• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Üyeliğimi geri aldım teşekkür ederim kızlar bir depremzede olarak yazıyorum evim cok hasar gördü çok kötü bir gündü yağmur yağıyor du sabaha karşıydi neler yaşadığımızı bir Allah bilir şimdi evimizde kalmıyoruz zaten de izin vermiyor lar girmemize 😭
Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun canim 🤲🤲

Üyeliğimi geri aldım teşekkür ederim kızlar bir depremzede olarak yazıyorum evim cok hasar gördü çok kötü bir gündü yağmur yağıyor du sabaha karşıydi neler yaşadığımızı bir Allah bilir şimdi evimizde kalmıyoruz zaten de izin vermiyor lar girmemize 😭
Çok geçmiş olsun

tatlım sen de Gaziantepdeydin değil mi çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻

Hayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız 🤲🏻
Cok gecmiş olsun dut, Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun inşallah 😔Hepsi gececek, yarınlar cok güzel olacak, yeter ki biraz sabır, hep yasadık, gecti, düzenler yeniden kuruldu, gececek ♥️

Çok geçmiş olsun prensesim.sagsiniz sağlıklısıniz. Gerisi çözülecek İnşallah.hepsi geçecek. 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Saleykum hayırlı akşamlar

Sizlere danışmak istedim. Eşim cocuklari getirmiyor çadıra. Ben eve çıksam mi acaba.
Ama her an deprem oluyor diye yerler altımdan kayıyor sanıyorum. Her eve çıktığımda yerler kayıyor sanki.
Artcilar devam ediyor ne yapsam bilemedim.
Cok zor bir durum canim ama piskolojik oslrk kaldirabilceksen evde olmayi ben girerdim herhalde ya cunku cocuklarm esim ordaysa onlarin yaninda olmak isterdim. Aslinda keske esim inat etmese enazindan artcilar biraz azalans kadar cadir da kalda keske.. ama herkez farkli düsüncede tabi Allah kolaylik versin canim cok zor 😓

Cok zor bir durum canim ama piskolojik oslrk kaldirabilceksen evde olmayi ben girerdim herhalde ya cunku cocuklarm esim ordaysa onlarin yaninda olmak isterdim. Aslinda keske esim inat etmese enazindan artcilar biraz azalans kadar cadir da kalda keske.. ama herkez farkli düsüncede tabi Allah kolaylik versin canim cok zor 😓
Psikolojik olarak kaldıramıyorum canım ondan çıkamıyorum uzun süre.
Eşim çok inat herkes birlik içinde benimki kendini düşünüyor hep.

Saleykum hayırlı akşamlar

Sizlere danışmak istedim. Eşim cocuklari getirmiyor çadıra. Ben eve çıksam mi acaba.
Ama her an deprem oluyor diye yerler altımdan kayıyor sanıyorum. Her eve çıktığımda yerler kayıyor sanki.
Artcilar devam ediyor ne yapsam bilemedim.
Canım depremler kara parçası oturana kadar devam edermiş umarım büyük olmaz küçük artçı olur
Artçılar hafifleyene kadar çadırda kalabilirsin cnm ama çok soğuksa şehir de değiştirmek istemiyosanız çıkabilirsin de cnm içindeki ses ne diyor hissin ne
Dışarda olursam da eve bişey olursa yardım ederim diye mi düşünüyorsun

Canım hoşgeldin Allah korumuş tatlım geçmiş olsun Rabbim korusun sizleri 🙏

Canım depremler kara parçası oturana kadar devam edermiş umarım büyük olmaz küçük artçı olur
Artçılar hafifleyene kadar çadırda kalabilirsin cnm ama çok soğuksa şehir de değiştirmek istemiyosanız çıkabilirsin de cnm içindeki ses ne diyor hissin ne
Dışarda olursam da eve bişey olursa yardım ederim diye mi düşünüyorsun

Canım hoşgeldin Allah korumuş tatlım geçmiş olsun Rabbim korusun sizleri 🙏
Tekrardan deprem olmasından korkuyorum sürekli, deprem olacak diye söylentiler var. Sosyal medyadan deprem bilimcileri Elazığ, İstanbul depremleri kapıda diye tedirgin ediyor beni
Yok canım eve bişey olursa nasıl yardım edebilirim ki. Ancak Rabbim yardım eder.

Tekrardan deprem olmasından korkuyorum sürekli, deprem olacak diye söylentiler var. Sosyal medyadan deprem bilimcileri Elazığ, İstanbul depremleri kapıda diye tedirgin ediyor beni
Yok canım eve bişey olursa nasıl yardım edebilirim ki. Ancak Rabbim yardım eder.
O zaman çıkmasan daha iyi gibi canım
Çadırda ısınabiliyor musun komşular var mı sohbet edecek dertleşecek orda canım

Evet elektrik var canım dogalgaz yok.
Siz olsaydınız ne yapardiniz
Ne yaptın kuzum.
Ben ilk deprem günü çıkamadım dışarıya yavrularimi bağrıma bastım oturdum. Küçüğüm rahatsız zaten. Kış günü nasıl tutayım dışarda dedim.
Evin ne kadar sağlam olduğunun önemi yok ikinci depremde hasta evindeydim. Onlarla bekledim onları sakinlestirdim.
Teraziye koy bakalim ne taraf ağır basıyor

Back