Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Beni milletin içinde rencide eder şekilde konuşması oldu. Bana yamyam misin diyor
Ayrıca( aramız zaten kötü)
Sadece kendisini düşünüyor. Güçlü duracaksa ailesinin yanında güçlü dursaydi. Bunca millet hep birlik oldu. O hep bizi bırakıp eve gideyim derdindeydi.
Yanlış anlaşılmasın diye yazdım bunları.
Bunlar az bı kısım dahası var ama gerek yok.

Ki böyle felaket zamanında yanımda olmayan adam.

Canım neden böyle düşünüyorsun negatif düşünme. Eşin de sen de de gerginsin. Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Kırıcı konuşmuş. Sen ona uyma. Sakın kalmaya çalış.

Niye rahatsız olalım kuzum.

Konuyu tam bilemiyorum ama çocukların için bitirmen çok anlamlı geldi, çünkü kadınlar ne yazık ki çocuklar için evli kalayım deyip daha büyük zararlar veriyorlar. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Ben şimdiye kadar çocuklarım için sabrediyordum. Ama artık kafamı rahat bı şekilde toparlayıp karar vereceğim.

Amin Allah razı olsun canim

Nerdesin sen canim hangi ildesin?
Kayseri
Dört duvarın içini sen bilirsin canım. Sil baştan baslaniliyor hayata bak. Eğer öyle bir niyetin varsa herkes gibi sende sil baştan başla. Devlet ve toplum desteği de var. Yanlız kalmak ayaklarının üstünde durmaktan korkmazsin

Sağol canım benim. Zamana ihtiyacım var. Kafamı toparlamam gerekiyor

Estağfurullah ne demek rahatsizlik sadece üzülüyoruz elden hiçbirsey gelmiyor kırılmakta çok haklısın duygularin zaten hassas şu an ama böyle travmatik döndmlerde kimse sağlikli düşünemiyor şu günler bi geçsin bi durulsun ortslik belki o da seni incittigi icin üzülür ,ya da gerçekten pdikolojisi iyi degil kimseye anlatsmiyor paylasamiyor senden çikariyor hincini eşinin de senin de şu an zamana ihtiyaciniz var .Ortslik sakinleşine oturup konuşursunuz.İnsallah çözersiniz sorunlari

canım ne kusuru ya aşkolsun, anlat ki ruhun biraz ferahlasın

ayrıca eğer küçücük bir hakkım varsa da helal olsun, inşallah o yardımlar yerini buluyordur diye düşünüyorum hep

Ben şimdiye kadar çocuklarım için sabrediyordum. Ama artık kafamı rahat bı şekilde toparlayıp karar vereceğim.

Amin Allah razı olsun canim
kuzum eşinle daha önceki problemlerini bilmiyorum anlatırsan da seve seve dinleriz ama önümüzdeki 1-2 ay kendinizi toparlamaya çalışın sonrasında kesin adımlar atın böylesi daha sağlıklı olur sanki
yalnız bırakıyor demişsin beni, belki psikolojik olarak kaçmaya çalışıyor olabilir, herkesin acıyı yaşama şekli farklı farklı oluyor, kimi yemeye veriyor kendini kimi yemeden içmeden kesiliyor kimi hiç susmamak istiyor kimi asla konuşmuyor

biraz birbirinizi anlamaya çalışıp birlikte acınızı yaşayın sonrasında en doğru kararı verirsiniz zaten

Allah rahmet eylesin,mekânları cennet olsun . Amin

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Hamdolsun iyiyim
Terapilerim var, uzamazsa 1 martta çıkacağı

Amin kızlar hepiniz çok sağolun

gezegenfeza iyi olmana sevindim canım

yok canım öyle düşünme. tabiki paylaşabilirsin insanca şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…