Allah yar ve yardımcınız olsun canımCanım iyiyim demeye utanıyorum. Eve giremedik daha. Hala sallanıyor. Gaz yok . Rabbim kimseyi evsiz barksız koymasın. Sevdiklerinden ayrı koymasın. Açlıkla yoklukla sınamasın .
1 hafta okulda kaldık. Dün urfaya geldik kaynım var burda . Kv ler hep birlikte kalıyoruz.
Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı ve sabır diliyorum .
Iyi olmaya calisiyorum canim sayfaya arada bakip çıkıyorum sen nasilsinElifim sen nasılsın?
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canimMerhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.
❤ iyi ki varsınız. Sizin desteğinizle kendimizi daha iyi hissediyoruz.Sana kocaman sarılıyorum.Çok üzgünüm
Kayıplarıniz için Allah sabırlar versin canımHerkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..
Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..
Allah sabır versin canım, çok zor ya çok fazla kayıplar varMerhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.
Cümlemizin canım. Halime şükür çok daha kötü durumda olanlar var. Evi yıkılanlar var.sevdiklerini kaybedenler var . Rabbim hepsinin yardımcısı olsunAllah yar ve yardımcınız olsun canım
Çok daha iyiyim, terapiler iyi geldi, hafta sonu eve çıktım.Sen nasılsın beybim?
Başınız sağ olsun canım, mekanları cennet olsunMerhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.
Amin canimMerhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.
Çok sevindim. Daha güzel gelişmeler olur inşallahÇok daha iyiyim, terapiler iyi geldi, hafta sonu eve çıktım.
Daha rahat yürüsem de tek başına yeterli deyil, ayakta uzun kalamıyorum, oturunca kalkarken zorlanıyorum, bugünüme ne kadar şükretsem az.
Senin canın sıkkındı, düzelmiştir inşallah
❤ iyi ki varsınız. Sizin desteğinizle kendimizi daha iyi hissediyoruz.
Amin canım amin ❤insallah hep güzel sağlıklı mutlu olalım. Allah yakınlarını kaybedenlerile sabır versin. Ölenlere rahmet etsin. İnşallah geçsin bir daha olmasın.
başın saolsun canım. çok üzgünümHerkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..
Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..
amin canım benim iyi olCanım iyiyim demeye utanıyorum. Eve giremedik daha. Hala sallanıyor. Gaz yok . Rabbim kimseyi evsiz barksız koymasın. Sevdiklerinden ayrı koymasın. Açlıkla yoklukla sınamasın .
1 hafta okulda kaldık. Dün urfaya geldik kaynım var burda . Kv ler hep birlikte kalıyoruz.
Allah rahmet eylesin canımMerhaba kızlar Ülkece hepimize çok geçmiş olsun kayıpları olanlara Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin Allah depremzede vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bizde arkadaşımızın eşini ve kızını kaybettik geçen hafta onların cenazesine gittik çok kötü bir durum ne desek boş ve kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah bir daha böyle günler yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye.
Daha iyi olmana sevindim gezegenimÇok daha iyiyim, terapiler iyi geldi, hafta sonu eve çıktım.
Daha rahat yürüsem de tek başına yeterli deyil, ayakta uzun kalamıyorum, oturunca kalkarken zorlanıyorum, bugünüme ne kadar şükretsem az.
Senin canın sıkkındı, düzelmiştir inşallah
evet twitter da gördüm de detayını okumadım.Bi uzaylimiz eksiktiKanada da ne oldugu anlasilamsyan silindir şeklinde bir cisim dusuruldu 2 gün önce ilk defa bir devlet baskani mesaj atti bu konuyla ilgili analiz ediyoruz be oldugunu anlamaya calisiyoruz .Bir tanede Amerikada dusuruldu hemen 1 gun sonra o da sekizgen şeklinde.Bitmeyen afetler ,yanginlar , depremler bu garip nesne de dunya ile ilgili degilse gerçekten Kiyamet geldi demektir
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim bir daha bu acıyı ülkemize yaşatmasın, Allah herkese sabır versinCanım iyiyim demeye utanıyorum. Eve giremedik daha. Hala sallanıyor. Gaz yok . Rabbim kimseyi evsiz barksız koymasın. Sevdiklerinden ayrı koymasın. Açlıkla yoklukla sınamasın .
Amin canımÇok geçmiş olsun canım benim Rabbim bir daha bu acıyı ülkemize yaşatmasın, Allah herkese sabır versin
Nasılsıniz canım çocuklar nasılAmin canım
Hala korkuyo çocuklar canım. En ufak seste kıpırtıda ağlamaya başlıyolar.Nasılsıniz canım çocuklar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?