün yatıyorum.
Sağol canım benim, evde o çaydan yok eşime gelirken aldırayım. Dediğin gibi ne bulursam doldurdum mideye bakalım. Sabah sirkeli sarımsaklı limonlu biberli (yazarken yoruluyor insan) kelle paça içtim (asla içmem normalde, hastalık neler yaptırıyor).
Öyle valla kuşum yaa, teşekkür ederim.
Amin canım çok teşekür ederim.
Çok teşekkür ederim boncuk kaptanım.
Oğluşa da çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah.
Sagol canimmSüpersin bitanemmaşallah subhanallah
Afiyetler olsun canım şifa olsun inşallah olsun sarımsak iyidir ye yeKızlar bugünkü menüm
Sabah tavuk suyuna tarhana çorbası, 3 kaşık turşu kavurması 1dilim ekmek
Ara 1 mandalina 1kivi
Öğle 3 hurma 1kahve
Akşam turşu kavurması ve yoğurt yerim 1dilim ekmek ile
Valla kaç gündür sirke sarımsak yiye yiye ruhum bile sarımsak koktu valla
Su 2litre tamamlarım
arke Ellssa Boncuk2307
Yaaaa yerimm hahahah ben yiyeceksem sende ye diyoRegl ve wc etkilemiştir canım, cumartesiye gider inşallah. Gitmezse de bu süreçte buna takılmana gerek yok.
Afiyet olsun canım, keyfiniz bol olsun. Bazen çocuklarımız bizimle bazı anlar paylaşmak istiyor, oğlum da sürekli ben ona tatlı yapıp kendim yemiyorum diye, bence birazcık yemelisin kendine bu kadar katı davranma, bu yaptığın sağlıksız olabilir diye ikna etmeye çalışıyor. Kendince bana kıyamıyor kuzucum.
Bence yediklerine göre çok iyi bir sonuç bu canım, cumartesi eksiyle gelirsin.
İnşallah o günler de gelecek canım, hep beraber hedef kilomuza ulaşsak nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?