- 4 Eylül 2011
- 19.393
- 69.090
- 798
Sağol canım hepimize geçmiş olsun. Hepimiz ruhen sallandik.Canım geçmiş olsun size de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım hepimize geçmiş olsun. Hepimiz ruhen sallandik.Canım geçmiş olsun size de
Beni milletin içinde rencide eder şekilde konuşması oldu. Bana yamyam misin diyorCanım o da hassas davranmış kendince. Evinle ailenle ilgili kararları öyle çabuk alma. Sen kendini ifade edebiliyorsun erkekler öyle değil. Güçlü durmaya çalışıyor. O da senin gibi. Belki daha zorlu bir süreçte. Yaşananlar yaşanacaktı. Sıkma canını. Önüne bak yavruların için.
Emin ol hepimiz sallaniyoruz.
Geçen alarm çaldı ayilamadim. Eşim kalk hadi dedi. Dur deprem oluyor sallanma bitsinde kalkacagim dedim.
Biz burada şiddetli artcillari hissediyoruz sadece. Buna rağmen bu durumdayız. İnsanlar cuma günü evlerine döndü. Birazda depremzedelere yer açmak için belediye insanları teşvik etti. Yoksa herkes cami spor salonundaydi![]()
Nerdesin sen canim hangi ildesin?Sağol canım hepimize geçmiş olsun. Hepimiz ruhen sallandik.![]()
Canım neden böyle düşünüyorsun negatif düşünme. Eşin de sen de de gerginsin. Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Kırıcı konuşmuş. Sen ona uyma. Sakın kalmaya çalış.Beni milletin içinde rencide eder şekilde konuşması oldu. Bana yamyam misin diyor
Ayrıca( aramız zaten kötü)
Sadece kendisini düşünüyor. Güçlü duracaksa ailesinin yanında güçlü dursaydi. Bunca millet hep birlik oldu. O hep bizi bırakıp eve gideyim derdindeydi.
Yanlış anlaşılmasın diye yazdım bunları.
Bunlar az bı kısım dahası var ama gerek yok.
Ki böyle felaket zamanında yanımda olmayan adam.![]()
Niye rahatsız olalım kuzum.Kusuruma bakmayın arkadaşlar derdimle sizleri yoruyorum. İnanın ki anlatacak kimsem yok burda yazınca sizlerle paylaşmak bana iyi geliyor. Kız kardeşim yok, anneme anlatamıyorum.
Hakkınızı helal edin. Eğer rahatsız oluyorsanız yazmam.
Canım neden böyle düşünüyorsun negatif düşünme. Eşin de sen de de gerginsin. Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Kırıcı konuşmuş. Sen ona uyma. Sakın kalmaya çalış.
Niye rahatsız olalım kuzum.![]()
Konuyu tam bilemiyorum ama çocukların için bitirmen çok anlamlı geldi, çünkü kadınlar ne yazık ki çocuklar için evli kalayım deyip daha büyük zararlar veriyorlar. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşımBeni milletin içinde rencide eder şekilde konuşması oldu. Bana yamyam misin diyor
Ayrıca( aramız zaten kötü)
Sadece kendisini düşünüyor. Güçlü duracaksa ailesinin yanında güçlü dursaydi. Bunca millet hep birlik oldu. O hep bizi bırakıp eve gideyim derdindeydi.
Yanlış anlaşılmasın diye yazdım bunları.
Bunlar az bı kısım dahası var ama gerek yok.
Ki böyle felaket zamanında yanımda olmayan adam.![]()
Ben şimdiye kadar çocuklarım için sabrediyordum. Ama artık kafamı rahat bı şekilde toparlayıp karar vereceğim.Konuyu tam bilemiyorum ama çocukların için bitirmen çok anlamlı geldi, çünkü kadınlar ne yazık ki çocuklar için evli kalayım deyip daha büyük zararlar veriyorlar. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
KayseriNerdesin sen canim hangi ildesin?
