Evett evett lavabo çok başka etki ediyor bende öyle donumu çıkarana kadarr yapıyorum saçımın tel tokasına kadar daha ne edeyimBen varya afedersin atlet kilt tartliyorum tartinin yeride sabit hic degistrmiyorum ama tabi lavaboya cikmak bile etkiler.
Suyum çıkana kadar leslieye devam bugünGünaydın Kızlar,
Hareketli, bereketli bir gün olsun
Ben de bir saatten fazla yürüyüş yaptım. Ohhh yansın yağlarımızSuyum çıkana kadar leslieye devam bugündün edemedim bi tuhaf oldum
Aaaa süpersinn yaaaa süperrBen de bir saatten fazla yürüyüş yaptım. Ohhh yansın yağlarımız
bravoooooooBen de bir saatten fazla yürüyüş yaptım. Ohhh yansın yağlarımız
Parça parca mi yapıyorsun 15 er dk canımSuyum çıkana kadar leslieye devam bugündün edemedim bi tuhaf oldum
Yaa harikasınBen de bir saatten fazla yürüyüş yaptım. Ohhh yansın yağlarımız
ayyy ben dün bir eliptik yaptım abowwwwwe abowww abowwww su oldum suSuyum çıkana kadar leslieye devam bugündün edemedim bi tuhaf oldum
Ya bu eliptik herkes yapıyo baya bi meşhur oldu benim sitede spor salonu bile var ama inemiyorumayyy ben dün bir eliptik yaptım abowwwwwe abowww abowwww su oldum su
Heee guzzzz 15 dk si bitiyor tekrar geriye aliyorum 3 sefer 45 dk tamamlamış oluyoreeeParça parca mi yapıyorsun 15 er dk canım
Yaa harikasın
Yok yok ara vererek mi mesela şimdi 15 dk sonra öğlen 15 dk gibi dediydimHeee guzzzz 15 dk si bitiyor tekrar geriye aliyorum 3 sefer 45 dk tamamlamış oluyoreee
Hee yokyokk peşpeşe dinlenmeden yaptımm suyum iyice çıkıyo 5 dk durup hemen soguk duşYok yok ara vererek mi mesela şimdi 15 dk sonra öğlen 15 dk gibi dediydim
Nohut ve mercimek ekmeği yapabilrsin tarif çıkarsa atarım ama instaya yazsan direk çıkıyor tariflee@gezegenfeza abla ya pirince alternatif ne yiyebilirim , sen bildigin alternatif vardir belki yada ekmek olarak.
Akşam çayda problem yok yaş pasta problemSalı
Sabah
Yumurta
Domates
Cay
Zeytin
Poğaça
Öğlen
Sütle karistirilmis granola
Akşam
Köz patlican biber salatasi
Aksam çayı içmesek olmuyor ya
Yarim dilim pasta yedim
Su 1.5 lt
30 dk spor yaptim ama hareketleri dogaçlama
Hopladim zipladim gobek icin hareketler yaptim annemgilin ev musayit bacaklarimi gobegime kaldira kaldira kostum
Oglen arasindada 40 dk yuruyus yaptim
Boncuk2307 Ellssa Cicekbocekkaktus
Benim %39 çıktı ve zaten tartım da öyle diyor. Diyetisyenlerin kullandığı tanita nin ev versiyonu . Yağ oranı doğruProfesyonel Günlük Kalori İhtiyacı (TDEE) Hesaplayıcı | Ağırsağlam şimdi bu sayfadan çıkan yağ oranınla diğer bilgileri doldur da alman gereken kaloriyi makroları görelim bebişim
benim de senden aşağı kalır yanım yok %33 çıktı yağ oranı :d
HarikaaaHee yokyokk peşpeşe dinlenmeden yaptımm suyum iyice çıkıyo 5 dk durup hemen soguk duş
Benim 43.7Benim %39 çıktı ve zaten tartım da öyle diyor. Diyetisyenlerin kullandığı tanita nin ev versiyonu . Yağ oranı doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?