- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Bizim takima gelince Şeytan gelmez. Kapıya yazdık Şeytan giremezSelam kızlarbu sabah spor yapayım dedim ama şeytan yok mu o şeytan, birbir türlü iş çıkarıyor karşıma
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim takima gelince Şeytan gelmez. Kapıya yazdık Şeytan giremezSelam kızlarbu sabah spor yapayım dedim ama şeytan yok mu o şeytan, birbir türlü iş çıkarıyor karşıma
![]()
Her daim. Açım şimdi salata yicem tek öğün yapayım akşama yoğurt yerim
Bizim takima gelince Şeytan gelmez. Kapıya yazdık Şeytan giremez![]()
Vallahi muhteşem görünüyor afiyet olsun canımmm süperSalata geldi.erenmothers bugün greensalads da yiyorum bakalım bu nasıl?
Süper harika görünüyor canımSalata geldi.erenmothers bugün greensalads da yiyorum bakalım bu nasıl?
Tamam insaallahEvet bugün itibariyle yağlar cazır cuzur yanacak
Afiyet şifa olsun kuzum
İşte budur kendine inanırsan yapabilirsin tabii ki, yapamıyorum diye birşey yok ki yapanlar nasıl yapıyor di mi çiçeğim
Lahmacunun yanına bol bol salata ye tatlım hiç açlık hissetmezsin benim de menüm de lahmacun var bugün
Kısıtlama yok canım zaten, nefsini öldürecek kadar suçluluk hissetmeden tadına vararak ye tamam mı?![]()
Sağ ol. Tövbe yarabbim salatayla hiç aram yok,diyette bir numara olan besin ama denemeye calisicam.Tamam ben de bir şey tavsiye edeyim önünden sirkeli bir salata ye . Aceleye gelirse sirkeli su iç![]()
Sağ ol kordisimeAfiyet olsun mavi bombam![]()
Tamam cordisim,cok da ac kalmayalim. Ne zaman sıkı yapsam,ikinci günden birakiyorum. Açım suan. İlk firsatta yicem hafif.Her daim. Açım şimdi salata yicem tek öğün yapayım akşama yoğurt yerim![]()
+200 le grubun dengesi sağlandı-200 güne haftaya merhaba dedim![]()
![]()
Benim annem de baklava yapacak. Hatta şuan yapıyor. Ben yemeyeceğim. Yemezsen olur. Benim annem de hergun baklava yapmıyorAnnemler kadayif yapacak. Yok böyle bir kadayif ama yedigimde eminim rahat 4-5 gün onun ödemiyle ugrasirim. (1 hafta bile olabilir valla) E yemesen olmaz, aylardir sehirdisindalardi. Diyet mantik cercevesinde gitmeli1 diyet haftam çöp olur, o yuzden yiyecegim gün, 2 ana ögunden fazla yapmicam, tek ödül hakkim o olsun.
Ben bırakmam canım Allah'ın izniyleTamam insaallah
Sağ ol. Tövbe yarabbim salatayla hiç aram yok,diyette bir numara olan besin ama denemeye calisicam.
Sağ ol kordisime
Tamam cordisim,cok da ac kalmayalim. Ne zaman sıkı yapsam,ikinci günden birakiyorum. Açım suan. İlk firsatta yicem hafif.![]()
O zaman danssss dans dans Kırmızılarrrrrr birde maviler haydi dansa
Afiyet olsun kaptanim ❤Salata geldi.erenmothers bugün greensalads da yiyorum bakalım bu nasıl?
Bu salata daha iyi. Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kaptanim ❤
Oo süper duruyorVallahi muhteşem görünüyor afiyet olsun canımmm süper![]()
Vakit olsa yürücem deYürüyüş motivasyonu kırmızı şemsiye
Evet canım bugün çok dikkatli gideceğim yüzünüzü kara çıkarmayacağımMiss gibi basladik yeni güne bugun öglen oglani uyutunca spor yapacagm ve yürüyüs planim da var cnkü marketten tavuk alip aksama tavuklu salata yapacagmhadi bakalimm
Afiyet olsun kaptanim cuma menüsü olmus bugun daha iyi olcagina eminim
Hersey kafada bitiyor aslinda isteyince oluyor amaan deyince zaten yiyor insanbence istersen basarirsin
Selammm, bi bosluk bul atil spora yoksa is güc bitmez![]()
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
12.102
Afiyet olsun kaptanim![]()
Ellerine sağlık kaptanım27 Ocak-2 Şubat Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 62.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım bilgeyogii
Kırmızı Kaptan 84.7 ❤ E Elif Tolga Kırmızı 74.0 ❤ @Ucmelekannesi Kırmızı 83.3 ❤ @Ilazram Kırmızı 77.90 ❤ @DombiliKus Kırmızı 89.25 ❤ @Mavikus_ Kırmızı 73.4 ❤ @fesang Kırmızı-Sarı @SebastianCheesecake Kırmızı-Sarı @aypare ackerman Kırmızı-Sarı Mavi Takım Jasminium84
Mavi Kaptan 65.5 Pnrrr-12
Mavi 76.10 @Willemijn- Mavi 62.5 @Kinoalihatun Mavi 81.15 @Fit mutlu anne Mavi 75.35 Cordelia
Mavi 80.05 erenmothers
Mavi-Sarı @Beyaz leylak Mavi-Sarı @ifdiyetim Mavi-Sarı Yeşil Takım @Suskunkardelen Yeşil 66.7
Afiyet şifa olsun kuzum, yansın yağlarınKahvemin fotoğrafi yüklenemedi bir türlü. Saat 14.30'da hindistan cevizli kahvemi tükettim.
Bu saate kadar arada 2 bardak karbonatlı su içtim.
Afiyet olsun canımSalata geldi.erenmothers bugün greensalads da yiyorum bakalım bu nasıl?