• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..

Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun. Kayıplarımız için baş sağlığı diliyorum. İnşallah bir daha yaşamayız. 🙏🙏🙏 Seni çok seviyorum ❤️

Herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..

Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..
Başınız sağolsun rabbim sabırlar versin canım 🥺😔

Jasminium84 Jasminium84 sizin durumlar nasıl haber var mı?

Lavinia_98 Lavinia_98 siz nasılsınız?

Bal0ncuk Bal0ncuk canım merak ediyorum iyi misiniz?

D u t D u t siz nasılsınız?

@Toprak_ Kokusu ne karar verdin canım?
Canım iyiyim demeye utanıyorum. Eve giremedik daha. Hala sallanıyor. Gaz yok . Rabbim kimseyi evsiz barksız koymasın. Sevdiklerinden ayrı koymasın. Açlıkla yoklukla sınamasın .
1 hafta okulda kaldık. Dün urfaya geldik kaynım var burda . Kv ler hep birlikte kalıyoruz.
Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı ve sabır diliyorum .

İdare ediyorum şükür,sağ ol, depremden Ülkece uzuntuluyuz,arada girip bakiniyorum. Sen nasilsin?
Nasıl olalım canım. Hayata devam etmeye çalışıyoruz. Bir daha yaşamamak için dua ediyoruz. Hala kabul edemedim.neden nasıl sorguluyorum. ,🥺

Canım iyiyim demeye utanıyorum. Eve giremedik daha. Hala sallanıyor. Gaz yok . Rabbim kimseyi evsiz barksız koymasın. Sevdiklerinden ayrı koymasın. Açlıkla yoklukla sınamasın .
1 hafta okulda kaldık. Dün urfaya geldik kaynım var burda . Kv ler hep birlikte kalıyoruz.
Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı ve sabır diliyorum .
Sana kocaman sarılıyorum. ❤️ Çok üzgünüm 🥺

Merhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.😥😥😥😥

Back