Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eskiye nasıl döncez kaptanım
Bilmiyorum kuzum. Herkes bir şey konuşuyor. Kimseye güvenemiyoruz. Biri yağma yapıyor. Öbürü fırsatçı... Kime güveneceğiz nasıl ayağa kalkacağız bilmiyorum. Artık kendimize gelip insana değer vermeyi , etrafımızi guzelleştirmeyi birlik olmayı öğrenmek zorundayız. Daha kaç felâket gerek. Bu neyin hırsı anlamıyorum. Çok üzgünüm çok.

@Toprak_ Kokusu arada boyle paylaşimlar goruyorum Antepten çikmayi dusunurseniz bulduklarimi buraya atayim

Eki Görüntüle 3205761

Çok doğru söylüyorsun canım.
Kavga ettik eşimle zor gumumde yanımda değilsin. Bizi bırakıp ilk günden eve çıkıp uyudun dedim.. Sonra gelip çocukları alıp eve çıktı iki kere hiç düşünmüyor beni.
Verilen yardımları alma diyor bana biz ihtiyaç sahibi değiliz deyip azarladı beni. İlk iki gün ekmek bile bulamadık. Tamam çok şükür ihtiyaç sahibi değiliz ama ben eve çıkıp yemek yapamıyorum çocuklar aç mecburen verilen eşyaları kabul ediyorum. Çorba alıyorum.cocuklar için çikolata bisküvi dağıtılıyor alıyorum neden alıyorsun diyor. Çocuk bezi ıslak mendil alma diyo.
Dedim ki buradaki hiç kimse ihtiyaç sahibi değil herkes alıp kullanıyor.....
Allah bin kere razı olsun yardım eden.
insanlardan.
Bunun gibi tartıştık beni çadırdan çıkardı. Eve attı kendisi defolup gitti.

Düşündüm de verilen eşyaları kullanmakla bencillik mi yaptım.
Ya zaten hiç iyi değilim
Psikolojim bozuk bu adam da böyle yapınca

@Jasminium84 sizin durumlar nasıl haber var mı?

@Lavinia_98 siz nasılsınız?

@Bal0ncuk canım merak ediyorum iyi misiniz?

D u t siz nasılsınız?

@Toprak_ Kokusu ne karar verdin canım?

Hasar tespit çalışması mı yapılcak canım @Toprak_ Kokusu sizin eve bakıldı mı canım naptınız

Allah razı olsun
Evet canım bugün bakıldı hasarsız çıktı şükür.

Canım kullanin yemek düşünmeyin benim bı hakkım varsa helal olsun. Sizler zor zamanlar yaşıyorsunuz. Bunlar hediyedir sizlere. Esin öyle düşünmesin.

İhtiyaç sahibi olmak gerekmiyor canım. Eşinde ince düşünmüş tebrik ediyorum o yönden. Senin yaptığın doğru azcık destek moral olabiliyorsak kime yetisiyorsak mutlu oluruz. Yemek kıyafet ne gerekiyirsa alın. Kat kat yardım toplanıyor. Sence doğru adreslere gidecek mi? İnşallah gider. Siz çok doğru bir adressiniz. Üzülme lütfen.

Evin durumuna sevindim canım bence evliliğinizde sorun varsa bile sonra halledilir şu an özellikle çocukların ihtiyacı var size

O kadar çok yardım yapıldı ki hiç suçluluk duyma canım afiyet şifa olsun her şey

Bende

Allah bin kere razı olsun.
4,5 gün marketler kapalıydı. Birşeyler alamadık.

Ben çorapsız çıkmıştım 2. Depremde öyle kostum dışarı yalın ayak. Kar buz yağmur vardı.
Çorap verdiler ayağıma geçirdim. Allah razı olsun sizlerden. İnşallah gonderdiginiz yardımlar yerini biliyordur.
Ama belli koordinasyonlara verilip gonderilirse yerini bulur inşallah.

Evliliğimi bitirmek istiyorum. Çocuklarım için
Allah razı olsun. Rabbim yaşatmasın size.

