Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nerede depreme yakalandın hangi şehirdesin canım.
Ben bugün gidip çocuklarımı toplayıp getireceğim inşallah. Tabiki çocuklarım ağır basıyor ben onlar için yaşıyorum. Eşimle kavgaylada olsa zorla getireceğim.

O zaman çıkmasan daha iyi gibi canım
Çadırda ısınabiliyor musun komşular var mı sohbet edecek dertleşecek orda canım
Çadırda gündüz elektrik yok ama gunes çıkınca dışarda oturuyorum. Yoksa battaniyeye girip ısınmaya çalışıyoruz. Aksamlari elektrik var isiticin bı gözünü yakmamiza izin veriyorlar o sek il lde isiniyoruz çok şükür.
Komşular var sohbet ediyoruz.

o kayseride canım.

indirimlerde yakaladıkça güzel bir takım şeyler alıyordum. mutfak eşyası olur, başka birşey olur. ıvır zıvır vs. tabi fazla olduğundan paketli olarak dolaplarda duruyordu. dedim saçmalama çıkart ortaya. diğer fazlalıkları ayırdım. bunları koydum yerlerine. insanoğlu olarak gözümüz ne kadar açmış gerçekten. oysa Allah kullanmayı nasip etsin. alıp saklamak çok anlamsız. sonra kullanırım diyoruz. sonra var mı acaba düşünmüyoruz

Ah canım benim bu deprem hepimize çok şey öğretti, inşallah iki ay sonra unutmayız

Kayseri deyim canım. Bizde bir hasar yok ama oturulamaz raporu alan binalar oldu. Burada 6.1 şiddetinde hissedilmis.

11
9
3.5 yasinda
Canim gerçekten cok tehlikeli disarisi da soguk buz gibi coluk cocuk hasta diyorsun ama yinede cadir daha iyi geliyor bana bilenedim tsbi cocuklarin oradayken kendin de duramazsin.Cevre illere tasinan depremzedeler var ya da barinma sagliyorlar ailece gitme olaginiz var mi mesela Dedeman otel diger sehirlerdeki otellerini depremzedelere acmis

Rabbim yar ve yardımcınız olsunöyle zor kigünlerdir okuyorum yazacak kelime bulamıyorum
bu sene mezun olan öğrencilerimizden birini kaybetmişiz depremde

ulaşamadığımız 13 öğrenci daha var hala
Mekanı cennet olsun yavrumun diğer öğrencilere ulaştınız mi?
Biz burda yiyemez içemez hatamazken birebir bunları yaşadınız,kolay değilRabbim bir an önce atlatabilmenizi nasip etsin çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canim
Çok geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun,eviniz hasarliysa hiç risk almayın canım artcilar devam ediyor
Ah ne desem kiyukarı çıksan uyuyamayacaksin aşağı insen duramayacaksinkeşke doğru ya da yanlış ortak bir karar alabilmiş olsaydınız en azından içiniz rahat ederdi bı nebzeen son çocukları zorla da olsa indireceğim demiştin ne yaptınız dün gece?

Herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..

Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun canım, sizlere de sabırlar dilerim,
Allah hayrınızı da kabul etsin, zor olacak tabiki, inşallah üstesinden gelirsiniz

Basiniz sag olsun Allah rahmet eylesin
Allah sabir versin cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…