Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

4.2.2023 Menüm:

11:00 filtre kahve, 2 dilim tb ekmegi, 1yk sürme peynir, domates salatalik biber, 3 dilim hindifüme salam, 1,5 yumurta tava

14:00 yesilcay

16:00 kahve, muzkurusu

18:00 5 kanat, 3 dilim patates, 2 yk taze bakla yemegi, salata, Ayran

35 dk leslie

11.267 Adim

Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi

2 lt Su

Zipzip- Cordelia Ucmelekannesi
Gün bitmeden sporumuda paylaşayım.

Eklentiler

• 1675543536390895813403336201054.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 39
Ohh yansın yağlar. Afiyet olsun canim.
Bizimkiler sucuklu yumurta istediler bende kahavlti gibi tuketecegim yanlarında.

Oyy ya kuzum. Halsiz yattikca benimde için gidiyor. Çabucak toparlasin ins
Afiyet olsun kahvalti en sevdigim
Sende haklisin canim alternatif yok ama benm esim vardiya sisteminde bazen hafta icide evde avm hakkimizi ozaman kullaniyoruz ama tek haftasonu izinli olanlar napsin yani
Şekersiz bir ödül yok bütün istediklerim sekerli
Aslinda disarda yemek yemek de ödül olabillir canim izgara kebab vs sonucta normal diyeti menüsüne göre daha agir ya. Arada vücüdü sasirtmak gerek hem saglikli bi alternatif de olur
39 gündür hiç şeker tuketmemisim şekerli gıda almamışım pirinç pilavı patates sayilmazsa sıfır şeker ile hayata devam ediyormuş
Masallah
Cok gexmis olsun hemen toparlarsn insallah kaptanim
Afiyet olsun
Eline emegine saglik canim, tebrikler kizlar

Cnm kilo vereyim giyerim psikolojisinde olma sen her halinle güzelsin ve yakışacak bişey bulursun emin ol

Hiç pişmanlık duyma yedin bitti şimdi devam et yola
Sağol canım. Bu ara çok sık aynaya bakıyorum. Meğer hiç bakmazmissim.
Bugün uyduruk bı makyaj yaptım bide fön çektirdim babam ve çok samimi olduğumuz bı komşusu tanımadı beni ilk bakışta. Babam şakaya vurdu. Komşu bı süredir görmemiştim seni ondan dedi. Gittiğimiz ev sahibi aman aman dedi. Makyaj yapmak bile zor geliyor bana bugün çok kirilganim sanırım
10 yildir çekmedigim bir regl sancisi çekiyorum ağlatacak derecede agri kesici ,sicak press haricinde bir öneriniz var mi ? Kendimi duvardan duvara vurasim var
Duş al ve karnının üstüne yat canım
Bugün kafama takılan canımı sıkan birkaç şey aydınlandı. Düşündüğüm gibi değilmiş bazı şeyler. Düşündüğüm seyede üzüldüm. Karşıdakinin durumuna da üzüldüm. Hem tamamlanmış hem yarım kalmış hissettim
Babam bana toprak rengi şişme mont almıştı basen örtecek şekilde. Aynada hep bı boz ayı gördüm. Başkasına verdim. O dönem 72-73 kg dum. Aslında beynim şişman

10 yildir çekmedigim bir regl sancisi çekiyorum ağlatacak derecede agri kesici ,sicak press haricinde bir öneriniz var mi ? Kendimi duvardan duvara vurasim var
Yaa cok gecmis olsun canim ben öyle agri cekmedim bayadir Allah kimseye vermedin kötü oluyor bilirim
İyi geceler kızlar ben yatıyorum erken uyumaya caliscam artik biraz

4 Şubat Cumartesi adım sayım 15920 kaptanım Ucmelekannesi Zipzip- Cordelia
Masallah hafize
Iyi uykular

İyi geceler kızlar
Menum
Sabah: 3 dilim ekmek 5 zeytin 1 dilim peynir 1 kaşık şeftali receli biraz sucuklu yumurta 2 çatal patates
Öğlen: 1 dilim kek
Aksam: Tarhana çorbası 4 kaşık pilav 3 4 kaşık et döner Hallederiz Zipzip- Adım 5250 Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20230205_000301_Samsung Health.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 33
Geçmiş olsun canım. Operasyonlardan mi oldu neden oldu ki?
Bilmiyorum ki buyuk ihtimal onlardan ve şu an cektigim herseyin sebebi hizla kilo almam.kilo artisi hormonlari etkiliyor dengesuz hormonlarda vücutta olmayan şeylerin cikmasina sebep oluyor sonra çek dur.Allahim bir kilo vereyim sonrada yaşli bir nine olana kadar koruyayim inşallah

O zaman artık alışsınlar makyajlı bakımlı haline
Aynalarla barışıyorsun ve hayalindeki görünüme doğru yola çıkıyorsunn
Hipnoz ediyor gibi hissettim

Bak ciddiyim günlük makyajını yap, insanı o kadar etkiliyor ki ve etrafındakileri alıştır, zayıfladıkça da özgüvenin iyice artacak emin ol...ben hala o şişme yeleği iade etsem mi diye düşünüyorum ama bakıyorum çevreme giyen herkesde öyle duruyor

O zaman artık alışsınlar makyajlı bakımlı haline
Aynalarla barışıyorsun ve hayalindeki görünüme doğru yola çıkıyorsunn
Hipnoz ediyor gibi hissettim
Şuan ki bahanem abdest namaz boyalar akıyor
Seviyorsan giyin canım. Ama beynini inandır.
Kaptanlardan hangisiydi ben güzel bir gariyam diyeceksin
Bende uyuyum guzelleseyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…