Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam insaallah
Tamam ben de bir şey tavsiye edeyim önünden sirkeli bir salata ye . Aceleye gelirse sirkeli su iç
Sağ ol. Tövbe yarabbim salatayla hiç aram yok,diyette bir numara olan besin ama denemeye calisicam.
Afiyet olsun mavi bombam
Sağ ol kordisime
Her daim. Açım şimdi salata yicem tek öğün yapayım akşama yoğurt yerim
Tamam cordisim,cok da ac kalmayalim. Ne zaman sıkı yapsam,ikinci günden birakiyorum. Açım suan. İlk firsatta yicem hafif.

Benim annem de baklava yapacak. Hatta şuan yapıyor. Ben yemeyeceğim. Yemezsen olur. Benim annem de hergun baklava yapmıyor

Ben bırakmam canım Allah'ın izniyle Bu defa 20 kılo vermek hedef. Ve almamak.

Kizlar spor yapildi yesilcayimi iciyorum smdi, oglumu ikna edebillirsem biraz yürüyüs ve market yapacagm ama yeni uyandi istemiyor cikmak cok yoruluyormus en kötü ihtimal 2dk komsuya birakip tavuk alip gelecegm cnkü aksam yemegm tavuklu salata olcak plan degisikligi yapamam

Vallahi muhteşem görünüyor afiyet olsun canımmm süper
Oo süper duruyor Cordelia afiyet olsun. Böyle bir salata hazirlasalar yicem de gram halım yokdiyolar ya cok paran olunca n'apardin? Sanirim aşçı tutardim. Gunde 2-3 saatligine. Diyet yemekleri yapsin bana. Firin yemekleri, pankek, omlet.. leziz sebze yemekleri...

Evet canım bugün çok dikkatli gideceğim yüzünüzü kara çıkarmayacağım

Afiyet olsun canim

12.102

Afiyet olsun kaptanim
Teşekkürler kaptanım

Ellerine sağlık kaptanım

Kahvemin fotoğrafi yüklenemedi bir türlü. Saat 14.30'da hindistan cevizli kahvemi tükettim.
Bu saate kadar arada 2 bardak karbonatlı su içtim.
Afiyet şifa olsun kuzum, yansın yağların

Salata geldi. erenmothers bugün greensalads da yiyorum bakalım bu nasıl?
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…