• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

modum o kadar düşük ki ne yazacağımı bilemiyorum. ama herkesi merak ediyorum 😔

kızlar youtube da murat akan diye bir gazeteci var. onun videolarını mutlaka izleyin. takibe alın.

Kuzum kaos yaratmak isteyen hep çoktu zaten şimdi aç kurt gibi daha da çoğaldılar...
Bizim kaosa değil çalışmaya sağlam olmaya pozitif düşünmeye ihtiyacımız var canım
Zihin gücümüzü kaybetmeyelim ki ülkeye faydamız olsun :KK5:

Çok şükür iyiyim
Dün rehabilitasyona geldim, kendi başıma biraz yürüyebiliyorum, her an dizim bükülüyor o yüzden yinede destekle yürüyorum.
Odanın içinde desteksiz ve yavaş yürüyorum, henüz yeni yürümeye başlayan bebek gibi adımlarım biraz ayarsız
İnşallah koşacaksin canım 🙏

Hayırlı sabahlar müjdeli haberler olan bir gün olsun.
Kapı komşumuzla bile merhaba demedigimiz bir donemdeyken hiç bilmediğimiz insanlara kucak açtık.
Kurtulanlara hem ruhsal hem bedensel şifa versin rabbim. Vefat edenleri merhametiyle muamele etsin.
Dünden beri acayip deprem korkusu yaşıyorum. Sanki ben depremzedeyim. Orada olanlara yardım etsin rabbim 😔
Kusura bakmayın. Konuşmak isteğim var ama doğru kelimeler neler bilemiyorum. Aynı anda birden fazla duygu yaşıyorum 😭😩

Canım bozam 💟

Çok geçmiş olsun ablacım 🙏

Oyy çok sevindim ablacım benim ya :KK60:pıtır pıtır yürü inşallah yaza kadar

Ayyy ne iyi güzel insansın bee :KK61:
Rabbim seni senin gibi güzellerle karşılaştırsın :dua:

İnşallah sağlam raporu verilir canım 🙏

Allahım şifalar versin canım 🙏
Arkada bana ihtiyacı olanlar için çabalıyorum kuzum yoksa inan hiç kendim aklıma gelmiyor.
Anca dua edebiliyorum, maddi yardımda bulunuyoruz o kadar, vicdanımıza yetmiyor, Sivas’ta bir dairemiz var bir aileyi ağırlayacağız nasip olursa. Oradakiler bağlantı kuruyorlar.
elimizden bu kadarı geliyor ve hala üstümüzde büyük ağırlık var, çok üzgünüm çok 😔

Psikoloji diye bişey kalmadı bende 😢
Bu felaketler yetmiyormuş gibi eşimle anlaşamıyoruz. Çocuklari eve götürdü iki gün önce yine çıkardı uyuttu. Bu gecede eve cikardi. Soğuktan donacagima Evde sıcak yatağımda ölurum diyor. Başıma ağrılar girdi. Zaten mide sorunum var. Hayatı bana zorlaştırıyor.
Canım kocaman sarılmak isterdim sana. O kadar iyi anlıyorum ki seni. 99 depreminden sonra başımın üstünde bir çatı olması fikrini çok zor kabullendim :( rabbim gönül ferahlığı versin. Ya kabıd ya basıd isimlerini oku. Ferahlarsın allahın izniyle. Beni çok ferahlatırdı o dönemde. “Allah, daraltır ve genişletir ve siz O’na döndürüleceksiniz.”( Bakara Sûresi, 2/245). Bu ayette içime su serper hep. Dualarımız sizinle. :KK200:
Kapı komşumuzla bile merhaba demedigimiz bir donemdeyken hiç bilmediğimiz insanlara kucak açtık.
Kurtulanlara hem ruhsal hem bedensel şifa versin rabbim. Vefat edenleri merhametiyle muamele etsin.
Dünden beri acayip deprem korkusu yaşıyorum. Sanki ben depremzedeyim. Orada olanlara yardım etsin rabbim 😔
Kusura bakmayın. Konuşmak isteğim var ama doğru kelimeler neler bilemiyorum. Aynı anda birden fazla duygu yaşıyorum 😭😩
Ben de aynıyım canım. Ne diyeceğimizi, ne hissedeceğimizi bile şaşırdık :KK43: Rabbim dayanma gücü versin.

Son düzenleme:
Canım kocaman sarılmak isterdim sana. O kadar iyi anlıyorum ki seni. 99 depreminden sonra başımın üstünde bir çatı olması fikrini çok zor kabullendim :KK43: rabbim gönül ferahlığı versin. Ya kabıd ya basıd isimlerini oku. Ferahlarsın allahın izniyle. Beni çok ferahlatırdı o dönemde. “Allah, daraltır ve genişletir ve siz O’na döndürüleceksiniz.”( Bakara Sûresi, 2/245). Bu ayette içime su serper hep. Dualarımız sizinle. :KK200:

Ben de aynıyım canım. Ne diyeceğimizi, ne hissedeceğimizi bile şaşırdık :KK43: Rabbim dayanma gücü versin.
Sağol canım 😢
muhakkak O na dondurulecegiz.

