• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne yaptın kuzum.
Ben ilk deprem günü çıkamadım dışarıya yavrularimi bağrıma bastım oturdum. Küçüğüm rahatsız zaten. Kış günü nasıl tutayım dışarda dedim.
Evin ne kadar sağlam olduğunun önemi yok ikinci depremde hasta evindeydim. Onlarla bekledim onları sakinlestirdim.
Teraziye koy bakalim ne taraf ağır basıyor
Nerede depreme yakalandın hangi şehirdesin canım.
Ben bugün gidip çocuklarımı toplayıp getireceğim inşallah. Tabiki çocuklarım ağır basıyor ben onlar için yaşıyorum. Eşimle kavgaylada olsa zorla getireceğim.

O zaman çıkmasan daha iyi gibi canım
Çadırda ısınabiliyor musun komşular var mı sohbet edecek dertleşecek orda canım
Çadırda gündüz elektrik yok ama gunes çıkınca dışarda oturuyorum. Yoksa battaniyeye girip ısınmaya çalışıyoruz. Aksamlari elektrik var isiticin bı gözünü yakmamiza izin veriyorlar o sek il lde isiniyoruz çok şükür.
Komşular var sohbet ediyoruz.

Ben bugün gidip çocuklarımı toplayıp getireceğim inşallah. Tabiki çocuklarım ağır basıyor ben onlar için yaşıyorum. Eşimle kavgaylada olsa zorla getireceğim.
o kayseride canım.

indirimlerde yakaladıkça güzel bir takım şeyler alıyordum. mutfak eşyası olur, başka birşey olur. ıvır zıvır vs. tabi fazla olduğundan paketli olarak dolaplarda duruyordu. dedim saçmalama çıkart ortaya. diğer fazlalıkları ayırdım. bunları koydum yerlerine. insanoğlu olarak gözümüz ne kadar açmış gerçekten. oysa Allah kullanmayı nasip etsin. alıp saklamak çok anlamsız. sonra kullanırım diyoruz. sonra var mı acaba düşünmüyoruz 😔

indirimlerde yakaladıkça güzel bir takım şeyler alıyordum. mutfak eşyası olur, başka birşey olur. ıvır zıvır vs. tabi fazla olduğundan paketli olarak dolaplarda duruyordu. dedim saçmalama çıkart ortaya. diğer fazlalıkları ayırdım. bunları koydum yerlerine. insanoğlu olarak gözümüz ne kadar açmış gerçekten. oysa Allah kullanmayı nasip etsin. alıp saklamak çok anlamsız. sonra kullanırım diyoruz. sonra var mı acaba düşünmüyoruz 😔
Ah canım benim bu deprem hepimize çok şey öğretti, inşallah iki ay sonra unutmayız

Kayseri deyim canım. Bizde bir hasar yok ama oturulamaz raporu alan binalar oldu. Burada 6.1 şiddetinde hissedilmis.

11
9
3.5 yasinda
Canim gerçekten cok tehlikeli disarisi da soguk buz gibi coluk cocuk hasta diyorsun ama yinede cadir daha iyi geliyor bana bilenedim tsbi cocuklarin oradayken kendin de duramazsin.Cevre illere tasinan depremzedeler var ya da barinma sagliyorlar ailece gitme olaginiz var mi mesela Dedeman otel diger sehirlerdeki otellerini depremzedelere acmis

T toprak kokusu arada boyle paylaşimlar goruyorum Antepten çikmayi dusunurseniz bulduklarimi buraya atayim

Screenshot_20230212_124007_Instagram.jpg

Arkadaşlar ben eşim çocuklarm çok şükür hayattatız hem çalışıyorum hem çocuklarıma bakıyorum eşim zabıta onu hiç göremedik bile nerdeyse oda çalışıyor, dua edin nolur çok kötü buralar kar soğuk evimize giremiyoruz bu arada bilmeyenler için maraş Elbistandayız biz nolur çok dua edin
Rabbim yar ve yardımcınız olsun🤲öyle zor ki😔günlerdir okuyorum yazacak kelime bulamıyorum😔
bu sene mezun olan öğrencilerimizden birini kaybetmişiz depremde :KK43:

ulaşamadığımız 13 öğrenci daha var hala
Mekanı cennet olsun yavrumun😔🤲 diğer öğrencilere ulaştınız mi?
Kızlar ankaradayım,araçla gelirken yaz lastiği ile kar tipi fırtınaya yakalandık, kaç kez yolda kaydık, Allahım korudu, şükürler olsun sağ Salim gelebildik . Hastaneye yatışım yapıldı hemen, Allah razı olsun devletimizden milletimizden. Seferber oldular bizim için . A san z ye her şeyi düşünüyorlar sağ olsunlar.
Beni sorarsanız psikolojim alt üst. Gözümü her kapattığımda sallanarak uyanmamız, mutfak masasının altındaki halimiz, karşı binanın kağıt gibi yıkılışı ve bizim komşularımızın altında olduğu enkazın üstünden çıplak ayaklarla zar zor ana yola çıkışımız canlanıyor gözümde. Uyuyayım diyorum, rüyamda depremler oluyor. Sıçrayarak uyanıyorum, hemşireye deprem oldu mu diye soruyorum . Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin, böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🏻
Biz burda yiyemez içemez hatamazken birebir bunları yaşadınız,kolay değil😔Rabbim bir an önce atlatabilmenizi nasip etsin çok geçmiş olsun
Günaydınlar hanımlar gelemedim bu ara fırsatta olmadı hiç,eşimin operasyon durumu vardı onu yaptırdık şu anda iyi ciltten kaynaklı durum vardı,dikişleri var pazartesi alıncak onlarda herhalde 20 tane filan dikiş var belli yerlerde.
Geçmiş olsun canim
Saleykum hayırlı akşamlar

Sizlere danışmak istedim. Eşim cocuklari getirmiyor çadıra. Ben eve çıksam mi acaba.
Ama her an deprem oluyor diye yerler altımdan kayıyor sanıyorum. Her eve çıktığımda yerler kayıyor sanki.
Artcilar devam ediyor ne yapsam bilemedim.
😔Çok geçmiş olsun canim
Üyeliğimi geri aldım teşekkür ederim kızlar bir depremzede olarak yazıyorum evim cok hasar gördü çok kötü bir gündü yağmur yağıyor du sabaha karşıydi neler yaşadığımızı bir Allah bilir şimdi evimizde kalmıyoruz zaten de izin vermiyor lar girmemize 😭
Geçmiş olsun,eviniz hasarliysa hiç risk almayın canım artcilar devam ediyor😔
Çadırda gündüz elektrik yok ama gunes çıkınca dışarda oturuyorum. Yoksa battaniyeye girip ısınmaya çalışıyoruz. Aksamlari elektrik var isiticin bı gözünü yakmamiza izin veriyorlar o sek il lde isiniyoruz çok şükür.
Komşular var sohbet ediyoruz.
Ah ne desem ki😔yukarı çıksan uyuyamayacaksin aşağı insen duramayacaksin😔keşke doğru ya da yanlış ortak bir karar alabilmiş olsaydınız en azından içiniz rahat ederdi bı nebze😔en son çocukları zorla da olsa indireceğim demiştin ne yaptınız dün gece?

Herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..

Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..

Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun canım, sizlere de sabırlar dilerim,
Allah hayrınızı da kabul etsin, zor olacak tabiki, inşallah üstesinden gelirsiniz 🤲🏼

Basiniz sag olsun Allah rahmet eylesin 🤲🤲
Allah sabir versin cok zor 😔😔😔

Back