- 31 Temmuz 2020
- 20.353
- 60.234
- 548
Kuzum kaos yaratmak isteyen hep çoktu zaten şimdi aç kurt gibi daha da çoğaldılar...modum o kadar düşük ki ne yazacağımı bilemiyorum. ama herkesi merak ediyorum
kızlar youtube da murat akan diye bir gazeteci var. onun videolarını mutlaka izleyin. takibe alın.
İnşallah koşacaksin canımÇok şükür iyiyim
Dün rehabilitasyona geldim, kendi başıma biraz yürüyebiliyorum, her an dizim bükülüyor o yüzden yinede destekle yürüyorum.
Odanın içinde desteksiz ve yavaş yürüyorum, henüz yeni yürümeye başlayan bebek gibi adımlarım biraz ayarsız
Arkada bana ihtiyacı olanlar için çabalıyorum kuzum yoksa inan hiç kendim aklıma gelmiyor.Canım bozam
Çok geçmiş olsun ablacım
Oyy çok sevindim ablacım benim yapıtır pıtır yürü inşallah yaza kadar
Ayyy ne iyi güzel insansın bee
Rabbim seni senin gibi güzellerle karşılaştırsın
İnşallah sağlam raporu verilir canım
Allahım şifalar versin canım
Canım kocaman sarılmak isterdim sana. O kadar iyi anlıyorum ki seni. 99 depreminden sonra başımın üstünde bir çatı olması fikrini çok zor kabullendimPsikoloji diye bişey kalmadı bende
Bu felaketler yetmiyormuş gibi eşimle anlaşamıyoruz. Çocuklari eve götürdü iki gün önce yine çıkardı uyuttu. Bu gecede eve cikardi. Soğuktan donacagima Evde sıcak yatağımda ölurum diyor. Başıma ağrılar girdi. Zaten mide sorunum var. Hayatı bana zorlaştırıyor.
Ben de aynıyım canım. Ne diyeceğimizi, ne hissedeceğimizi bile şaşırdıkHayırlı sabahlar müjdeli haberler olan bir gün olsun.
Kapı komşumuzla bile merhaba demedigimiz bir donemdeyken hiç bilmediğimiz insanlara kucak açtık.
Kurtulanlara hem ruhsal hem bedensel şifa versin rabbim. Vefat edenleri merhametiyle muamele etsin.
Dünden beri acayip deprem korkusu yaşıyorum. Sanki ben depremzedeyim. Orada olanlara yardım etsin rabbim
Kusura bakmayın. Konuşmak isteğim var ama doğru kelimeler neler bilemiyorum. Aynı anda birden fazla duygu yaşıyorum
Sağol canımCanım kocaman sarılmak isterdim sana. O kadar iyi anlıyorum ki seni. 99 depreminden sonra başımın üstünde bir çatı olması fikrini çok zor kabullendimrabbim gönül ferahlığı versin. Ya kabıd ya basıd isimlerini oku. Ferahlarsın allahın izniyle. Beni çok ferahlatırdı o dönemde. “Allah, daraltır ve genişletir ve siz O’na döndürüleceksiniz.”( Bakara Sûresi, 2/245). Bu ayette içime su serper hep. Dualarımız sizinle.
Ben de aynıyım canım. Ne diyeceğimizi, ne hissedeceğimizi bile şaşırdıkRabbim dayanma gücü versin.
Yaaa ablamm bende diyorum antalyadaydı evi niye soran oluyo dediydim şükur iyisinİyiyim canım. Sömestr tatilinde Antalya'dan Aksaray'a gittik. Eşimle niyetimiz oraya kadar gelmişken Antep' e de ugramakti. Arabanın kış lastiği yok ya kar olursa diye vazgeçtik. Garip bir his güzel annem. Milletimize geçmiş olsun.
Hayırlı sabahlar müjdeli haberler olan bir gün olsun.
Kapı komşumuzla bile merhaba demedigimiz bir donemdeyken hiç bilmediğimiz insanlara kucak açtık.
Kurtulanlara hem ruhsal hem bedensel şifa versin rabbim. Vefat edenleri merhametiyle muamele etsin.
Dünden beri acayip deprem korkusu yaşıyorum. Sanki ben depremzedeyim. Orada olanlara yardım etsin rabbim
Kusura bakmayın. Konuşmak isteğim var ama doğru kelimeler neler bilemiyorum. Aynı anda birden fazla duygu yaşıyorum
Allah razı olsun canım benimArkada bana ihtiyacı olanlar için çabalıyorum kuzum yoksa inan hiç kendim aklıma gelmiyor.
