Allah bin kere razı olsun.Canım İstanbul ve Ankara ücretsiz uçuşlar var eğer İstanbul a gelmek isterseniz alırız sizi hava alanından bizde kalırsınız illa akraba olmamıza gerek yok ki biz kardeşiz evim açık kapım açık balım
Tamam canım kurban olayım dikkat edinAllah bin kere razı olsun.
Bina Hasar tespit yapılacak girebilirsiniz denirse gireceğiz inşallah.
Bir süre başka yerde ka imkanınız yok mu? Psikolojiniz hazır mı canım ? İstanbul'da deprem olduğunda biz uzun süre dışarıda kalmıştık ama o zaman yazdı tabii ki dışarıda kalma imkanı vardı.Allah bin kere razı olsun.
Allah'ım şifa versin geçmiş olsun canımPazrteside yokum haberiniz olsun hastane işimiz var dikişler alıncak,gelemesem merak etmeyinZipzip- haber veririm telefonla.
Büyük kızımla ben üşüttük galiba . Küçüğüm iyi ama hala uykudan korkuyorum diye ağlıyoSelam
Çok şükür barınma sorununuz yok. Cocuklar nasıllar?
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun kuzummmm.Kıyamam canım geçecek inşallahBüyük kızımla ben üşüttük galiba . Küçüğüm iyi ama hala uykudan korkuyorum diye ağlıyo
Nasilsiniz kizlar daha iyimisiniz
Sağlık hizmetlerinden istifade edebiliyor musunuz?Büyük kızımla ben üşüttük galiba . Küçüğüm iyi ama hala uykudan korkuyorum diye ağlıyo
Amin amin canımGeçmiş olsun kuzummmm.Kıyamam canım geçecek inşallahbir daha yaşamayız inşallah
evde ilaç vardı aldık çıktık canım. Hastaneler doluSağlık hizmetlerinden istifade edebiliyor musunuz?
Geçmiş olsun. Çabucak toparlanırsınız inşallahAmin amin canım
evde ilaç vardı aldık çıktık canım. Hastaneler dolu
İnşallah canım çok teşekkür ederim ❤Geçmiş olsun. Çabucak toparlanırsınız inşallah
Geçmiş olsun canım Allah sifa versinİnşallah canım çok teşekkür ederim ❤
Çok teşekkür ederim kaptanım❤Geçmiş olsun canım Allah sifa versin
Geçmiş olsun canımAmin amin canım
evde ilaç vardı aldık çıktık canım. Hastaneler dolu
Psikoloji diye bişey kalmadı bendeBir süre başka yerde ka imkanınız yok mu? Psikolojiniz hazır mı canım ? İstanbul'da deprem olduğunda biz uzun süre dışarıda kalmıştık ama o zaman yazdı tabii ki dışarıda kalma imkanı vardı.
Bende ara sıra bakıyorum ama birsey yazasim gelmiyormodum o kadar düşük ki ne yazacağımı bilemiyorum. ama herkesi merak ediyorum
kızlar youtube da murat akan diye bir gazeteci var. onun videolarını mutlaka izleyin. takibe alın.
Sağol fezom❤Geçmiş olsun canım
Allah yardımcınız olsun
Canım bozamCanim cizkekim
Çok geçmiş olsun ablacımBen iyiyim kekim çok sağol,epeydir gelemedim merak ettiniz tabi,eşim evdeydi sağlık sıkıntımız vardı onu hallettik opersyon geçirdi şu anda iyi devam ediyor tedavisi.
Oyy çok sevindim ablacım benim yaÇok şükür iyiyim
Dün rehabilitasyona geldim, kendi başıma biraz yürüyebiliyorum, her an dizim bükülüyor o yüzden yinede destekle yürüyorum.
Odanın içinde desteksiz ve yavaş yürüyorum, henüz yeni yürümeye başlayan bebek gibi adımlarım biraz ayarsız
Ayyy ne iyi güzel insansın beeCanım İstanbul ve Ankara ücretsiz uçuşlar var eğer İstanbul a gelmek isterseniz alırız sizi hava alanından bizde kalırsınız illa akraba olmamıza gerek yok ki biz kardeşiz evim açık kapım açık balım
İnşallah sağlam raporu verilir canımAllah bin kere razı olsun.
Allahım şifalar versin canımBüyük kızımla ben üşüttük galiba . Küçüğüm iyi ama hala uykudan korkuyorum diye ağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?