- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Geçmiş olsun canimDepreme uyandım umarım herkes iyidir uyuyamıyorum biz öyle hissettiysek merkez üssüne yakın olanları düşünemiyorum
Sağolun kizlarCom geçmiş olsun canim. Hala devam ediyor mu artcilar
Sağol yok antepT toprak kokusu gecmis olsun .Sen Konya da degil miydin?
Doğru söylüyorsun canim tedavi onemliiValla inşallah çıkar diyoruz canım. Çocuğa başka bir teşhis koyulamiyor. En azından adı olursa tedavide baslanabilir
Canımsın
Ben ne zaman lesli yapsam bacağıma sarilirlardi. Nette gördüğüm o kadınlara imrenir müzik açar dans etmeye çalışırdım. Bizimkilerin ruhunda yok. Hele küçük aynen dediğin gibi 35 kg adamsın sen nasıl tasiyim seni
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canimNasıl midem bulaniyor iğrenç bir durum
Kimler nerelerde oturuyor bilemiyorum ama bende ilk buraya yazdım kızlar nasıl diyeHepinizden haber alsam çok rahatlayacağıminşallah herkes iyidir
İnşallah herkes iyidir canımKimler nerelerde oturuyor bilemiyorum ama bende ilk buraya yazdım kızlar nasıl diye
Kuzum ya
Geçmiş olsun canım sen de mi Konya'daydin?
Çok geçmiş olsun canım hangi sehirdeydin?
Çok geçmiş olsun, nasılsınız ?Deprem bölgesinde misiniz?
Kayserideyim canım. Çok hissettik. Çocukları bağrıma bastım oturdum. Alanyadaki yigenim bile hissetmişMthn83 siz nerdeydiniz canim?neredeyse tüm ülkede hissedilmis
Tekrar gecmis olsun canim Antepte de yikilan evler varmis Rabbim muhafaza buyursun hepiniziSağol yok antep
Hoşgeldin canımHer yerden çıkıyorum haklısınyok yok burdayım nasip olursa
Günaydın canım inşallahGünaydın canlarım umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?