Anca dua edebiliyorum, maddi yardımda bulunuyoruz o kadar, vicdanımıza yetmiyor, Sivas’ta bir dairemiz var bir aileyi ağırlayacağız nasip olursa. Oradakiler bağlantı kuruyorlar.
elimizden bu kadarı geliyor ve hala üstümüzde büyük ağırlık var, çok üzgünüm çok
Canım seni tanıyor ve daha önce sizinki kadar olmasa da depremi yaşamış biri olarak biliyorum o psikolojiyi çok samimiyim kışın salonumu hiç kullanmıyorum toplayın çocukları gelin başım gözüm üstüne gerçektenPsikoloji diye bişey kalmadı bende
Bu felaketler yetmiyormuş gibi eşimle anlaşamıyoruz. Çocuklari eve götürdü iki gün önce yine çıkardı uyuttu. Bu gecede eve cikardi. Soğuktan donacagima Evde sıcak yatağımda ölurum diyor. Başıma ağrılar girdi. Zaten mide sorunum var. Hayatı bana zorlaştırıyor.
Allah razı olsun canım benim.Canım seni tanıyor ve daha önce sizinki kadar olmasa da depremi yaşamış biri olarak biliyorum o psikolojiyi çok samimiyim kışın salonumu hiç kullanmıyorum toplayın çocukları gelin başım gözüm üstüne gerçekten
öyle tabi kuzum da çok gerginimKuzum kaos yaratmak isteyen hep çoktu zaten şimdi aç kurt gibi daha da çoğaldılar...
Bizim kaosa değil çalışmaya sağlam olmaya pozitif düşünmeye ihtiyacımız var canım
Zihin gücümüzü kaybetmeyelim ki ülkeye faydamız olsun
valla canım bilemedim. binanız sağlam mı, artçıların şiddeti çok önemli vs vs. o da dışarıda perişanlık yaşamasınlar diye eve çıkarmıştır ama Rabbim korusun.Saleykum hayırlı akşamlar
Sizlere danışmak istedim. Eşim cocuklari getirmiyor çadıra. Ben eve çıksam mi acaba.
Ama her an deprem oluyor diye yerler altımdan kayıyor sanıyorum. Her eve çıktığımda yerler kayıyor sanki.
Artcilar devam ediyor ne yapsam bilemedim.
Binada çok önemli çatlaklar yok. Duvardan çatlaklar var. Tekrardan deprem olmasından korkuyorum. Çocuklarım da gelmiyorlar yanıma aklım hep onlarda.valla canım bilemedim. binanız sağlam mı, artçıların şiddeti çok önemli vs vs. o da dışarıda perişanlık yaşamasınlar diye eve çıkarmıştır ama Rabbim korusun.
bir travma yaşadınız ki hala yaşıyorsunuz. yerin ayağının altından kayması hissi normal. binaya güveniyorsan belki. bilemedim şimdi
kaç yaşındalar?Binada çok önemli çatlaklar yok. Duvardan çatlaklar var. Tekrardan deprem olmasından korkuyorum. Çocuklarım da gelmiyorlar yanıma aklım hep onlarda.
Allah bağışlasın evde elektrik var mı canjm nasıl ısınıyor ev? Çıkıp çıkmaman konusunda bir şey söylemek çok zor canım11
9
3.5 yasinda
Evet elektrik var canım dogalgaz yok.Allah bağışlasın evde elektrik var mı canjm nasıl ısınıyor ev? Çıkıp çıkmaman konusunda bir şey söylemek çok zor canım
Benim çocuğum yok ama kuşlarım kedilerim evde olacaksa bende evde olurdum sanırım. Ama bir olayı yaşamayan insanların yorumunun ne kadar doğru olduğu tartışılır canım. Senin yerinde olmadan bilemem. Geçmişte Ben de deprem yaşamıştım. O dönem ailemle dışarıda kalmıştık. Sallantı da devam ediyordu. Çok büyük korku vardı. Kimse evde kalalım dememişti ortak karar vermiştik o yüzden bilemiyorum tatlım.Evet elektrik var canım dogalgaz yok.
Siz olsaydınız ne yapardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?