- 5 Haziran 2021
- 4.727
- 20.519
- 258
Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun canimÜyeliğimi geri aldım teşekkür ederim kızlar bir depremzede olarak yazıyorum evim cok hasar gördü çok kötü bir gündü yağmur yağıyor du sabaha karşıydi neler yaşadığımızı bir Allah bilir şimdi evimizde kalmıyoruz zaten de izin vermiyor lar girmemize
Cocuklar nasilSağol
canım
Çok geçmiş olsunÜyeliğimi geri aldım teşekkür ederim kızlar bir depremzede olarak yazıyorum evim cok hasar gördü çok kötü bir gündü yağmur yağıyor du sabaha karşıydi neler yaşadığımızı bir Allah bilir şimdi evimizde kalmıyoruz zaten de izin vermiyor lar girmemize
tatlım sen de Gaziantepdeydin değil mi çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsunÜyeliğimi geri aldım teşekkür ederim kızlar bir depremzede olarak yazıyorum evim cok hasar gördü çok kötü bir gündü yağmur yağıyor du sabaha karşıydi neler yaşadığımızı bir Allah bilir şimdi evimizde kalmıyoruz zaten de izin vermiyor lar girmemize
Cok gecmiş olsun dut, Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun inşallahHayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız
Evet sağol canım Allah razı olsun dua edin lütfentatlım sen de Gaziantepdeydin değil mi çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun
Çok korktular ilk gün zaten çıplak ayakla montsuz dondularCocuklar nasil
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun prensesim.sagsiniz sağlıklısıniz. Gerisi çözülecek İnşallah.hepsi geçecek.Üyeliğimi geri aldım teşekkür ederim kızlar bir depremzede olarak yazıyorum evim cok hasar gördü çok kötü bir gündü yağmur yağıyor du sabaha karşıydi neler yaşadığımızı bir Allah bilir şimdi evimizde kalmıyoruz zaten de izin vermiyor lar girmemize
Cok zor bir durum canim ama piskolojik oslrk kaldirabilceksen evde olmayi ben girerdim herhalde ya cunku cocuklarm esim ordaysa onlarin yaninda olmak isterdim. Aslinda keske esim inat etmese enazindan artcilar biraz azalans kadar cadir da kalda keske.. ama herkez farkli düsüncede tabi Allah kolaylik versin canim cok zorSaleykum hayırlı akşamlar
Sizlere danışmak istedim. Eşim cocuklari getirmiyor çadıra. Ben eve çıksam mi acaba.
Ama her an deprem oluyor diye yerler altımdan kayıyor sanıyorum. Her eve çıktığımda yerler kayıyor sanki.
Artcilar devam ediyor ne yapsam bilemedim.
Psikolojik olarak kaldıramıyorum canım ondan çıkamıyorum uzun süre.Cok zor bir durum canim ama piskolojik oslrk kaldirabilceksen evde olmayi ben girerdim herhalde ya cunku cocuklarm esim ordaysa onlarin yaninda olmak isterdim. Aslinda keske esim inat etmese enazindan artcilar biraz azalans kadar cadir da kalda keske.. ama herkez farkli düsüncede tabi Allah kolaylik versin canim cok zor
Canım depremler kara parçası oturana kadar devam edermiş umarım büyük olmaz küçük artçı olurSaleykum hayırlı akşamlar
Sizlere danışmak istedim. Eşim cocuklari getirmiyor çadıra. Ben eve çıksam mi acaba.
Ama her an deprem oluyor diye yerler altımdan kayıyor sanıyorum. Her eve çıktığımda yerler kayıyor sanki.
Artcilar devam ediyor ne yapsam bilemedim.
Canım hoşgeldin Allah korumuş tatlım geçmiş olsun Rabbim korusun sizleriÜyeliğimi geri aldım teşekkür ederim kızlar bir depremzede olarak yazıyorum evim cok hasar gördü çok kötü bir gündü yağmur yağıyor du sabaha karşıydi neler yaşadığımızı bir Allah bilir şimdi evimizde kalmıyoruz zaten de izin vermiyor lar girmemize
Tekrardan deprem olmasından korkuyorum sürekli, deprem olacak diye söylentiler var. Sosyal medyadan deprem bilimcileri Elazığ, İstanbul depremleri kapıda diye tedirgin ediyor beniCanım depremler kara parçası oturana kadar devam edermiş umarım büyük olmaz küçük artçı olur
Artçılar hafifleyene kadar çadırda kalabilirsin cnm ama çok soğuksa şehir de değiştirmek istemiyosanız çıkabilirsin de cnm içindeki ses ne diyor hissin ne
Dışarda olursam da eve bişey olursa yardım ederim diye mi düşünüyorsun
Canım hoşgeldin Allah korumuş tatlım geçmiş olsun Rabbim korusun sizleri
O zaman çıkmasan daha iyi gibi canımTekrardan deprem olmasından korkuyorum sürekli, deprem olacak diye söylentiler var. Sosyal medyadan deprem bilimcileri Elazığ, İstanbul depremleri kapıda diye tedirgin ediyor beni
Yok canım eve bişey olursa nasıl yardım edebilirim ki. Ancak Rabbim yardım eder.
Dua ediyoruz canım Rabbim kabul etsin yeter kiEvet sağol canım Allah razı olsun dua edin lütfendurmuyor hep salaniyoruz
Ne yaptın kuzum.Evet elektrik var canım dogalgaz yok.
Siz olsaydınız ne yapardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?