Tövbe yarabbi ne demek bencillik olur mu hiç oyle sey evi yikilsin yıkılmasin o yardimlar bölgede yaşayan herkes icin biz taaa 10 bin km öteden battaniye bebek bezi gönderdik yardimlarin yerlere atildigini falan gorunce insanlarin cani sıkıldi dedikki depolasalar keske cunku sadece ilk günler degil bu yardimlara aylarca ihtiyaci olacak insanlarin yani sadece ilk günler degil önümüzdeki aylarda da yardim gönderilmesi gerekiyor bölgeye .Kiyamet koptu orada zengini fakiri enkaz altinda kalani kalmayani evi saglam olani olmayani hepsi ayni hepimizin gözünde.Biz ayni durumda olsak siz gönderecektiniz bu günler böyle günler.Allah aşkina yeyin için giyin her gonderilen seyden istifade etmeye çalisin zaten depremin kendisi yikici birsey birde sonrası yıkmasın psikolojinizi .

Ya siz böyle düşününce tutamıyorum kendimi Allah razı olsun .Rabbim sizlere böyle felaketler yaşatmasın. Rabbim birinizi bin yapsın insallah

Ya siz böyle düşününce tutamıyorum kendimi Allah razı olsun .Rabbim sizlere böyle felaketler yaşatmasın. Rabbim birinizi bin yapsın insallah
Amin güzel arkadaşim amin Allah kimseye yaşatmasin bunu gunlerdir ne haldeyiz. sizleri düşünemiyorum bile ne kadar zor dayanmak . Allah yardimciniz olsun

Bizde seni çok seviyoruz canım

İyi akşamlar canım güzel haberler geldikçe mutlu oluyoruz kötü haberlerde yıkılıyoruz
inşallah çok daha iyi olacağız sen nasılsın kuzum
çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım. moralimi toplamaya şükretmeye çalışıyorum.
bunun dışında reglim geldi çok mutlu oldum. insan nasıl rahatlıyormuş
canım her yer kapalıdır. al nolucak sanki. hepsi helal. deprem bölgesindeki tüm insanlar için gönderildi. kaç gün çadırda kaldın alacaksın tabi. veya ihtiyacın olacak dükkanlar kapalı. alacaksın tabi. çok şükür halinize.

Amin güzel arkadaşim amin Allah kimseye yaşatmasin bunu gunlerdir ne haldeyiz. sizleri düşünemiyorum bile ne kadar zor dayanmak . Allah yardimciniz olsun
Amiiinn.
Psikolojim çok bozuldu gece rüyamda sürekli deprem oluyor. Oturduğum yer sanki hep sallanıyor. Gerçekten de çok zor.

Sağolun canım. Binlerce defa şükürler olsun Rabbime

Evliliğimi bitirmek istiyorum. Çocuklarım için
Allah razı olsun. Rabbim yaşatmasın size.
Ah canım yaa şu süreç geçse bi oturup konuşsanız şimdi çok zor konuşmak bile.Travma geçmez ki kolay canım benim aileymişsiniz gibi düşün en azından.Sonra hayırlısı

Sizden de razı olsun canım benim.Maneviyatı yüksek bi bölge ki herkes pandemide yalnızlaştığını,zamları siyaseti herşeyi unuttu ya yardım yolladı ya kendi geldi

çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım. moralimi toplamaya şükretmeye çalışıyorum.
bunun dışında reglim geldi çok mutlu oldum. insan nasıl rahatlıyormuş
Gözün aydın canım benim

Şu an sakin kalmaya calisiyorum canım. Sonradan daha sakin bı kafayla karar vereceğim.

Rabbim hepinizden, yardım eden, gelen,elinden bişey gelmese bile düşünen herkesten razı olsun.

Sağolun canım. Binlerce defa şükürler olsun Rabbime
Canım o da hassas davranmış kendince. Evinle ailenle ilgili kararları öyle çabuk alma. Sen kendini ifade edebiliyorsun erkekler öyle değil. Güçlü durmaya çalışıyor. O da senin gibi. Belki daha zorlu bir süreçte. Yaşananlar yaşanacaktı. Sıkma canını. Önüne bak yavruların için.
Emin ol hepimiz sallaniyoruz.
Geçen alarm çaldı ayilamadim. Eşim kalk hadi dedi. Dur deprem oluyor sallanma bitsinde kalkacagim dedim.
Biz burada şiddetli artcillari hissediyoruz sadece. Buna rağmen bu durumdayız. İnsanlar cuma günü evlerine döndü. Birazda depremzedelere yer açmak için belediye insanları teşvik etti. Yoksa herkes cami spor salonundaydi

Canım geçmiş olsun size de
Ne mutlu ki pozitif yanını kaybetmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…