Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun. Kayıplarımız için baş sağlığı diliyorum. İnşallah bir daha yaşamayız. Seni çok seviyorum

Başınız sağolsun rabbim sabırlar versin canım

Canım iyiyim demeye utanıyorum. Eve giremedik daha. Hala sallanıyor. Gaz yok . Rabbim kimseyi evsiz barksız koymasın. Sevdiklerinden ayrı koymasın. Açlıkla yoklukla sınamasın .
1 hafta okulda kaldık. Dün urfaya geldik kaynım var burda . Kv ler hep birlikte kalıyoruz.
Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı ve sabır diliyorum .

İdare ediyorum şükür,sağ ol, depremden Ülkece uzuntuluyuz,arada girip bakiniyorum. Sen nasilsin?
Nasıl olalım canım. Hayata devam etmeye çalışıyoruz. Bir daha yaşamamak için dua ediyoruz. Hala kabul edemedim.neden nasıl sorguluyorum. ,

Sana kocaman sarılıyorum. Çok üzgünüm

Merhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…