• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

He he ben de iyi ki başladım yoksa benim görevim de evde ziyan olacak şeyleri kurtarmak :işsiz:ben yiyemiyorum, abur cubur tabagindaki 1 kraker 5 gündür ortalikta geziyor, yiyenler bile demiyor ki şunu ağzıma atayim:olamaz:
Evet yaa, hergün diyorum haydi kızım sen yaparsın diye😔
Keşke düğmesi olsa basıp anında çalıştırabilsek

Günaydın kızlar biz yine hastaneye . Erkenden kilo bildirimi yapiyim cumartesi 85.80
Bugün 86.30 reglinin 5.günü ve 2gündür bağırsakların çalışmıyor oyüzden çok takılmıyorum cumartesiye kadar azda olsa eksi olur diye düşünüyorum. Şu regli bitsede oruca başlasam 🤲

3 Mart Menü
Sahur: su
İftar: bir kase ezogelin, bir büyük tabak kabak yemeği, birkaç parça fırında mısır unlu kabak mücver, birkaç tane fasulye turşusu, salata.
Çayın yanında biraz çiğ kuruyemiş, bir dilim portakal
Su: sahur dahil iki litreyi tamamlıyorum.
Spor: yarım saat dışarıda yürüyüş

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Aslinda sende iftar sonrası ara öğün gibi yapmışsın bence iyi bende yapıyorum arada metabolizma yi yavaşlatmiyormus ara öğünle

Hayırlı geceler güzelliklerim :KK36:
Sizlere güzel şeyler söylemek o kadar çok isterdimki
Cumartesi son yazdığımdan sonra ani bel ağrım nüksetti tekrar. böyle bıçak sokulurcasına korkunç bir ağrı
Hiç içmek istemediğim halde elidee ağrı kesici kas gevşetici ne buldumsa içtim iftardan sonra banamısın demedi.
Pazar gününü hastanede geçirdik. Acilde iğne serum azcık geçer gibi oldu dedim oh iyi geldi. Etkisi geçince daha beter oldum.
Bugün beyin cerrahisindeydim.
Ben alelade kas ağrısı derken muayeneden sonra son geçirdiğim şeylerin devamı dendi. Ben :KK57: böyle kaldım. Doğru ağrım sağ tarafımdaydı
En son sağ tarafıma felç gelmişti. Ondan önceki aort sıkıntısından olabilirmiş.
Perşembe beyin emarım var.
Verdiği ilaçları aldım azcık geçer gibi oldu. Ayakta yazayım dedim hemen.Sizleri çok özledim :KK36:
Dua edin ne olur.
Ölüm Allah'ın emri, sürünmek istemiyorum :KK61::KK61:
Geçmiş olsun canım benim. Dualarimdasin. Rabbim tez zamanda kurtarsın ağrılarından.

Günaydın kızlar biz yine hastaneye . Erkenden kilo bildirimi yapiyim cumartesi 85.80
Bugün 86.30 reglinin 5.günü ve 2gündür bağırsakların çalışmıyor oyüzden çok takılmıyorum cumartesiye kadar azda olsa eksi olur diye düşünüyorum. Şu regli bitsede oruca başlasam 🤲
Rabbim şifa versin canım. Çocuklar mi yine

Cumartesi son yazdığımdan sonra ani bel ağrım nüksetti tekrar. böyle bıçak sokulurcasına korkunç bir ağrı
Hiç içmek istemediğim halde elidee ağrı kesici kas gevşetici ne buldumsa içtim iftardan sonra banamısın demedi.
Pazar gününü hastanede geçirdik. Acilde iğne serum azcık geçer gibi oldu dedim oh iyi geldi. Etkisi geçince daha beter oldum.
Ben alelade kas ağrısı derken muayeneden sonra son geçirdiğim şeylerin devamı dendi. Ben :KK57: böyle kaldım. Doğru ağrım sağ tarafımdaydı
Verdiği ilaçları aldım azcık geçer gibi oldu. Ayakta yazayım dedim hemen.Sizleri çok özledim :KK36:
Dua edin ne olur.
Allah im açık şifalar versin canım korktuğunu uğratmasin inşallah dualarımız seninle 🤲🤲
Canım günaydın nasılsın nasıl oldu cocuklar

Rabbim şifa versin canım. Çocuklar mi yine

Evet canim doktor hava verdi ama hemşire ilacı reçeteye yazmamış. 😔. 15 20gündür yapıştık kaldık hastaneye. Sabaha kadar öksürdüler, tıkandılar. İlaçlarını veriyorum. Gerçek kestane balı yediriyorum , keçiboynuzu özü veriyorum , sütçü teyzemiz dut pekmezi verdi onuda veriyorum. Sürekli kemik suyu çorbalar , bitki çayları , taze meyve suları sıkıyorum ama hastalık yapıştı bize . P Purple58

Dua edin ne olur.