İyiyim canım ❤️. Sömestr tatilinde Antalya'dan Aksaray'a gittik. Eşimle niyetimiz oraya kadar gelmişken Antep' e de ugramakti. Arabanın kış lastiği yok ya kar olursa diye vazgeçtik. Garip bir his güzel annem. Milletimize geçmiş olsun.
Yaaa ablamm bende diyorum antalyadaydı evi niye soran oluyo dediydim şükur iyisin

😢
😢😢

Arkada bana ihtiyacı olanlar için çabalıyorum kuzum yoksa inan hiç kendim aklıma gelmiyor.
Anca dua edebiliyorum, maddi yardımda bulunuyoruz o kadar, vicdanımıza yetmiyor, Sivas’ta bir dairemiz var bir aileyi ağırlayacağız nasip olursa. Oradakiler bağlantı kuruyorlar.
elimizden bu kadarı geliyor ve hala üstümüzde büyük ağırlık var, çok üzgünüm çok 😔
Allah razı olsun canım benim

Psikoloji diye bişey kalmadı bende 😢
Bu felaketler yetmiyormuş gibi eşimle anlaşamıyoruz. Çocuklari eve götürdü iki gün önce yine çıkardı uyuttu. Bu gecede eve cikardi. Soğuktan donacagima Evde sıcak yatağımda ölurum diyor. Başıma ağrılar girdi. Zaten mide sorunum var. Hayatı bana zorlaştırıyor.
Canım seni tanıyor ve daha önce sizinki kadar olmasa da depremi yaşamış biri olarak biliyorum o psikolojiyi çok samimiyim kışın salonumu hiç kullanmıyorum toplayın çocukları gelin başım gözüm üstüne gerçekten

Canım seni tanıyor ve daha önce sizinki kadar olmasa da depremi yaşamış biri olarak biliyorum o psikolojiyi çok samimiyim kışın salonumu hiç kullanmıyorum toplayın çocukları gelin başım gözüm üstüne gerçekten
Allah razı olsun canım benim.
Rabbim hanenize huzur bereket versin. Böyle felaketler yaşatmasın inşallah.
Bütün ailem burada biyere gidemeyiz çıksam aklım onlarda kalır. İnşallah geçecek bunlar😢

Kuzum kaos yaratmak isteyen hep çoktu zaten şimdi aç kurt gibi daha da çoğaldılar...
Bizim kaosa değil çalışmaya sağlam olmaya pozitif düşünmeye ihtiyacımız var canım
Zihin gücümüzü kaybetmeyelim ki ülkeye faydamız olsun :KK5:
öyle tabi kuzum da çok gerginim

Saleykum hayırlı akşamlar

Sizlere danışmak istedim. Eşim cocuklari getirmiyor çadıra. Ben eve çıksam mi acaba.
Ama her an deprem oluyor diye yerler altımdan kayıyor sanıyorum. Her eve çıktığımda yerler kayıyor sanki.
Artcilar devam ediyor ne yapsam bilemedim.
valla canım bilemedim. binanız sağlam mı, artçıların şiddeti çok önemli vs vs. o da dışarıda perişanlık yaşamasınlar diye eve çıkarmıştır ama Rabbim korusun.
bir travma yaşadınız ki hala yaşıyorsunuz. yerin ayağının altından kayması hissi normal. binaya güveniyorsan belki. bilemedim şimdi

valla canım bilemedim. binanız sağlam mı, artçıların şiddeti çok önemli vs vs. o da dışarıda perişanlık yaşamasınlar diye eve çıkarmıştır ama Rabbim korusun.
bir travma yaşadınız ki hala yaşıyorsunuz. yerin ayağının altından kayması hissi normal. binaya güveniyorsan belki. bilemedim şimdi
Binada çok önemli çatlaklar yok. Duvardan çatlaklar var. Tekrardan deprem olmasından korkuyorum. Çocuklarım da gelmiyorlar yanıma aklım hep onlarda.

Evet elektrik var canım dogalgaz yok.
Siz olsaydınız ne yapardiniz
Benim çocuğum yok ama kuşlarım kedilerim evde olacaksa bende evde olurdum sanırım. Ama bir olayı yaşamayan insanların yorumunun ne kadar doğru olduğu tartışılır canım. Senin yerinde olmadan bilemem. Geçmişte Ben de deprem yaşamıştım. O dönem ailemle dışarıda kalmıştık. Sallantı da devam ediyordu. Çok büyük korku vardı. Kimse evde kalalım dememişti ortak karar vermiştik o yüzden bilemiyorum tatlım.

Back