Kuzu sen Antep'te mi yaşiyorsunHamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun
Sizler nasılsınız? Herkes iyi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu sen Antep'te mi yaşiyorsunHamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun
Sizler nasılsınız? Herkes iyi mi?
Amin Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun. Canım özür dileyerek soruyorum hep karıştıririm şimdi daha bir bulanık zihnim. Nerede yaşıyorsun? Çok şükür çocuklarınla guvendeymişsin. 1999 depreminde ben de çocuklarımla yalnızdım bir eş musveddesi vardı ama içi boş tabi ki. Seni çok iyi anlıyorum.
İhtiyaç sahibi değilsiniz, depremzedesiniz, tabiki alıp kullanacaksın. Kendisi istemiyorsa almasın ama çocuklarla sana karışmasınÇok doğru söylüyorsun canım.
Kavga ettik eşimle zor gumumde yanımda değilsin. Bizi bırakıp ilk günden eve çıkıp uyudun dedim.. Sonra gelip çocukları alıp eve çıktı iki kere hiç düşünmüyor beni.
Verilen yardımları alma diyor bana biz ihtiyaç sahibi değiliz deyip azarladı beni. İlk iki gün ekmek bile bulamadık. Tamam çok şükür ihtiyaç sahibi değiliz ama ben eve çıkıp yemek yapamıyorum çocuklar aç mecburen verilen eşyaları kabul ediyorum. Çorba alıyorum.cocuklar için çikolata bisküvi dağıtılıyor alıyorum neden alıyorsun diyor. Çocuk bezi ıslak mendil alma diyo.
Dedim ki buradaki hiç kimse ihtiyaç sahibi değil herkes alıp kullanıyor.....
Allah bin kere razı olsun yardım eden.
insanlardan.
Bunun gibi tartıştık beni çadırdan çıkardı. Eve attı kendisi defolup gitti.
Düşündüm de verilen eşyaları kullanmakla bencillik mi yaptım.
Ya zaten hiç iyi değilim
Psikolojim bozuk bu adam da böyle yapınca
Evet canım bugün bakıldı hasarsız çıktı şükür.
Açlıktan ve özellikle soğuktan olecektik.İhtiyaç sahibi değilsiniz, depremzedesiniz, tabiki alıp kullanacaksın. Kendisi istemiyorsa almasın ama çocuklarla sana karışmasın
Yollanan yardımları elbette kullanacaksınız,çorbaymış yada 1 tane gofretmiş bunun lafı bile edilmemesi lazım.Çok doğru söylüyorsun canım.
Kavga ettik eşimle zor gumumde yanımda değilsin. Bizi bırakıp ilk günden eve çıkıp uyudun dedim.. Sonra gelip çocukları alıp eve çıktı iki kere hiç düşünmüyor beni.
Verilen yardımları alma diyor bana biz ihtiyaç sahibi değiliz deyip azarladı beni. İlk iki gün ekmek bile bulamadık. Tamam çok şükür ihtiyaç sahibi değiliz ama ben eve çıkıp yemek yapamıyorum çocuklar aç mecburen verilen eşyaları kabul ediyorum. Çorba alıyorum.cocuklar için çikolata bisküvi dağıtılıyor alıyorum neden alıyorsun diyor. Çocuk bezi ıslak mendil alma diyo.
insanlardan.
Ya zaten hiç iyi değilim
Üzüldüm okuyunca normalde nasıl bir eşi bilmiyorumda öncesindede bencilliği filan varsa hem sana hem çocuklara karşı ona göre karar ver derim.Evliliğimi bitirmek istiyorum. Çocuklarım için
Allah razı olsun. Rabbim yaşatmasın size.
Çok doğru söylüyorsun canım.
insanlardan.
Ya zaten hiç iyi değilim
Canım benim eşin yanlış düşünüyor, sizler depremzedesiniz soğukta kaldınız inan burda içimiz yandı o gelenler sizler için,sadece evi yıkılanlar için değil ki, evlere girmeyin dendi özellikle yardımları almayıp ne yapacaksınızAçlıktan ve özellikle soğuktan olecektik.
Allah yardım eden herkesten razi olsun.
Canım benim eşin yanlış düşünüyor, sizler depremzedesiniz soğukta kaldınız inan burda içimiz yandı o gelenler sizler için,sadece evi yıkılanlar için değil ki, evlere girmeyin dendi özellikle yardımları almayıp ne yapacaksınız
SağolunYollanan yardımları elbette kullanacaksınız,çorbaymış yada 1 tane gofretmiş bunun lafı bile edilmemesi lazım.
Hava zaten soğuk üst baş desen ne kdar var gelen yardımlarla ancak destek sağlanır burada.
Üzüldüm okuyunca normalde nasıl bir eşi bilmiyorumda öncesindede bencilliği filan varsa hem sana hem çocuklara karşı ona göre karar ver derim.
Canım benim ya zaten koca bir felaket ve korku içinde bir de seni bunlar üzüyorSağol canım. Beni yerden yere vuruyor milletin içinde rencide ediyor diye çok üzüldüm.
Canım benim ya zaten koca bir felaket ve korku içinde bir de seni bunlar üzüyorbirbirinize kenetlenmeniz kıymet bilmeniz gereken bir durum oysa ki
bütün ordaki şahit olanlar bence sana hak vermiştir canım benimSağol canım. Beni yerden yere vuruyor milletin içinde rencide ediyor diye çok üzüldüm.
El iyisi ev delisi denilen cinsten Allah sıkıntını gidersin canımSağolun
Eşim millete çok iyi bı insan, bana hiç iyi bı eş değil![]()
hayırlı kandiller canım tüm Müslüman alemine hayrlı ve kutlu olsun ,huzur bereket getirsin inşallahhayırlı kandiller kızlar![]()
nasılsın cnmEl iyisi ev delisi denilen cinsten Allah sıkıntını gidersin canım
Aynen canım niye böyle yapıyor diye soyledilerbütün ordaki şahit olanlar bence sana hak vermiştir canım benim