Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım sen emziren annesin değil mi öyle hatırlıyorum sabah bal yerine kibrit kutusu kadar tahin helvası eklersen sütü cogaltirsin ara yapman insulini direncini tetikler günü 3 ana öğün ve 2 defa günde rezene içersen yine süt çoğalır makarna yerine bulgur süt cogaltir canım

Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Eline sağlık kaptanim ❤
Tebrik ederim E Elif Tolga

GÜNAYDIN BALLARIM
SEKERLERİM
BONCUKLARİM
Günaydın kaptanim
Eşimin dediği bişey beni çok şaşırttı ve haklısın. Gideyim makyaj yapayım

Afiyet olsun canim

Günaydın kızlar Canım kırmızı takım
Kinoalihatun S Suskunkardelen
Hedef65tir succulentaski D u t Mavikus_ bilgeyogii Cordelia
Ve adımlarıyla Zipzip- ve erenmothers
Pazar gün geldi çattı, yarın haftasonunun muhakemesini yapma zamanı. Olan oldu, giden gitti mideye. Bugün biraz düşünelim ve ortak hedefimize kitlenelim. FİT OLMAK İSTİYOR MUYUZZZZ? YAZA FORMDA GİRMEK İSTİYOR MUYUZZZ? MERDİVENLERİ ÇIKARKEN SOLUK SOLUĞA KALMAMAK, DİZ VE BEL AĞRILARIMIZDAN KURTULMAK, ÇOCUKLARIMIZA YETİŞEBİLMEK İSTİYOR MUYUZZZ? Ha gayret o zaman
Geçmişe bakıp geliyorum.

3 şubat cuma menü
Sabah
Sütlü biber kavurma
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk tahin pekmez

Akşam
3 ince dilim pizza ev yapımı
4 kare çikolata
2 litre su

Zipzip- Hallederiz
Afiyet olsun canım. Akşamın biraz ödül öğünü gibi olmuş Ama gününü 2 öğüne böldüğün için ve Cuma günü olduğu için fena olmamış

Çok güzel bir gün geçirmişsin ve spora zaman ayırmışsın Afiyetler olsun canım.

Wowww kırmızı kaptan bunu beğendi afiyet olsun canım.

Püühh ilk 5 e bile girememişim ya görüşürüz bu hafta

Sende haklisin canim alternatif yok ama benm esim vardiya sisteminde bazen hafta icide evde avm hakkimizi ozaman kullaniyoruz ama tek haftasonu izinli olanlar napsin yani

Cok gexmis olsun hemen toparlarsn insallah kaptanim
Afiyet olsun
Aynen canım, benim bir haftasonum var işte. Bir de ergen çoktu, okullar açılacak diye saldırmışlar herhalde avm ye Ama dün çok üzüldüm, gerçekten alım gücünün ne kadar düştüğü suratıma suratıma çarptı. Çocuk oyun alanında yarım saatlik bir eğlence (kum havuzu mesela) yada 5 dk süren ama içinde biraz aksiyon olan bir alan (dağ tırmanışı mesela) 90 lira. Çocuğa 4 parça çıtır tavuk menü aldım, 90 lira. Ben 1 lahmacun 1 ayrana 60 lira verdim. Sadece oyun alanına girdik ve yemek yedik, kızım 5 oyun oynadı 90x5=450 + 150 yemek =600. 1 ay her haftasonu 1 gün dışarı çıkılsa 2400, arabanın yakıtından bahsetmiyorum bile. Allah yardımcımız olsun…

Afiyet olsun canım. Bugünden itibaren karbonhidratı biraz azaltıp adımları biraz arttırırsak çok süper olur

Hazırız kaptanım bu hafta gidiyor kilolar ve en önemlisi bırakmadan devam ediyoruz
Vallahi önceden sıradan olan rutinler şimdi lüks oluyor malesef, inşallah biran önce düzelir hoş zamanla alisiyoruz sanki, bende pahalı ucuz algısı kalmadı inan sasirmiyorum artık oyun alanlqri çok çok pahalı dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…