Öyle ne yazik ki.El iyisi ev delisi denilen cinsten Allah sıkıntını gidersin canım
Şükür canım okul başlasın daha iyi olacağıma inanıyorum kafam sürekli dolu doğru dürüst iki satır bile okuyamıyorum sen nasılsın?nasılsın cnm
inşallah canım daha iyi olursunŞükür canım okul başlasın daha iyi olacağıma inanıyorum kafam sürekli dolu doğru dürüst iki satır bile okuyamıyorum sen nasılsın?
Hiç iyi değilim canım evime gidemiyorum ve anksiyetem tavan yaptı korktuğum için. gözümüzün önünde neler oldu çok korkunç tu@Jasminium84 sizin durumlar nasıl haber var mı?
Lavinia_98 siz nasılsınız?
@Bal0ncuk canım merak ediyorum iyi misiniz?
@D U T siz nasılsınız?
@Toprak_ Kokusu ne karar verdin canım?
Oh keyfiniz bol olsuninşallah canım daha iyi olursunZipzip- ımla dün buluştuk Kızılay, Sıhhiye gezdik mutlu oldum canım :) bir de erenmothers la görüntülü konuştuk
Benim sosyal medyam yok sadece televizyonda gorduklerimZipzip- canim artik başlayalim mi diyete spora ben bu sürecte depresyonda gibiydim hic dikkat etmedim uyuştu hislerim de bedenimde hergun instegrama gir agla agla çik. Otur hareket etme ve önüne gelenle Saglikli sagliksiz ayirt etmeden karnini doyur çok sagliksiz ve kötü bir bir sürece girdim .Eger sizin icin de uygunsa yine baslayalim mi vakit kaybetmeden
Hem tweter hem instegram beni gercekten uyusturdu elimden telefonu birakamadim her muzikli acikli videoyu izledim hergun posta posta agladim ama bi faydam oldu mu insanlara hayir hic bir faydam dokunmadi bugun cagirsalar yardim kolileri hazirlanacak gel diye gücümü enerjimi tükettim aslinda dogru olan bu değildi sosyal medyadan cikmam gerekiyordu.Bu yuzden dedim yavas yavas eski rutinimize yönelelim diyeBenim sosyal medyam yok sadece televizyonda gorduklerim
Kimbilir orda daha ne goruntuler vardi
Televizyonda gorduklerime bile dayanamiyodum
Iyki sosyal medyam yok dedim
Kasim ayinda geldim 1 ay Erzurumda kaldim aslindaOh keyfiniz bol olsunZipzip- bi daha Erzurum’a gelirse inşallah görüşmeye ikna edeceğim onu dur bakalım
Baslasak iyi olur aslinda pazartesi yeni bir baslangic yapabilirizZipzip- canim artik başlayalim mi diyete spora ben bu sürecte depresyonda gibiydim hic dikkat etmedim uyuştu hislerim de bedenimde hergun instegrama gir agla agla çik. Otur hareket etme ve önüne gelenle Saglikli sagliksiz ayirt etmeden karnini doyur çok sagliksiz ve kötü bir bir sürece girdim .Eger sizin icin de uygunsa yine baslayalim mi vakit kaybetmeden
Cheesecake hayırlı olsun yeni nickininşallah canım daha iyi olursunZipzip- ımla dün buluştuk Kızılay, Sıhhiye gezdik mutlu oldum canım :) bir de erenmothers la görüntülü konuştuk
Beni de cağırsaydınız yainşallah canım daha iyi olursunZipzip- ımla dün buluştuk Kızılay, Sıhhiye gezdik mutlu oldum canım :) bir de erenmothers la görüntülü konuştuk
Bir daha ki sefere inşallah canim birlikte görüşürüzBeni de cağırsaydınız ya
Evet. İyiyiz bir sıkıntımız yok şükür. Sen nasılsınKuzu sen Antep'te mi yaşiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?