Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yasasin tavuk yemek

Benim annem de baklava yapacak. Hatta şuan yapıyor. Ben yemeyeceğim. Yemezsen olur. Benim annem de hergun baklava yapmıyor
Anliyorum dostum. Hayat cok zor be şakaaaaaaaaayakariz len buralari. Motive tavan. Rarara rarararara, rarara rararara

Selam canim kolay gelsin

Gezegenim kiloyu düşünme şimdi sen iyi ol kilo verilir
Ne kadar hafif olursam dizlere binen yük o kadar az olur, kilo olarak sorun deyil de
Zaten küçük porsiyon alıyordum, tekrar gözden geçirmem lazım sanki

Son düzenleme:
Canım biran önce iyileşip çıkmanı diliyorum. Üzülme ne olur. Allah büyük.
Hiç üzülmüyorum, burda ne kadar çok şükredecek sebebim var, yeni bir hasta geldi odaya 6 hafta yoğun bakımda kalmış , beyinle alakalı sorunu, tam anlayamadım. Halime binlerce şükürler olsun

Ben bırakmam canım Allah'ın izniyle Bu defa 20 kılo vermek hedef. Ve almamak.
En zoru koruma kilo vermek beni korkutmuyor 2 3 yıl 1 kilo bile almadan korudum sonra pandemi de eşimle aynı evde hiç dışarı çıkmadan yaşayınca eşimi yememek için yemekleri yedim

Ellerin dert görmesin canım kaptanım Zipzip- ve elbetteki spor yazarımız kaptanım Cordelia

Dukan Karatay ikisinde de şeker ve karb. yok. Araya bide if attinmi al sana keto
Hiç öyle hesap kitap yapamam çok zahmetli. Ayca kaya da öyle diyor. Hesap kitap. Bugün çok yediysen yarın dengele diyor. Aslında bildiğimiz ama yapmadigimiz şeyler.
Acikladigin için teşekkür ederim canım

Sende seviliyorsun fakat seni sevmem sizi yenmecegimiz anlamına gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…