Canim Rabbım Şafi adıyla şifa versin inşallah dua edicem. Tertemiz çıksın sonuçların. Sakın ihmal etme

Evet canim doktor hava verdi ama hemşire ilacı reçeteye yazmamış. 😔. 15 20gündür yapıştık kaldık hastaneye. Sabaha kadar öksürdüler, tıkandılar. İlaçlarını veriyorum. Gerçek kestane balı yediriyorum , keçiboynuzu özü veriyorum , sütçü teyzemiz dut pekmezi verdi onuda veriyorum. Sürekli kemik suyu çorbalar , bitki çayları , taze meyve suları sıkıyorum ama hastalık yapıştı bize . P Purple58
Gitmeyince gitmiyor neler yapıyormussun bide kendini suçluyorsun kuzum düzelecekler inşallah merak etme sen

Dua edin ne olur.
çokk geçmiş olsun kaptanım Allah acil şifalar versin inşallah :dua:

kaptanlarım Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa ben izninizle ara istiyorum en azından ramazan bitene kadar hani dedim yaparım tamam sen halledersin kızım diye ama yok giremiyorum o kafaya bi türlü farketmişsinizdir menü yü yazamıyorum elim gitmiyor utandığımdan iki gün tamam dedim oldu bitti bugün başlıyorsun temizce ki başlıyorum da ama akşamları hüsran yani.. iyiki hazırlığa geçtim de takımları etkilemedim. çok üzülüyorum halime de aslında ekmek makarna pilav ağzıma sürmüyorum sahur da yapmıyorum su içip yatıyorum tek öğün iyi doygunluk hissi de var tamam hatta dün akşam 5 köfte bir tabak taze fasulye bir tabak salata yedim 4 4 lük menü yani su da tamam 2 lt spor da yapıyorum hergün çok şükür ama tatlı isteği geçmiyor geçmiyor geçemiyor o tatlıyı yiyince sanki yorgunluğum gidiyor çok konuştum helal edin hakkınızı en iyisi ben kafamı bi toparlayıp tam gaz bayramdan sonra döneyim inşallah boncuğum kızma bana emi o_O:KK23:

Dua edin ne olur.
Canımm çok geçmiş olsun Allah'ım şu mübarek günler hürmetine korktuğumuz yerlere uğratmasın 🤲🤲 güzel haberlerini bekliyoruz 🤍🌼

Evet yaa, hergün diyorum haydi kızım sen yaparsın diye😔
Keşke düğmesi olsa basıp anında çalıştırabilsek
Ben oruca henüz baslayamadigim için büyük konuşmak gibi oluyor, yaparsin vs demek:KK17:. Susuzluğunu gidermeye calis. Kendine telkin et.

Tamam buldum
1-Tatli yapma en azından fiziken uzak ol örneğin zor bir yere kaldır
2-canin tatlı istediginde seni ne motive ediyorsa onu düşün. Ağrılardan kurtulmak veya fit olmak neyse onu ♥️
3- ve 1 bardak tarçınlı su iç , içerken " Allah'ım tatlıdan uzak durmam için bana yardım et " diye dua et 1 Sübhaneke 1 inşirah oku.
Niyet et demedim , gerçekten bazen bir yanımız diyet yap derken bir yanimiz ye diyor , nasıl yeniyim diyor niyet dilde kalıyor :( şimdilik dua et O doğruluğu hissettiğinde ise niyet et♥️

Çekirdek bitti✅
Gofret bitti✅
Tatlının son dilimini attım, daha yapmamayı düşünüyorum✅
Çok canım isterse yoğurt içine hurma katıp yerim, yoğurdun şişirdiğini tekrardan farkettim, davul gibi geziyorum🥴
İşte bu 👏 yoğurt işi kötü olsa da ceviz yersin , bulunur bir yol

Sem2024 Sem2024 canm tekrar geçmiş olsun alıntı kayboldu o yüzden böyle yazdım hava takarken çocukların kulaklarını kapalı tut bere bandana vs bişey tak.. Havalar ciğerleri açarken dışarıdan kulaklara kaçtığı zaman kulak enfeksiyonuna sebep olabilir özellikle flixotide ve muadilleri ben de sağlık personeli olduğum halde bu durumu yaşadıktan sonra öğrendim drum söylemişti sonra hep kapattık hava takarken

Back