Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

20230204_221411.jpg
Cordelia Cordelia

4 Ocak Cumartesi
12:30 Kahvalti
1 yumurtali menenen
2 dilim ekmek

15:30 Papatya çayi

17:00 Ara
1 kupa sütlü filtre kahve + 3 kare bitter çikolata

19:30 Aksam
1 Kepçe yogurt çorbasi
4 kasik makarna
Salata
21:00 1 mandalina
Su 1 litre
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

4 Şubat cumartesi menüsü
Kahvaltı 9
Omlet, meul maydonoz, peynir, zetin, 2 dilim TB ekmeği, 2 tk bal

Ara
ayran incir iki ısırık kek( tatlı için çok zorlanıyorum🥺hamileliğin sonunda insilun direnci çıkmıştı)

Ara
filotre kahve iki burçak bisküvi 1 lokum

Akşam iki kase yoğurt corbasi, 1 tk et(bezelye gaz yapıyor diye yemedim içinden etini ayikladim),1 YK makarna

2 lt su + rezene
10000 adım(Leslie yaptım yine)
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Hallederiz Hallederiz

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-04-23-40-21-060_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2023-02-04-23-40-21-060_com.huawei.health.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 33
@Kinoalihatun S Suskunkardelen
@karamelllim @succulentaski D u t D u t @Mavikus_ @siskopat Cordelia Cordelia arkadaşlarım, zorluk seviyesine göre spor paylaşımı yapacağım;
1- ‘Uzun zamandır yürüyüşten başka birşey yapmıyorum, zaten spor yapmayı da pek sevmem’ diyenlere, ellerine yarım litrelik iki dolu şişe alarak Leslie ile evde yürüyüşe davet ediyorum;

2- ‘Aslında spor yapmayı seviyorum ama çocuktan/işten fırsat bulamıyorum diyenleri, bir zamanlar beni forma sokmakta çok işime yarayan Mustafa Hoca’nın 15 dklık hiit kardiyo videosuna bekliyorum;

3- ‘Spor yapmak benim işim, kendimi zorlayamı severim, pilates topum da var’ diyenleri 12 dklık çok hareketli bir hiit antremanına davet ediyorum;

4- ‘Spor yapacağım ama modum düşük, enerjim yok’ diyenleri de YouTube da ‘growwithjo’ kanalındaki herhangi bir videoyu yada en azından 15-20 dk boyunca hareketli şarkılar açıp dans etmelerini tavsiye ediyorum.

Leslie diyorum🤭 teşekkür ederim kaptanım emeklerine saglik🥰🥰
Hangi ilçesinde görev yaptınız benimde ilk görev yerim erzurum Horasan ilçesiydi
Hınıs☺️ 2011-2015 arasi
Benimde bünye alıştı şeker aramiyor artık regl de bile hiç zorlanmadim açıkçası böyle oluncada dengeyi bozmayayim diye yiyemiyorum arada meyve istiyor canım aman meyve için şeker olmayayim diyip vazgeciyorum
Ay bı de benimki alışsa😩doğum sonrası hemen regl olurdum, 3. Çocuk diye mi bilmem bu kez iki ay geçti olamadım hem ödemi hem tatlı krizi çok zorluyor

4.2.2023 Menüm:

11:00 filtre kahve, 2 dilim tb ekmegi, 1yk sürme peynir, domates salatalik biber, 3 dilim hindifüme salam, 1,5 yumurta tava

14:00 yesilcay

16:00 kahve, muzkurusu

18:00 5 kanat, 3 dilim patates, 2 yk taze bakla yemegi, salata, Ayran

35 dk leslie

11.267 Adim
Eki Görüntüle 3202818
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

2 lt Su
Afiyet olsun canim 🥰
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Gün bitmeden sporumuda paylaşayım.
👏👏👏
Sağol canım. Bu ara çok sık aynaya bakıyorum. Meğer hiç bakmazmissim.
Bugün uyduruk bı makyaj yaptım bide fön çektirdim babam ve çok samimi olduğumuz bı komşusu tanımadı beni ilk bakışta. Babam şakaya vurdu. Komşu bı süredir görmemiştim seni ondan dedi. Gittiğimiz ev sahibi aman aman dedi. Makyaj yapmak bile zor geliyor bana 😔 bugün çok kirilganim sanırım 😔

Duş al ve karnının üstüne yat canım

Bugün kafama takılan canımı sıkan birkaç şey aydınlandı. Düşündüğüm gibi değilmiş bazı şeyler. Düşündüğüm seyede üzüldüm. Karşıdakinin durumuna da üzüldüm. Hem tamamlanmış hem yarım kalmış hissettim 😔

Babam bana toprak rengi şişme mont almıştı basen örtecek şekilde. Aynada hep bı boz ayı gördüm. Başkasına verdim. O dönem 72-73 kg dum. Aslında beynim şişman 😔
Canım benim. Evet abdestle akiyor makyaj. Ama ben evdede olsam sadece rimel sürüyorum . Ve surmedigim zaman hasta psikolojisi oluyor kendimde. Akmayan suya dayanıklı rimeller var. Başkası için değil kendini mutlu etmek için dene bence 😘
Harikasın canim👏👏
4 Ocak cumartesi
2 portakal
4yk tarcinli yogurt
4 sarma

15.30
1 lajmacun ve salata

17.30
2 kare cikolata
Zipzip- Zipzip-
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim 🥰