- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Hangi konuda görmedim kusura bakma
Hangi konuda görmedim kusura bakma
Leslie diyorum@Kinoalihatun S Suskunkardelen
@karamelllim @succulentaskiD u t @Mavikus_ @siskopat Cordelia arkadaşlarım, zorluk seviyesine göre spor paylaşımı yapacağım;
1- ‘Uzun zamandır yürüyüşten başka birşey yapmıyorum, zaten spor yapmayı da pek sevmem’ diyenlere, ellerine yarım litrelik iki dolu şişe alarak Leslie ile evde yürüyüşe davet ediyorum;
2- ‘Aslında spor yapmayı seviyorum ama çocuktan/işten fırsat bulamıyorum diyenleri, bir zamanlar beni forma sokmakta çok işime yarayan Mustafa Hoca’nın 15 dklık hiit kardiyo videosuna bekliyorum;
3- ‘Spor yapmak benim işim, kendimi zorlayamı severim, pilates topum da var’ diyenleri 12 dklık çok hareketli bir hiit antremanına davet ediyorum;
4- ‘Spor yapacağım ama modum düşük, enerjim yok’ diyenleri de YouTube da ‘growwithjo’ kanalındaki herhangi bir videoyu yada en azından 15-20 dk boyunca hareketli şarkılar açıp dans etmelerini tavsiye ediyorum.
HınısHangi ilçesinde görev yaptınız benimde ilk görev yerim erzurum Horasan ilçesiydi
Ay bı de benimki alışsaBenimde bünye alıştı şeker aramiyor artık regl de bile hiç zorlanmadim açıkçası böyle oluncada dengeyi bozmayayim diye yiyemiyorum arada meyve istiyor canım aman meyve için şeker olmayayim diyip vazgeciyorum
Gelir bakarım bugün bildirim baktım gelmemişdiyet konumda. 63 ten 57 ye , estağfirullah
Afiyet olsun canim4.2.2023 Menüm:
11:00 filtre kahve, 2 dilim tb ekmegi, 1yk sürme peynir, domates salatalik biber, 3 dilim hindifüme salam, 1,5 yumurta tava
14:00 yesilcay
16:00 kahve, muzkurusu
18:00 5 kanat, 3 dilim patates, 2 yk taze bakla yemegi, salata, Ayran
35 dk leslie
11.267 Adim
Eki Görüntüle 3202818
Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi
2 lt Su
Canım benim. Evet abdestle akiyor makyaj. Ama ben evdede olsam sadece rimel sürüyorum . Ve surmedigim zaman hasta psikolojisi oluyor kendimde. Akmayan suya dayanıklı rimeller var. Başkası için değil kendini mutlu etmek için dene benceSağol canım. Bu ara çok sık aynaya bakıyorum. Meğer hiç bakmazmissim.
Bugün uyduruk bı makyaj yaptım bide fön çektirdim babam ve çok samimi olduğumuz bı komşusu tanımadı beni ilk bakışta. Babam şakaya vurdu. Komşu bı süredir görmemiştim seni ondan dedi. Gittiğimiz ev sahibi aman aman dedi. Makyaj yapmak bile zor geliyor banabugün çok kirilganim sanırım
Duş al ve karnının üstüne yat canım
Bugün kafama takılan canımı sıkan birkaç şey aydınlandı. Düşündüğüm gibi değilmiş bazı şeyler. Düşündüğüm seyede üzüldüm. Karşıdakinin durumuna da üzüldüm. Hem tamamlanmış hem yarım kalmış hissettim
Babam bana toprak rengi şişme mont almıştı basen örtecek şekilde. Aynada hep bı boz ayı gördüm. Başkasına verdim. O dönem 72-73 kg dum. Aslında beynim şişman
Harikasın canim
Afiyet olsun canim4 Ocak cumartesi
2 portakal
4yk tarcinli yogurt
4 sarma
15.30
1 lajmacun ve salata
17.30
2 kare cikolata
Zipzip-
Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim4 subat çtesi
12.00
2catal tavada yumurta
Bir çatal nohut
Bir küçük çatal peynir
Bir kase yoğurt
3dilim ekmek
Az şekerli çay
15.30
Az şekerli çay bir avuç çerez
19.30
Yarım lahmacun
Bir kase yoğurt 1dilim ekmek
Az şekerli cay
Afiyet olsun leylakim daha iyimisin4 Ocak Cumartesi
12:30 Kahvalti
1 yumurtali menenen
2 dilim ekmek
15:30 Papatya çayi
17:00 Ara
1 kupa sütlü filtre kahve + 3 kare bitter çikolata
19:30 Aksam
1 Kepçe yogurt çorbasi
4 kasik makarna
Salata
21:00 1 mandalina
Su 1 litre
Zipzip- Ucmelekannesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?