Dört duvarın içini sen bilirsin canım. Sil baştan baslaniliyor hayata bak. Eğer öyle bir niyetin varsa herkes gibi sende sil baştan başla. Devlet ve toplum desteği de var. Yanlız kalmak ayaklarının üstünde durmaktan korkmazsinKusuruma bakmayın arkadaşlar derdimle sizleri yoruyorum. İnanın ki anlatacak kimsem yok burda yazınca sizlerle paylaşmak bana iyi geliyor. Kız kardeşim yok, anneme anlatamıyorum.
Canım eskiden günde 4-5 sayfa yazılırdı en azından şimdi baksana
Sağol canım benim.Kayseri
Dört duvarın içini sen bilirsin canım. Sil baştan baslaniliyor hayata bak. Eğer öyle bir niyetin varsa herkes gibi sende sil baştan başla. Devlet ve toplum desteği de var. Yanlız kalmak ayaklarının üstünde durmaktan korkmazsin
Canım eskiden günde 4-5 sayfa yazılırdı en azından şimdi baksana
Ne demek çok mu yazdım gülüm
Estağfurullah ne demek rahatsizlik sadece üzülüyoruz elden hiçbirsey gelmiyor kırılmakta çok haklısın duygularin zaten hassas şu an ama böyle travmatik döndmlerde kimse sağlikli düşünemiyor şu günler bi geçsin bi durulsun ortslik belki o da seni incittigi icin üzülür ,ya da gerçekten pdikolojisi iyi degil kimseye anlatsmiyor paylasamiyor senden çikariyor hincini eşinin de senin de şu an zamana ihtiyaciniz var .Ortslik sakinleşine oturup konuşursunuz.İnsallah çözersiniz sorunlariKusuruma bakmayın arkadaşlar derdimle sizleri yoruyorum. İnanın ki anlatacak kimsem yok burda yazınca sizlerle paylaşmak bana iyi geliyor. Kız kardeşim yok, anneme anlatamıyorum.
canım ne kusuru ya aşkolsun, anlat ki ruhun biraz ferahlasınKusuruma bakmayın arkadaşlar derdimle sizleri yoruyorum. İnanın ki anlatacak kimsem yok burda yazınca sizlerle paylaşmak bana iyi geliyor. Kız kardeşim yok, anneme anlatamıyorum.
kuzum eşinle daha önceki problemlerini bilmiyorum anlatırsan da seve seve dinleriz ama önümüzdeki 1-2 ay kendinizi toparlamaya çalışın sonrasında kesin adımlar atın böylesi daha sağlıklı olur sankiBen şimdiye kadar çocuklarım için sabrediyordum. Ama artık kafamı rahat bı şekilde toparlayıp karar vereceğim.
Amin Allah razı olsun canim
Bunun teselli yok zaten..Gerçekten çok zor bişey ablacım kime nasıl teselli verilir bunun tesellisi olur mu bilmiyorum. Ev de geri gelir ama ya yakınlarını kaybedenler![]()
İyi olmaya çalışıyorum canımHepimize dua ediyorum kötü günler bitsin çok güzel günlerimiz olsun diye
sen nasılsın kuzum
Allah rahmet eylesin sabırlar versin canımçok zor bir süreçten geçiyoruz içimiz yandı hepimizin
inşallah tez zamanda güzel günleri görmek nasip olur
Allah rahmet eylesin,mekânları cennet olsun . Amin
![]()
başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun![]()
Hamdolsun iyiyim
Terapilerim var, uzamazsa 1 martta çıkacağı
yok canım öyle düşünme. tabiki paylaşabilirsin insanca şeyler bunlar.Kusuruma bakmayın arkadaşlar derdimle sizleri yoruyorum. İnanın ki anlatacak kimsem yok burda yazınca sizlerle paylaşmak bana iyi geliyor. Kız kardeşim yok, anneme anlatamıyorum.