• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizim takima gelince Şeytan gelmez. Kapıya yazdık Şeytan giremez😂🥰
82725cdb0b42b5434d8a1cd105852d42.jpg

Evet bugün itibariyle yağlar cazır cuzur yanacak 💙🥰💃

Afiyet şifa olsun kuzum 💙😍😍

İşte budur kendine inanırsan yapabilirsin tabii ki, yapamıyorum diye birşey yok ki yapanlar nasıl yapıyor di mi çiçeğim 💙💙

Lahmacunun yanına bol bol salata ye tatlım hiç açlık hissetmezsin benim de menüm de lahmacun var bugün

Kısıtlama yok canım zaten, nefsini öldürecek kadar suçluluk hissetmeden tadına vararak ye tamam mı? 💙💙😍😍😍
Tamam insaallah 🤲💙💙
Tamam ben de bir şey tavsiye edeyim önünden sirkeli bir salata ye . Aceleye gelirse sirkeli su iç 😘
Sağ ol. Tövbe yarabbim salatayla hiç aram yok,diyette bir numara olan besin ama denemeye calisicam.💙💙
Afiyet olsun mavi bombam💙💙💙
Sağ ol kordisime💙💙💙💙
Her daim. Açım şimdi salata yicem tek öğün yapayım akşama yoğurt yerim 💙💙💙
Tamam cordisim,cok da ac kalmayalim. Ne zaman sıkı yapsam,ikinci günden birakiyorum. Açım suan. İlk firsatta yicem hafif.💙💙

Annemler kadayif yapacak. Yok böyle bir kadayif ama yedigimde eminim rahat 4-5 gün onun ödemiyle ugrasirim. (1 hafta bile olabilir valla) E yemesen olmaz, aylardir sehirdisindalardi. Diyet mantik cercevesinde gitmeli 😀 1 diyet haftam çöp olur, o yuzden yiyecegim gün, 2 ana ögunden fazla yapmicam, tek ödül hakkim o olsun.
Benim annem de baklava yapacak. Hatta şuan yapıyor. Ben yemeyeceğim. Yemezsen olur. Benim annem de hergun baklava yapmıyor :sinirli:

Tamam insaallah 🤲💙💙

Sağ ol. Tövbe yarabbim salatayla hiç aram yok,diyette bir numara olan besin ama denemeye calisicam.💙💙

Sağ ol kordisime💙💙💙💙

Tamam cordisim,cok da ac kalmayalim. Ne zaman sıkı yapsam,ikinci günden birakiyorum. Açım suan. İlk firsatta yicem hafif.💙💙
Ben bırakmam canım Allah'ın izniyle🙏 Bu defa 20 kılo vermek hedef. Ve almamak.

Kizlar spor yapildi yesilcayimi iciyorum smdi, oglumu ikna edebillirsem biraz yürüyüs ve market yapacagm ama yeni uyandi istemiyor cikmak cok yoruluyormus 🤣😀 en kötü ihtimal 2dk komsuya birakip tavuk alip gelecegm cnkü aksam yemegm tavuklu salata olcak plan degisikligi yapamam 😄

Vallahi muhteşem görünüyor afiyet olsun canımmm süper 😍😍
Oo süper duruyor Cordelia Cordelia afiyet olsun. Böyle bir salata hazirlasalar yicem de gram halım yok:KK14:diyolar ya cok paran olunca n'apardin? Sanirim aşçı tutardim. Gunde 2-3 saatligine. Diyet yemekleri yapsin bana. Firin yemekleri, pankek, omlet.. :işsiz:leziz sebze yemekleri...

Miss gibi basladik yeni güne bugun öglen oglani uyutunca spor yapacagm ve yürüyüs planim da var cnkü marketten tavuk alip aksama tavuklu salata yapacagm 😍 hadi bakalimm

Afiyet olsun kaptanim cuma menüsü olmus bugun daha iyi olcagina eminim 💙

Hersey kafada bitiyor aslinda isteyince oluyor amaan deyince zaten yiyor insan 😍 bence istersen basarirsin 🥰

Selammm, bi bosluk bul atil spora yoksa is güc bitmez 😀
Evet canım bugün çok dikkatli gideceğim yüzünüzü kara çıkarmayacağım 💙🥰

Afiyet olsun canim💜

💜💜💜

💚💚💚

💙💙💙

12.102 🙈

💙💙💙

Afiyet olsun kaptanim 💙
Teşekkürler kaptanım 💙🥰

27 Ocak-2 Şubat Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 62.EtapCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Kırmızı Takım
bilgeyogii bilgeyogii Kırmızı Kaptan 84.7
E Elif Tolga Kırmızı 74.0
@UcmelekannesiKırmızı 83.3
@IlazramKırmızı 77.90
@DombiliKus Kırmızı 89.25
@Mavikus_Kırmızı 73.4
@fesangKırmızı-Sarı
@SebastianCheesecakeKırmızı-Sarı
@aypare ackerman Kırmızı-Sarı
Mavi Takım
Jasminium84 Jasminium84 Mavi Kaptan 65.5💙
Pnrrr-12 Pnrrr-12 Mavi 76.10💙
@Willemijn- Mavi 62.5💙
@Kinoalihatun Mavi 81.15💙
@Fit mutlu anne Mavi 75.35💙
Cordelia Cordelia Mavi 80.05💙
erenmothers erenmothers Mavi-Sarı
@Beyaz leylakMavi-Sarı
@ifdiyetimMavi-Sarı
Yeşil Takım
@Suskunkardelen Yeşil 66.7
Ellerine sağlık kaptanım 💙😍

Kahvemin fotoğrafi yüklenemedi bir türlü. Saat 14.30'da hindistan cevizli kahvemi tükettim.
Bu saate kadar arada 2 bardak karbonatlı su içtim.
Afiyet şifa olsun kuzum, yansın yağların 🤲💙

Salata geldi. erenmothers erenmothers bugün greensalads da yiyorum bakalım bu nasıl?
Afiyet olsun canım 💙😍

Back